Tak hoď něco do placu 😀
))))) Ale nejdřív jsem to zkontolovala abych nedopadla jak s tou Babičkou.
Pamatuji když jsem pil někde někdy kdysi Medvědí krev - víno ....ale asi se to jmenovalo ofiko jinak - už nevím )
Vůbec nevím - jen jsem si vzpomněl ....nejsem vinař....na to je má paní expert - ta je odkojena " pálavou " )
Pod názvem Medvědí krev se skrývá směs bulharských vín. "Nic moc" je
hodně laskavé hodnocení.
Býčí krev je maďarská směs tří odrůd, jedna z nich je Cabernet. Je to
skvělé víno, ale nikoli v provedení, které se dováží do ČR.
Cena kolem 80 Kč by nás měla varovat.
Já to nekupuji tak nevím. U nás spíš suchá vína jdou. U červeného je výhoda že když nechutná tak se dá do zvěřinového guláše.
Obě vína by správně měla být suchá.
Bílé víno se hodí třeba při vaření rýže, dostaneš ji na úplně jiný
level.