Rozcestník >> Náboženství >> Bůh Tě miluje!

Informace

Název: Bůh Tě miluje!
Kategorie: Náboženství
Založil: -
Správci: DominiqueD
Založeno: 21.11.2020 04:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2309224x
Příspěvků:
64317

Předmět diskuze: Bůh Tě miluje! - 🤍 ❤️ I kdyby hory někam odešly, i kdyby se chvěly pahorky, má láska od tebe nikdy neodejde, smlouva mého pokoje se nezachvěje,,❤️🤍
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
08.02.23 13:43:48 | #57244

Žádná společnost si nepřeje, aby lidé byli moudří.
Je to proti zájmům všech společností. Pokud jsou lidé moudří, nelze je vykořisťovat. Pokud jsou inteligentní, nemohou být podrobeni. Nemohou být nuceni do mechanického života. ~ Osho



| Předmět: RE:
08.02.23 13:45:00 | #57245 (1)

Pokud budou všichni moudří, kdo pak bude pracovat?:-)



| Předmět:
08.02.23 12:06:08 | #57239

ačkoliv byl příští bohužel rezident členem komunistické rozvědky a jeho manželka je politručka, plukovnice, čili tato osoba je na rozdíl od babiše přímo estébák, tak jsem si přepnul letmo jednou na katolickou televizi Noe a tam jedna zjevně charta 77 zrovna velice vlhla až se rozpouštěla celá, když básnila neuvěřitelně o tom že existují prý lehké naáznaky toho, že prý lepší časy se prý vrátily s pavlem, protože se to přece rýmuje pavel=havel...takže pavel přímo člen stb, zatímco havel stb stíhaný a vězněný a oni je nejen přirovnávají k sobě, ale je i prosadí ke zvolení na hrad??? no to je něco neuvěřitelného..to jde přirovnat jen ke zmatení jazyků v babyloně, což mělo za následek zhroucení té jejich věže lží..neuvěřitelné, že na vrcholu jeho volební kampaně vedle soudruha estébáka pavla stál po jeho boku HUTKA..!!!!!!..a pak že ta tzv. vakcína nijak zapíchance neovlivňuje, neobsahuje nanočipy, neovlivňuje jejich mozkové pochody..těmi nevakcínami se zvýšilo jejich ovládání temnotou..a mám tucha, že ten stálý úsměv co mu teď kapka kapla je ten zapíchaný lukášek, co tady nevakcíny hájil....prostě se bál o sovoji fyzickou skořápku....tak jako tatíneček človíček, co se tak bál o sovůj pupíček, že jezdil píchat až do prahy☺☺☺☺☺☺poslední tečku....



| Předmět: RE:
08.02.23 13:42:51 | #57243 (1)

A neměl by si raději něco dělat? Myslím skutečnou práci, rukama. Když se ti pak něco povede, bude tě to hřát na srdci i v duši.
Televize ti nedá to, co tvoje ruce.
Zkus to a pak nám povíš, jaký jsi měl při tom pocit. Určitě bude plný radosti a odpadne negativizmus a o to přeci jde:-)



| Předmět:
08.02.23 09:22:05 | #57235

1  

| Předmět: RE:
08.02.23 09:23:20 | #57236 (1)

máli člověk soucitne srdce,vždy se řešení najde.-)


1  
 #57235 

| Předmět: RE:
08.02.23 13:12:03 | #57241 (1)

Pokud ta bolest nevychází z úmyslného sebetrýznění.
I takoví lidé existují.



| Předmět:
07.02.23 19:40:06 | #57226
viz niže jeho řeč:-)byl to velice moudry muž,což se zračilo i v jeho tvaři:-)neni moc takovych lidi jež maji silu velkeho Ducha:-)


| Předmět:
07.02.23 19:37:31 | #57225

jistě znate herce načelnika z filmu Maly velky muž:-)byl to ale opravdovy načelnik a velice moudry muž...jednou řekl toto.........Tohle napsal šéf Dan George v roce 1972..
"V průběhu svého života jsem žil ve dvou odlišných kulturách. Narodil jsem se do kultury, která žila ve společných domech. Dům mého dědečka měl delku osmdesát stop. Říkalo se tomu udírna a stála dole u pláže podél zátoky. Všichni synové mého dědečka a jejich rodiny žili v tomto domě. Jejich spací apartmány oddělovaly přikrývky, ale jeden otevřený oheň uprostřed posloužil potřebám vaření všech.
V domech, jako jsou tyto, se lidé učili žít jeden s druhým, naučili se respektovat práva jeden druhého. A děti sdílely myšlenky světa dospělých a ocitly se obklopeny tetami a strýci a bratranci, kteří je milovali a neohrožovali jim. Můj otec se narodil v takovém domě a od dětství se naučil, jak milovat lidi a být s nimi doma.
A za tímto vzájemným přijetí byl hluboký respekt ke všemu, co je v přírodě obklopovalo. Můj otec miloval Zemi a všechny její stvoření. Země byla jeho druhou matkou. Země a vše, co obsahovalo, byl dar od See-see-am... a způsob, jak poděkovat tomuto Velkému Duchu, bylo využít jeho darů s úctou.
Pamatuji si, jako malý kluk jsem s ním rybařil na Indian River a stále ho vidím, jak ráno vyšlo slunce nad vrcholem hory... Vidím ho, jak stojí u okraje vody s rukama nad hlavou, zatímco jemně sténal... „Děkuji, děkuji. ” Zanechalo to hluboký dojem na mou mladou mysl.
A nikdy nezapomenu na jeho zklamání, když mě jednou přistihl, jak si vybírám ryby „jen tak pro zábavu. „Můj synu“ řekl: „Velký duch ti dal tyto ryby, aby byli tvými bratry, aby tě nakrmili, když máš hlad. Musíte je respektovat. Nesmíte je zabíjet jen pro zábavu. “
To byla tehdy kultura, do které jsem se narodil a několik let jediná, kterou jsem opravdu znal nebo ochutnal. Proto je pro mě těžké přijmout spoustu věcí, které kolem sebe vidím.
Vidím lidi žijící v domech stokrát větších než ten, který jsem znal. Ale lidé v jednom bytě ani neznají lidi ve vedlejším a méně se o ně starají.
Také je pro mě těžké pochopit hlubokou nenávist, která mezi lidmi existuje. Je těžké pochopit kulturu, která ospravedlňuje zabíjení milionů v minulých válkách, a právě v tuto chvíli připravuje bomby na zabití ještě většího počtu. Je pro mě těžké pochopit kulturu, která utrácí více na války a zbraně k zabíjení, než na vzdělání a blahobyt, aby pomáhala a rozvíjela.
Je pro mě těžké pochopit kulturu, která nejen nenávidí a bojuje se svými bratry, ale dokonce útočí na přírodu a zneužívá ji. Vidím své bílé bratry, jak se snaží vymazávat přírodu ze svých měst. Vidím ho, jak svléká kopce, zanechává ošklivé rány na tváři hor. Vidím ho, jak trhá věci z lůna Matky Země, jako by byla monstrum, které se s ním odmítlo podělit o své poklady. Vidím, jak hází jed do vody, lhostejný k životu, který tam zabíjí; jak dusí vzduch smrtícími výpary.
Můj bílý bratr dělá mnoho věcí dobře, protože je chytřejší než mí lidé, ale zajímalo by mě, jestli se vůbec naučil milovat. Možná miluje jen věci, které jsou jeho vlastní, ale nikdy se nenaučil milovat věci, které jsou mimo něj i mimo něj. A to samozřejmě není láska vůbec, protože člověk musí milovat všechno stvoření, jinak nebude milovat nic z toho. Člověk musí milovat naplno, jinak se stane nejnižší ze zvířat. Je to síla milovat, která ho dělá tím největším ze všech... Neboť jen on ze všech zvířat je schopen [hlubší] lásky.
Přátelé, jak zoufale potřebujeme být milováni a milovat. Když Kristus řekl, že člověk nežije jen chlebem, mluvil o hladu. Tento hlad nebyl hladem těla.. Mluvil o hladu, který začíná v samých hlubinách člověka... hlad po lásce. Láska je něco, co ty a já musíme mít. Musíme ji mít, protože se tím živí náš duch. Musíme ji mít, protože bez ní budeme slabí a omdléváni. Bez lásky naše sebeúcta oslabuje. Bez ní naše odvaha selže. Bez lásky se už nemůžeme sebevědomě dívat na svět. Místo toho se otočíme dovnitř a začneme se živit vlastními osobnostmi a kousek po kousku ničíme sami sebe.
Ty a já potřebujeme sílu a radost, která vychází z vědomí, že jsme milováni. S tím jsme kreativní. S ní neúnavně pochodujeme. S ní a jen s ní jsme schopni obětovat se pro ostatní. Byly chvíle, kdy jsme všichni tak zoufale chtěli cítit na sobě uklidňující ruku... byly osamělé časy, kdy jsme tak chtěli mít silnou ruku kolem sebe... Nedokážu ani říct, jak moc mi chybí přítomnost mé ženy, když se vracím z výletu. Její láska byla mou největší radostí, mou silou, mým největším požehnáním.
Obávám se, že má kultura má málo co nabídnout té vaší. Ale má kultura si cení přátelství a společnosti. Nevypadalo to na soukromí jako na věc, na které se má držet, protože soukromí staví zdi a zdi podporují nedůvěru. Má kultura žila ve velkých rodinných komunitách a od dětství se lidé naučili žít s ostatními.
Má kultura si neocenila hromadění soukromého majetku, ve skutečnosti to bylo hanebné udělat mezi mými lidmi. Indián pohlížel na všechny věci v přírodě jako na něj a očekával, že se o ně podělí s ostatními a vezme si jen to, co potřebuje.
Každý rád dává i dostává. Nikdo si nepřeje jen dostávat pořád. Vzali jsme něco z vaší kultury... Přál bych si, abyste si vzali něco z naší kultury, protože v ní bylo pár krásných a dobrých věcí.
Brzy bude pozdě poznat svou kulturu, protože integrace je na nás a brzy nebudeme mít žádné hodnoty, jen vaše. Již mnoho našich mladých lidí zapomnělo na staré způsoby. A mnozí byli zahanbeni za své indické způsoby opovržení a posměchu. Moje kultura je jako zraněný jelen, který se vyplazil do lesa, aby vykrvácel a zemřel sám.
Jediná věc, která nám může skutečně pomoci, je pravá láska. Musíte opravdu milovat, mít s námi trpělivost a sdílet s námi. A my tě musíme milovat - s nefalšovanou láskou, která odpouští a zapomíná... láska, která odpouští strašlivé utrpení, které vaše kultura přinesla naší, když se přes nás přehnala jako vlna, která se na s láskou, která zapomene a zvedne hlavu a vidí ve tvých očích odpověď lásku důvěry a přijetí... "
~Šéf Dan George byl vůdcem národa Tsleil-Waututh, stejně jako milovaný herec, hudebník, básník a autor. Narodil se v severním Vancouveru v roce 1899 a zemřel v roce 1981.


1  

| Předmět: RE:
08.02.23 09:16:15 | #57233 (1)

Vystihl to přesně.
Jen mám obavu, že tady to nikdo nebude číst. Nejde jen o chatujme.cz, jde o celý internet, jde o celou společnost a dobu v níž žijeme. Zrychluje stále více a neuvěřitelněji. Pro vyjádření lásky jí stačí jedna jediná zpráva někde na mobilu, PC, tabletu.
Tito lidé si to nepřečtou z jednoho prostého důvodu, je to pro ně moc dlouhé. Nebudou koukat na obsah a pak ani nebudou vědět, o co všechno v něm přišli.
Je to škoda a to myslím upřímně.
Dnes už nikdo nečte a pokud ano, pak nějaké výtahy, obtahy, rešerše.
Životní styl udávají média. Říkají nám, kde máme být, co tam máme dělat, jak máme vypadat a jak se chovat, co je přežitek, co je moderní a správné. Doslova diktují, jak má vypadat úspěšný a spokojený člověk 21. století. Všichni se opičí, aby za každou cenu byli na vrcholu a ne na chvostu.
Co pak pro ně znamená jeden zapomenutý sen, člověka, jež se nedržel proudu?
Maximálně je vhodný na zfilmování. Aby takový příběh na plátně někdo sledoval, musí tam být krev, sex a bezcharakterní polokladní hrdinové.
Proto hledám klid někde mimo tuto civilizaci, i když jí nechci úplně potopit, protože vím, jak je těžké budovat novou a pak každá ztráta vědění přináší dlouhé období temna.



| Předmět: RE: RE:
08.02.23 09:20:26 | #57234 (2)

nevadí lukáši:-)


 #57233 

| Předmět: RE: RE: RE:
08.02.23 13:10:33 | #57240 (3)

Je to škoda.



| Předmět: RE: RE:
08.02.23 09:28:13 | #57237 (2)

Nemám chuť být neustále vtahován do situací ve kterých se třeba neobejdu bez moderní techniky a znalostí, to neznamená, že je nezvládám, ale nic z toho nepotřebuji k opravdovému životu.
Někdo mi neustále něco nabízí, říká jak je to výhodné, nutí do nákupu, ke změně. Místo, aby mě nechal být a žít bez otravování, sledování, napomínání, připomínání a různých ultimativních požadavků.
Chtěl bych mít klid:-)



| Předmět: RE: RE:
08.02.23 11:56:03 | #57238 (2)

no jen si nahraj na naivní neviňátko ty záludnej práskači...seš farizej..tak si nestěžuj..pro takový jako ty je tohle ideální doba a teprv bude.....pro chlupatý, donašeče, konfidenty, práskače, prostě pro krysy tvého ražení..psát si s někým měsíce a roky i o nejintimnějších věcech a pak vyjde najevo, že nejsi idiot..idiot je totiž neškodný..na toho si tady hraješ, na neviňátko naivní..ale takové nevině nikdy nikoho nenapráská a to dokonce pod záminkou údajné obhajoby světla, protože to je pak temnota a zneužití důvěry a všeho na druhou, na entou..nedokážu si představit, že by opravdový mudrc zklamal toho, komu něco napráská
nepráskáním někoho, koho tím zklameš taky a co tím získáš, když něco takhle nafoukneš, jednoho tím odkopneš a snažíš se ho v duchu lidečka zničit jako nějaká Lůza....řekni mi konečně, čeho jsi tím dosáhnul, a jestli ti to aspoň tehdy udělalo dobře na šulínka, když už zjevně nic jinýho...?? idiot vědomě neškodí..horší jsou tito záludní....fialovej hnus a humus hrající si na světlo..jo tak leda lucifer...


1  
 #57233 

| Předmět: RE: RE: RE:
08.02.23 13:23:27 | #57242 (3)

Uvař si čaj s meduňky, ta uklidňuje a rozjasňuje mysl:-)



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
08.02.23 21:46:07 | #57253 (4)

Přesně piju z meduňky, mateřídoušky,chmele a dalších mix a už mě zklidňuje a nutí spát.doblou


1  
 #57242 

| Předmět:
07.02.23 16:16:29 | #57220

Kde je ten Michal foťák, co byl vtělením Marca Antonia?



| Předmět: RE:
07.02.23 16:28:03 | #57221 (1)

Asi odplul s Jasonem a Argonauty dobýt mys Action:-D



| Předmět: RE: RE:
07.02.23 17:45:41 | #57224 (2)

Reinkarnoval se do Ježíše,ale trochu to přehnal a stal se z něj duševně Autista *27179*


 #57221 

| Předmět: RE: RE: RE:
08.02.23 08:35:01 | #57232 (3)

To bych do něj nikdy neřekl. Myslel jsem, že už je někde v Karibiku:-)



| Předmět: RE:
08.02.23 01:10:39 | #57228 (1)

to je asi tak, kdybys napsal, když křestané uctívali satana.....

V indii se pěstovala Daharmu a zástupci tremných kultů v Indii pěstovali adharmu, ale nebyli to hinduisté.,....

Podobně satanisté nejsou křesťané


 #57219 

| Předmět:
07.02.23 15:19:29 | #57218
Pink Floyd - Echoes Live (Richard Wright's Last Live Echoes, Performance)


| Předmět:
07.02.23 11:31:20 | #57200

Tak americko anglosaska a izraelska osa zla sú tými najpradepodob­nejsimi páchateľmi ak išlo ozaj o umelo vyvolané zemetrasenie geozbraniami DEW.. Všetci odborníci na zemetrasenie hovoria ze pri tak veľkom zemetrasení skoro 8 stupňov richtera, išlo o veľmi plytké zemetrasenie iba v hĺbke 10km
Zvyčajne sú take veľké zemetrasenia v hĺbke minimálne aspoň 30km.. Navyše dvojica veľkých zemetrasení 7,8 a 7,5 v krátkom čase je tiež nezvyčajný jav… Plus k tomu obrovské záblesky na neby tesne pred zemetrasenim.. Tiež nezvyčajné,ze to osvetlilo veľkú časť neba v tej inkriminovanej časti tesne pred zemetrasenim.
https://stateofthenation.co/?p=156553
Článok z toho webu treba preložiť cez Google.. Co iste nebude problém.. Zaujímavé veci sú tam dosť podrobné napísané .. Snáď sa to vyšetrí ak to bolo umelo vyvolané zemetrasenie.. To by mali amici po chlebe, so Židmi a britmi



| Předmět:
07.02.23 09:24:39 | #57198

Lukaši,jsi skromny svobodny neoženiš se tak toto by stačilo i tvou chudobu a skromnost:-)https://www.sbazar.cz/M.Opolzer/detail/185776043-obytna-bunka-k-rekreaci


1  

| Předmět: RE:
07.02.23 09:25:40 | #57199 (1)

a v tomto by ses mohl i oženit:-)Lukaši nevahej:-)https://www.sbazar.cz/michal.balcar/detail/182303414-nova-jurta-6-m-30-m2


1  
 #57198 

| Předmět: RE: RE:
07.02.23 14:42:20 | #57217 (2)

Tak nevím, zda bych to chtěl za ty prachy:-)



| Předmět: RE:
07.02.23 14:39:45 | #57215 (1)

Karol se ti směje:-)



| Předmět: RE: RE:
07.02.23 21:14:20 | #57227 (2)

Rozveselilo mne to co ti napsal. *33012*



| Předmět: RE:
07.02.23 14:41:04 | #57216 (1)

Je to tak 10 let a stejný kontejner jsem na jedné výstavě prohlížel zařízený a bylo to fakt vymakané po všech stránkách. Pokud neuděláš základy, můžeš ho mít třeba na podvozku a nemusíš mít stavební povolení:-)