Rozcestník >> Ostatní >> ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥

Informace

Název: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥
Kategorie: Ostatní
Založil: PRALINKA007007
Správci: PRALINKA007007 , Marina
Založeno: 10.04.2022 13:09
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 1057016x
Příspěvků:
35429

Toto téma sledují (9):


Předmět diskuze: ♪♪♫♪♪Antistresové RÁDIO ♥PRALINKA♥ - ☼☼ Pište, CO DĚLÁTE,☼co vás zajímáá♫♪., CO JSTE PROŽILI ..BAVÍME SE NAVZÁJEM, ABYCHOM SE POTĚŠILI♫♥♪♫♪☼☼☼♥ Debatujme....slušně♪♪..PŘIJĎTE K NÁM POBEJT, BUDE NÁS VÍC, NEBUDEME SE BÁT VLKA NIC!🍅NEVÁHEJTE A VSTUPTE!... ❤️děkuji♪♪že nám všem pomáháte přežít tuto těžkou dobu!♪❤️♫♪
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
před 12 minutami | #35954

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-v-chorvatsku-nasli-telo-pohresovane-cesky-40478579#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

„Navzdory úsilí a obětavé práci všech účastníků pátrací akce je výsledek velmi smutný a tragický,“ uvedl v neděli portál Dnevnik.hr.

Tělo 76leté Marie B. bylo nalezeno pomocí dronu relativně blízko pláže Donja Vala u Drveniku, kde byla spatřena naposledy. „Její kamarádky, s nimiž do Chorvatska cestovala, nahlásily její zmizení v pátek večer, když se nevrátila z procházky ve svazích nad Drvenikem, uvedli chorvatští horští záchranáři podle webu Dnevnik.hr.

„Vážíme si solidarity a odvahy všech, kteří se na záchranné operaci podíleli, i podpory dobrovolníků a místní komunity,“ poděkovali horští záchranáři ze stanice Makarska, kteří pátrací akci zorganizovali. Podle portálu na těle Marie B. nebyly zřetelné stopy cizího zavinění.

Sama se vydá na procházku a takhle dopadla. Určitě ji ranilo a nebo měla infarkt. *3456*




| Předmět:
před 2 hodinami | #35953
1  

| Předmět:
před 2 hodinami | #35952