problém kupovaného kysaného zelí je ten že prošel STERILIZACÍ, tudíž
VŠECHNY ŽIVÉ bakterie jsou vyhubeny takže zdravotní přínos zelí klesá
na minimum.
přitom kvašené zelí si KAŽDÝ MŮŽE UDĚLAT doma ! za 4-6 týdnů
kvašení ve sklenici máté zásobu vitamínu C a minerálů.
Předmět diskuze:
☼☼ Pište, CO DĚLÁTE,☼co vás zajímáá♫♪., CO JSTE PROŽILI ..BAVÍME SE NAVZÁJEM, ABYCHOM SE POTĚŠILI♫♥♪♫♪☼☼☼♥ Debatujme....slušně♪♪..PŘIJĎTE K NÁM POBEJT, BUDE NÁS VÍC, NEBUDEME SE BÁT VLKA NIC!🍅NEVÁHEJTE A VSTUPTE!...
❤️děkuji♪♪že nám všem pomáháte přežít tuto těžkou dobu!♪❤️♫♪
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení