Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 855274x
Příspěvků:
25525

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #9527

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
25.01.23 01:57:40 | #9527
Reakce na příspěvek #9526

Parlamentní listy si posvítily na minulost Petra Pavla a na to, kdo by za ním mohl stát. V článku se píše, že Pavlovi vypršel mandát předsedy vojenského výboru NATO v červnu 2018.

Rok a půl poté, v prosinci 2019 byl zaregistrován spolek Pro bezpečnou budoucnost, v jehož rámci začal Pavel působit a veřejně se vyjadřovat. Daný spolek spolu s Petrem Pavlem založili: Petr Kolář, Radko Hokovský a František Vrabel.

Kolář v současné době již několik let pracuje pro americkou lobbistickou společnost Squire Patton Bogs. Možná právě to je důvodem, proč jak ve výše uvedené neziskovce, tak v generálově volebním štábu nikde oficiálně nefiguruje. Squire Patton Bogs má vliv po celém světě a ve Spojených státech amerických je řazena mezi top tři lobbistické firmy s tím, že dokáže zařídit prakticky cokoli.

Další ze zakladatelů generálova spolku je Radko Hokovský. Ten se dostal do širšího povědomí coby ředitel politické neziskovky Evropské hodnoty. Tato organizace se nejvíce „proslavila“, když před lety začala sestavovat tzv. seznamy dezinformátorů. Mnohá média se bez jasných důkazů dostala na seznam šiřitelů dezinformací.

Posledním mužem je František Vrabel, médii označován jako datový analytik a zakladatel společnosti Semantic Visions. Vrabel se prezentuje jako tzv. odborník na dezinformace a patří mezi nejtvrdší zastánce vypínání webů.


 #9526 

| Předmět: RE: RE:
25.01.23 17:41:20 | #9559 (1)

Parlamentním listů očividně žárovka nesvítí .-))))

Mimochodem, a co jako nás má zajímat, co dělají ti tři, co s Pavlem možná založili ten spolek?
Ať si PL posvítí raději na Babiše a jeho kamarády, Faltýnka ap., to bude mnohem veseleji :-))))))
Vy už fakt nevíte, čeho se chytit .-)))))))


 #9527