Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 623542x
Příspěvků:
25206

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
16.12.22 12:22:09 | #6531

Nelíbí se mi to ani trošku.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-na-ukrajinu-miri-sedesat-strel-sireny-zneji-skoro-po-cele-zemi-221480#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Podle mluvčího ukrajinského letectva Jurije Ignata ruské síly nejdříve využily strategické bombardéry z letiště Engels. Ve vzdušném prostoru nad Ukrajinou byly také pozorovány stíhací letouny Mig 31K. Útok byl ale veden i z moře. Tomu nasvědčuje použití střel Kalibr běžně odpalovaný z Černého moře.

Nezávislý projekt běloruských novinářů Belarusian Hajun uveřejnil na Twitterovém profilu informaci, že v době době útoku vzlétlo několik letounů i z běloruských vojenských letišť. *6195*



| Předmět: RE:
16.12.22 13:26:40 | #6535 (1)

37 ze 40 šlo k zemi :-)))
oni to dají :-))

důležité je nepolevit a likvidovat je na okupovaných územích, koho to přestane bavit dřív


 #6531 

| Předmět: RE: RE:
16.12.22 18:55:00 | #6555 (2)

Jediný nepolevení který se chce specálně po tobě je aby jsi se neposral do plínek který už nosíš 4 rokem. Jo,aha,já zapomněl,zatímco ty sereš do plímek a tvojí nejvetší starostí je aby jsi se nažral a neposral,tak po ukáčkách chceš aby se všichni obětovali jako za 2 světový klidně do posledního. No a po nás chceš aby jsme z tebou stáli v jedný lajně za tvejma posranejma plínama. To víš že jo,demente :-))) Nasrat !


 #6535 

| Předmět: RE: RE:
16.12.22 18:56:53 | #6556 (2)

Ty víš jenom to,ty starej posranej demente co ti řekne tvoje novodový Rudý právo. Kryple vylízanej


 #6535 

| Předmět: RE: RE: RE:
16.12.22 19:05:13 | #6557 (3)

A plus Ukrajinská válečná proganda. To je jediný co ty víš a plus tvoje dojmologie. Propaganda z Rudýho práva,Ukrajinská propaganda a dojmologie starýho posranýho kreténa. A to je ta pravda. Možná ve tvý vylízaný palici,ty debile. Víš absolutní,ale absolutní hovno jaká tam je situace.


 #6556 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
16.12.22 21:25:20 | #6566 (4)

Vše, co jsme kdy napsal, jsem byl schopen doložit, vysvětlit a 95 % z toho se potvrdilo.

A nic s tím neuděláš, ty neomarxistickej bzerante a sráči s hnedkou až v nose :-)))))))))))))))))


 #6557 

| Předmět: RE: RE: RE:
16.12.22 21:25:59 | #6567 (3)

A i tak si s tebou, ty vymaštěná kundo, vytřu prdel kdykli si vzpomenu .-)))))))))))))))


 #6556 

| Předmět: Než to novinky a ČT profiltrují
16.12.22 10:50:37 | #6525

Masivní raketový úder ruských ozbrojených sil na infrastrukturní objekty na území Ukrajiny 16. prosince - což je známo do 12:00

Ozbrojené síly RF zahájily další masivní raketový útok na cíle po celé Ukrajině.

▪️V Kyjevě byly opět zasaženy CHPP-5 (okres Goloseevsky), CHPP-6 (okres Desnyansky) a Darnytska CHPP (okres Dněprovsky). Zastavilo se metro, částečně vypadla elektřina a zastavila se dodávka vody.

▪️Záporoží region, jak uvedly místní úřady, měl nejméně 12 stávek. V okupovaném Záporoží se částečně ztratila elektřina a voda.

Strojovnu DneproGES zasáhla rána.

▪️V Charkově se v důsledku stávek zcela zastavila pozemní doprava i metro. Dochází k přerušením mobilní komunikace. Částečně chybí světlo a voda. Celkem bylo provedeno 7 stávek pouze na krajské centrum a 3 na kraj.

S největší pravděpodobností byly zasaženy rozvodna Zalyutino 330 kV a rozvodna Charkovskaja 330 kV. V předvečer ozbrojených sil RF byly provedeny údery proti CHPP-5. Ale CHPP-3, ze kterého jsou napájena všechna průmyslová zařízení, zůstal nezraněn.

Soudě podle zpráv o úderu v okrese Chuguevsky, škody způsobené požárem mohly být způsobeny TET-2 Eskhar.

▪️V Poltavě a regionu Poltava vypadl proud. S největší pravděpodobností byla rozvodna Kremenčug 330 kV vystavena opakovanému požáru. Existují podezření, že je stále zasažena rozvodna Mirgorod 330kV.

▪️V Dněpropetrovské oblasti došlo k výbuchům v Kamenském a regionálním centru. S největší pravděpodobností byla znovu zasažena TPP Pridneprovskaja - doprava na Jižním mostě naproti TPP byla zablokována. V Kamenskoje byla rána údajně zasažena v rozvodně Prometheus 330 kV.

K výbuchům došlo také v Pavlogradu (pravděpodobně rozvodna Pavlogradskaja 330 kV). Ve městě je pozastaven provoz kotelen a vodovodu.

V Krivoj Rogu místní obyvatelé také ohlásili výbuch: ve městě zmizela voda a elektřina. Již jsme psali, že TPP Krivorozhskaya byla zastavena před měsícem a půl. Proto s vysokou mírou pravděpodobnosti byl úder zasazen buď do rozvodny Kirovskaya 330 kV nebo do rozvodny 330 kV Jih. Z hlediska logiky je s největší pravděpodobností ovlivněna rozvodna Kirovskaya 330kV - z ní je zásobována vodárenská společnost.

▪️V Čerkaské oblasti vypadl proud. Mohlo k tomu dojít jak kvůli dopadu na 330kV rozvodnu Polyany, tak deaktivaci celého 330kV vedení podél Dněpru.

▪️V Kirovogradské oblasti byla s největší pravděpodobností zasažena rozvodna Ukrainka 330kV. Čerpací stanice se zastavily, vypadla elektřina. Několik železničních úseků je bez napětí.

Vypnutí celého regionu však může naznačovat výpadky venkovního rozvaděče 330 kV jihoukrajinské JE.

▪️Nikolajevovi a celému regionu byly zasazeny rány. Místní obyvatelé hlásí výpadky elektřiny.

V oblasti Ternopilu zahřměly exploze. V celém regionu je pouze jedna rozvodna Ternopilska 330kV.

▪️Údery byly zaznamenány i ve Vinnitse. Je možné porazit rozvodnu Vinnitsa 330 kV.

▪️Infrastrukturní zařízení bylo zasaženo v Oděské oblasti. V krajském centru částečně vypadla elektřina.

▪️V Žytomyrské oblasti byla zasažena rozvodna 330 kV Lesnaja v Korostenu. Rozvodna, která obcházela rozváděč JE Černobyl, napájela Kyjev z JE Rivne a Chmelnytsky.

▪️Nouzové odstávky v oblastech Volyně, Lvov, Rivne, Sumy a Cherson.

Je to přímý důsledek stávek proti jiným regionům. Stejný Sumy závisí na Kremenčugovi a Kyjevě. A kvůli stávkám na rozvodně 330 kV Lesnaja mohly reaktory JE Rovno vstát.

🔻Přestože raketový úder nelze označit za nejmasivnější za poslední měsíce, počet vystřelených raket a geografie cílů jsou stále působivé.

To potvrzuje systematičnost požárních škod.

V ukrajinském informačním poli se objevila nová historka: lidé v chatovacích místnostech se navzájem přesvědčují, že elektřina je vypnuta záměrně ještě před údery, aby se svedl nepřítel. Někdo dokonce píše, že při požárním náletu se speciálně zastavují elektrárny.

Takové události nemají praktický smysl. Ale ukrajinské obyvatelstvo takovým pohádkám věří a navzájem se přesvědčují, že údery ruských ozbrojených sil jsou marné.

A není tomu tak.



| Předmět: RE: Než to novinky a ČT profiltrují
16.12.22 13:28:01 | #6536 (1)

Nevím, kde a co kdo píše, ale ty údery jsou marné -)))))))))))


 #6525 


| Předmět:
16.12.22 09:27:27 | #6523

Já to sem normálně dam celý, jen podotknu, že na odkaze je i obrázek s - byť jen částečným - hlasováním některých zemí :-))))))))))))

V OSN předložilo 29. září 2022 Rusko se svými partnery, jako jsou Severní Korea a Sýrie, rezoluci nazvanou Boj proti glorifikaci nacismu, neonacismu a dalších postupů, které přispívají k podpoře současných forem rasismus, rasové diskriminace, xenofobie a souvisejících nesnášenlivostí. Takový návrh od Ruska, ve kterém mají sami velký problém s neonacismem – dokonce se k ruskému neonacismu hlásí nejen členové soukromé armády Wágnerovců, ale také členové standardní ruské armády – je pokrytecký a pro znalé úsměvný. Rezoluci předkládá Rusko opakovaně.

Mezi zajímavé výňatky z rezoluce, které zneužívá právě putinovské Rusko a česká pátá kolona patří například:

„Vyjadřuje své znepokojení nad používáním digitálních technologií extremistickými a nenávistnými skupinami, včetně neonacistických skupin, k šíření jejich ideologie“

Rusko, které samo zakázalo na státu nezávislá média, některé sociální sítě, blokuje přístup na některé weby včetně části Wikipedie a zavírá lidi za opačný názor, dále v návrhu píše:

„připomíná ustanovení Durbanské deklarace a závěrečného dokumentu Durbanské hodnotící konference, v nichž státy uznaly pozitivní přínos, že uplatňování práva na svobodu projevu, zejména sdělovacími prostředky a novými technologiemi, včetně internetu; a plné respektování svobody vyhledávat, přijímat a předávat informace může přispět k boji proti rasismu, rasové diskriminaci, xenofobii a související netoleranci“

Další odstavec odvolávající se i na xenofobii by de facto zakázal nejen vládnoucí stranu Jednotné Rusko, ale třeba i české SPD:

„připomíná, že jakákoli legislativní nebo ústavní opatření přijatá za účelem boje proti extremistickým politickým stranám, hnutím, ideologiím a skupinám rasistického nebo xenofobního charakteru, včetně neonacistů a skinheadských skupin a podobných extremistických ideologických hnutí, by měla být v souladu s příslušné mezinárodní závazky v oblasti lidských práv, zejména články 4 a 5 úmluva a články 19 až 22 Mezinárodního paktu o občanských a politických právech;“

Rusko, které samo ničí, odstraňuje či neudržuje zahraniční pomníky v Rusku, si dále vkládá požadavek na zachování pomníků oslavujících některé komunisty:

„vyjadřuje hluboké znepokojení nad narůstající frekvencí pokusů a aktivit zaměřených na znesvěcení nebo demolici pomníků na památku těch, kteří bojovali proti nacismu za druhé světové války, jakož i na nezákonnou exhumaci nebo odstranění ostatků těchto osob, a v tomto vzhledem k tomu naléhavě vyzývá státy, aby plně dodržovaly své příslušné závazky, mimo jiné podle článku 34 Dodatkový protokol I k Ženevským úmluvám z roku 1949“

V dalším odstavci chce Rusko de facto zakázat jiný výklad dějin i na základě nově zjištěných dat, než je původní ruský výklad:

„vybízí státy, aby přijaly vhodná konkrétní opatření, včetně legislativních a vzdělávacích, v souladu se svými mezinárodními závazky v oblasti lidských práv, aby zabránily revizionismu ohledně druhé světové války a popírání zločinů proti lidskosti a válečných zločinů spáchaných během druhé světové války“

Dále Rusko, jehož občané nyní na sociálních sítích i komentátoři v televizi ve velkém vyzývají ke genocidě Ukrajinců, „vyzývá státy, aby i nadále přijímaly veškerá vhodná opatření zaměřená na prevenci a potírání nenávistných projevů, včetně internetu, a podněcování k násilí vůči osobám ve zranitelných situacích, včetně pořádání setkání a násilných protestů, získávání finančních prostředků a zapojení do jiných činností„

I když lze s velkou částí rezoluce souhlasit, obsahuje i body, které odporují zdravému rozumu. Paradoxní také je, že rezoluci volající mimo jiné po svobodě slova, předkládají země jako Rusko či Severní Korea, kde žádná svoboda slova de facto neexistuje. Obdobně pokrytecky jednají i u mnoha dalších ustanovení.

Na základě podpořeného pozměňovacího návrhu Japonska, Austrálie, Libérie a Severní Makedonie přibyl do znění rezoluce odstavec: „se znepokojením konstatuje, že Ruská federace se snažila ospravedlnit svou územní agresi proti Ukrajině na údajném základě eliminace neonacismu, a zdůrazňuje, že předtextové použití neonacismu k ospravedlnění územní agrese vážně podkopává skutečné pokusy bojovat proti neonacismu;“

Rusko tak 4. listopadu 2022 hlasovalo pro rezoluci A/C.3/77/L.5, která v jednom z odstavců odsuzuje i Ruskou agresi vůči Ukrajině. Demokratická země, která nehlasuje pouze podle propagandistického názvu, ovšem celé znění rezoluce podpořit logicky nemůže. Pro rezoluci tak nehlasoval žádný stát NATO, EU, ani jiné vyspělé demokracie. Proti rezoluci tak kromě České republiky byly například také USA, Japonsko, Maďarsko, Polsko, Slovensko, Rakousko, Německo a desítky dalších. Z evropských zemí rezoluci podpořilo pouze Rusko a Bělorusko. Rusko tak nyní zneužívá hlasování k propagandě (a zamlčuje odstavec odsuzující Rusko) ve své zemi i pro pátou kolonu v zahraničí. Zmanipulovat se nechali i někteří čeští občané.

To, že se něco nazve rezolucí proti glorifikaci nacismu neznamená, že obsah odpovídá názvu. Jedná se pofiderní dokument předkládaný totalitními státy, které jsou právě často kolébkami neonacismu.



| Předmět: RE:
16.12.22 10:56:27 | #6526 (1)

Tyhle ty kecy jsou o ničem kolektivní západ řídící se podle pravidel prohrál a je izolován. Rezoluce byla schválena naprostou většinou. A hlas Kiribati a Baham na tom nic nezmění.


 #6523 

| Předmět: RE: RE:
16.12.22 13:29:30 | #6538 (2)

Rezoluce byla schválena - a bude použita proti rusákovi *34258* *34258* *34258* *34258* *34258*


 #6526 

| Předmět: RE: RE:
16.12.22 13:37:04 | #6540 (2)

Víš co, stále ti fandím, a myslím si, že po seznámení se se skutečnotí, jak to s tou ruskou rezolucí v OSN je - A NEMÁM TO Z NOVINEK *34258* *34258* *34258* - i ty dobře víš, že si rusák maximálně nasral sám pod sebe .-)))))))))))))) je to jen politická hra, o skutkovou podstatu mu očividně nejde, když půlku hesel, které do té rezoluce vetknul, sám a nejbrutálněji jak je možné, porušuje .-)))))))))))))
nemůže mít tak zcela otočený výklad práva a být víc v rozporu s logikou věci, jak předvádí .-)))

takře já stále věřím, žes na tu píčovinu tomu ruskýmu vrahovi a svini neskočil. ono už jen ti kolem s. korea, syrie, jsou dostatečným důkazem, ženejde o nic seriozního a myšleného vážně :-))))))))))))
a normální člověk tomu hlas dát fakt nemůže, od takovýhohle opičího potrata, jako je rusák.
klidně se už začni chovat normálně, tady můžeš :-)))


 #6526 

| Předmět: RE: RE: RE:
16.12.22 15:00:39 | #6545 (3)

Samozřejmě je to celému světu úplně u prdele, tak jako údajná izolace ruska když svět odsoudil ruský útok. To bylo řečí a slávy *30039* a přitom dokument naprosto o ničem.


 #6540 

| Předmět: IRIS-T všechno sestrelí
16.12.22 07:38:10 | #6510

Ukrajinská média informují o leteckém poplachu v Kyjevě.

Letecký poplach byl vyhlášen také v Dněpropetrovské, Záporožské, Nikolajevské, Charkovské, Kirovogradské, Oděské, Poltavské, Černihivské a Sumské oblasti na Ukrajině.



| Předmět: RE: IRIS-T všechno sestrelí
16.12.22 09:13:24 | #6517 (1)

jj, tam už jsou zvyklí.
tak uvidíme, kolik mopedů a tentokrát halvně praček a vysavačů dopadne na cíl .-)))))))))))))
vždyť už je to jen sranda :-))))))))


 #6510 

| Předmět: RE: RE: IRIS-T všechno sestrelí
16.12.22 10:57:19 | #6527 (2)

Jj je to sranda být potmě bez vody a zmrzlý...


 #6517 

| Předmět: RE: RE: RE: IRIS-T všechno sestrelí
16.12.22 13:28:39 | #6537 (3)

Na okupovaných úzmích to tak táhnou už od 2014, soudruhu jitrnice :-))))))))))))))))


 #6527 

| Předmět: RE: RE: RE: IRIS-T všechno sestrelí
16.12.22 13:30:51 | #6539 (3)

Sranda to jistě není, ale oni to vydrží, navíc nikdy není tak zle - 7 hodin, 7 dní. Jako nezlob se na mne, už je to 3 měsíce, co je takhle ostřelují, a furt nic .-)))))))))))))))))))

já si osobně myslím, že už s ebrzy dočkáme :-))))))))))))))))


 #6527 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: IRIS-T všechno sestrelí
16.12.22 19:10:04 | #6558 (4)

Ukrajinci to vydrží ? no..už jich padlo pomalu 150 tisíc. No ale můžou se v nejhorším spolehnout na tebe,pošleš jim svoje posraný plenky :-)))))))))))))­))))))) Nech mě hídat,zatímco oni budou mrznout a umírat,ty jim bubeš z dálky fandit. Je to tak že ? Ty jim budeš z dálky a z tepla fandit,hovado pojebaný :-))))))))))))))


 #6539 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: IRIS-T všechno…
16.12.22 19:18:32 | #6559 (5)

No fandit...proč aspon nepřiznáš jako chlap že tobě o ukáčka absolutnš nejde ? Absolutně ne. Tobě jde jedině a pouze o to zničit Rusko i kdyby mě zkapat poslední Ukrajinec. Kdyby jsi tohle aspon napsal na rovinu. Tobě o Ukrajinu absolutně nejde,ale o to postřednictvím naivní a hloupé Ukrajiny si to vyřídit z Ruskem. Proč to nenapíšeš na rovinu,ty svině prohlaná ? Protože nejseš čestnej chlap,jseš jenom prohlaná a zbabělá svině. A ještě jednou,hovado - tobě nejde absolutně o Ukrajinu a Ukrajnice,tobě jde o to přostřednictvím naivních Ukrajinců si to vyřídit z Ruskem. Úplně jedonduchý,svině prolhaná. To můžeš tady věšet bulíky Leninovi nebo kdo žere ty tvoje posraný kecy. Ale já do tebe vidím jak do hubený kozy.


 #6558 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: IRIS-T všechno…
16.12.22 21:22:58 | #6564 (6)

Co tady děláš, ty smrade zatuchlá, sráči vyjebanej? :-)))))))))))))))) Neodcházel jsi v noci, jáhodou?

Napíši ti to naposledy: jde mi o Ukáčka, aby je ruská svině nechala být. Po tom, co ruská svině udělala, ty bolševickej parchante a semeno nateklý do prasnice z okapu, musí být zničena nebo oslabena tak, aby si to už desítky let nemohla dovolit. Pokud bude rusák ochoten to zajistit, dát záruky jinak, prosím, nejsem proti, ale putler už to nebude, ten bude viset, a záruky budou vymahatelné. např. odevzdají svoje jaderné zbraně.-

Hovado vyjebaný jsi. Zase posranej s hnedkou až na krku.


 #6559 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: IRIS-T všechno…
16.12.22 21:24:18 | #6565 (5)

150 tisíc jich padlo *34258* *34258* *34258* *34258* *34258* *34258*

kolik nul mají desítky, ty idiote? .-))))))))))))))))))
Oni budou mrznout JEN POKUD ONI BUDOU CHTÍT. A ano, já jim fandím, aby tu ruskou svini, šmejdy jako jsi ty, vypráskala a dobili někde ve škarpě.


 #6558 

| Předmět:
16.12.22 02:12:25 | #6509

241



| Předmět: Kdopak hlasoval proti?
15.12.22 22:13:34 | #6476

Valné shromáždění OSN přijalo rezoluci Ruska k boji proti glorifikaci nacismu, neonacismu a dalším praktikám, které přispívají k eskalaci moderních forem rasismu, rasové diskriminace, xenofobie a související nesnášenlivosti.

120 zemí hlasovalo pro, 50 proti a 10 se zdrželo hlasování.



| Předmět: RE: Kdopak hlasoval proti?
15.12.22 22:14:33 | #6478 (1)

Zdá se že svobodný svět se dostává do izolace.... Je mi líto Baham.


 #6476 

| Předmět: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
15.12.22 22:16:45 | #6480 (2)
*27179* *27179* *34258* *34258*

to kvůli tomu hlasování? aby se nedivil, do byl proti. pokud to už proběhlo, musí to na stránkách un.org být
tak heldej


 #6478 

| Předmět: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 07:39:16 | #6511 (3)

Samozřejmě celý svobodný svět *30039*


 #6480 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 07:39:44 | #6512 (4)

A kiribati *30039* *30039* *30039*


 #6511 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 09:11:19 | #6516 (4)

No vypadá to že jo, ale že právě proto, že místo věcného řešení problému se rusák snaž z toho udělat jn proruské politikum :-)))))))


 #6511 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 09:17:08 | #6518 (4)

Jo, tak to bude asi tohle, hele :-))))))))))

https://www.parlamentnizpravy.cz/hlasovani-proti-pofiderni-ruske-rezoluci-proti-glorifikaci-nacismu-v-osn-neznamena-podporu-nacismu/

(kdepak je soumrak nebo jak, aby viděl, kdo hledá argumenty i za druhou stranu, která je není schopna předložit a musím si je najít sám? :-)))))))))))))))


 #6511 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval…
16.12.22 09:18:27 | #6519 (5)

Takže jsme měl ve svém odhadu pravdu, ruská politická šaškárna, mající jen ospravedlnit a vyvinit rusáka z vlastních fašounských zločinů :-))))))))))))))))))


 #6518 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval…
16.12.22 09:19:01 | #6520 (6)

"V OSN předložilo 29. září 2022 Rusko se svými partnery, jako jsou Severní Korea a Sýrie, rezoluci nazvanou Boj proti glorifikaci nacismu, neonacismu a dalších postupů, které přispívají k podpoře současných forem rasismus, rasové diskriminace, xenofobie a souvisejících nesnášenlivostí. Takový návrh od Ruska, ve kterém mají sami velký problém s neonacismem – dokonce se k ruskému neonacismu hlásí nejen členové soukromé armády Wágnerovců, ale také členové standardní ruské armády – je pokrytecký a pro znalé úsměvný. Rezoluci předkládá Rusko opakovaně."

*34258* *34258*

 #6519 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kdopak…
16.12.22 10:58:31 | #6528 (7)

To neokecáš prohráli jsme *30039* *33130*


 #6520 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kdopak…
16.12.22 13:20:09 | #6533 (8)

Kdo a co prohrál? .-)))))))))))))))))

Vždyť, ja se tam píše, podle toho by OSN mohla klidně "zatočit" primárně s Rusákama :-))))))))))))))


 #6528 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 09:28:51 | #6524 (4)

Tak to se ti fakt zase povedlo :-))))))))))))))
ale teď musím jít na něčem máknout, aby bylo na dárky :-)))))))))


 #6511 

| Předmět: RE: Kdopak hlasoval proti?
15.12.22 22:15:42 | #6479 (1)

to nevím a asi je to jedno. rusák sice dělá vlnky, ale na to mu nikdo neskočí a jako téma proč ne?
každopádně pokud by to chtěl na někoho hodit, bude muset s důkazy, že někdo byl nacista a že ho nějaký stát glorifikuje.


 #6476 

| Předmět: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 07:41:39 | #6513 (2)

To na Ukrajině, Lotyšsku, Litvě a Estonsku není žádný problém, moc dobře to víš.


 #6479 

| Předmět: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 09:04:00 | #6514 (3)

To bude mít problém všude, jako ho má na Ukrajině. Nebo proč ještě žádnej nacismus na Ukrajině OSN nedoložil?


 #6513 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 10:59:15 | #6529 (4)

USA to vetuje? *30380*


 #6514 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Kdopak hlasoval…
16.12.22 13:18:55 | #6532 (5)

To je jen usnesení pléna OSN, tam se nevetuje, to jen v RB OSN. Jako nedávno když tam přijali to usnesení, že je rusák terorista, ještě sis z toho dělal prdel.


 #6529 

| Předmět: RE: Kdopak hlasoval proti?
16.12.22 09:09:38 | #6515 (1)

čoveče, to vypadá, že si rusko z tohohle tématu udělalo nějakou agendu, a snaží se tím prostrkat svoje zdůvodnění o ukrjaině, i když to je samozřejmě málo - ta agenda je asi v přádku, ale rusák to zkoušel už v 2015

https://www.mzv.cz/jnp/cz/zahranicni_vztahy/vyrocni_zpravy_a_dokumenty/poskytnute_informace/hlasovaci_pozice_cr_v_osn_o_rezoluci_v.html

ale jak to tak vypadá, tak je to o ničem :-)))))

že by to zkoušel rok co rok znovu? :-)))
no hlavně aby si poradil se svou glorifikací stalina, brežněva a podobných nácků a fašistů


 #6476 

| Předmět: RE: Jistě nám dodají hodně plynu🤦‍♂️
15.12.22 22:14:06 | #6477 (1)

no jo, to je ten evropskej průser .... to asi na katařany nikdo nic moc nehází


 #6473 

| Předmět: Tak snad už
15.12.22 21:10:10 | #6469

Konečně zakážou hej počkej zajíci! Evropská unie se dohodla na devátém balíčku protiruských sankcí, uvádí agentura Reuters. Idioti🤦‍♂️



| Předmět: RE: Tak snad už
15.12.22 21:28:01 | #6472 (1)

a na Silvestra pustit si Mrazika bude za katr, hovada hahahaa


1  
 #6469 

| Předmět: RE: RE: Tak snad už
15.12.22 21:53:55 | #6475 (2)

A Mášu s Medvědem!


 #6472 

| Předmět: RE: RE: RE: Tak snad už
16.12.22 12:19:24 | #6530 (3)

*4652* *23161* *4542* *17271* *8865*

 #6475 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Tak snad už
16.12.22 13:20:46 | #6534 (4)

Díky :-)))


 #6530 

| Předmět: RE: RE: Tak snad už
15.12.22 22:23:28 | #6481 (2)

pokud tu trapárnu bude někdo dávat, bude to normálně

nejsme v rusku


 #6472 

| Předmět: RE: Tak snad už
15.12.22 22:25:04 | #6483 (1)

jen houšť ....


 #6469