Rozcestník >> Politika >> Bez cenzury o politice a jiných aktuálních tématech...

Informace

Název: Bez cenzury o politice a jiných aktuálních tématech...
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 16.09.2021 06:02
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 38732x
Příspěvků:
378

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: Bez cenzury o politice a jiných aktuálních tématech... - Diskuze je určena všem kteří chtějí svobodně diskutovat o politice a jiných tématech bez jakýchkoliv omezení, s vyjímkou protiprávního jednání, které bude v souladu se zákonem mazáno, či jinak trestáno...Vítán je každý kdo dovede vést věcnou diskuzi bez osobního napadání a vulgárního chování, názorová rozdílnost není na překážku, jako u jiných diskuzí, ale naopak je vnímána, jako zdravý základ pro širokou obohacující diskuzi...
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #147

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
10.10.21 00:23:34 | #147
Reakce na příspěvek #146

Jen ho nech, miluji, když proruští náckové pláčou... *33664*


2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
10.10.21 03:15:03 | #148 (1)

Pravil potomek sudetáků kterej z důvodů historie že nenávidí Rusy chce skočit šipku přímo do Bruselskýho análu. A kdo nedělá to co on,tak je proruskej nácek. Jistě. Vláda ODS,Top09,KDU,­Starostů a Pirátů je vláda toho čeho už tu bylo do roku 2014 a byli tam takový zlodějny že i kdyby byla pravda všechno o Babišovi,tak je proti tomu břídil. Takže zlodějny nevadí,jen kdyt jsou v tom správným táboře. Nevadí,klidně i větší,hlavně když je to ten správnej liberální tábor. Jde o to a hlavně o to dostat naší zemi co nejvíce do análu Bruselu i z jeho nechráněnými hranicemi,dvojím metrem a přicházející islamizací do 30 let. Nechci naší zem směřovat do Ruska,jak mě pořád podsouváš,ani náhodou,je to jen tvoje účelová a jednostranná lež,ale ty jednoznačně chceš jedině a pouze do Bruselskýho análu i ze všema negativama. A zrovna Belgie bude podle odhadů jedna z první zemí západu která bude islamizována. A do toho análu máme směřovat ? Jenom kvůli zdánivé jako slušnosti pana Fialy a Pekarové a protože jako přinášejí změnu ? Jistě,proruští náckové kvičí,my do toho Bruselskýho análu nalezeme tak jako tak až po paty *30434* Ted ještě zbavit se Zemana,nejlíp kdyby už se neprobudil že,místo něho konečně někoho správně liberálního,pak nalítnout na Benešovi dekrety(jedna z všcí o kreré tobě šlo hlavně) a přijjmout co nejdříve Euro,přijmout kvoty na migranty,prostě jít kam kam podle tebe naše země už dávno patří. Do Bruselskýho análu.


1  
 #147 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
10.10.21 03:54:52 | #150 (2)

Odpověď máš soudruhu nahoře...


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
10.10.21 04:30:03 | #151 (3)

Já to četl,opět a znova podsouvání tvojí účelový lži že kdo nejde z tebou tvojí liberální lajnu je soudruh. Tohleto podsouvání možná by prošlo u tvýho dědy kterej jako Sudeták pracoval pro říši a germanizoval až se z něj kouřilo a kdo nebyl s ním tak byl rudej.


1  
 #150 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
10.10.21 04:43:01 | #153 (3)

A toho soudruha bych si vyprosil,já bolševiky nikdy nemusel. Ani ty starý a ani ty současný nový v upravený verzi typu neomarxista. Ke kterým ty máš sakra blízko. A znovu,já do Ruska fakt nechci,to je jen tvá účelová lež. Chci bejt nezávislej,aspon v mezích jak to půjde. To ty chceš jen jednu cestu a ta končí v Bruselským análu a maskuje se to ze vzletná slovíčka jako západní hodnoty,nezávisost médií(i když se jedná o sprostou cenzuru) Komunisti měli cenzuru a říkali jí ochrana pracujících proti kontrarevolučním živlům,vy cenzuře říkate "boj za nezávislá média" což je neskutečnej bizár. Opravdu si říkám jestli se mě to všechno nezdá,kam jsme se to od převratu dostali. Jasně,ted bude završení semetové revoluce jak ty píšeš,bude návrat před rok 2014 kdy se tady dělali takový zlodějny že i Babiš je proti tomu absolutní břídil,pokud by i byla pravda absolutně všechno co o něm tvrdíte.


1  
 #150 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky