Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 4963635x
Příspěvků:
146564

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #7137

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.09.20 09:27:49 | #7137
Reakce na příspěvek #7132

Kdyby teď byla opozice moudřejší a tolik netlačila na pilu,mělo by to daleko větší efekt.
Uvedené příklady bych ale s Babišovým střetem zájmů nesrovnávala.
Zato Kubiceho zprávu a Topolánkovu aféru srovnat lze-obě to byly podrazácké účelovky.O takový důkaz demokracie není co stát a lidé by na to neměli naskakovat.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/490127/zeman-se-omluvil-necasovi-uveril-jsem-provokaci-slachty-a-istvana-kal-se-kvuli-nagyove.html



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.09.20 09:46:25 | #7139 (1)

To, že se Miloš Zeman omluvil, je nezvyklé a hezké, ale nevěřím mu. Odstavit Nečasovu vládu se mu velice hodilo, dokonce v prezidentské kampani použil billboard, že Nečasovu vládu zastaví, což bylo u prezidentského kandidáta velmi podivné.
Nicméně to, že se postavil proti samozvanému komisaři Cattanimu, vítám. Teď si ho pozvali na besedu zahrádkáři nedaleko mého bydliště diskutovat mezi záhony kapusty. Nedávno jsem podepsal petici, aby jejich zahrádky nezlikvidovali, Po přečtení pozvánky na besedu s Cattanim jsem toho zalitoval. :)



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.09.20 12:11:40 | #7141 (2)

Samozřejmě! MZ se omlouval pouze za fakt,že šlo o účelovou a nafouknutou kauzu.Nikoliv za to,že to věděl již tehdy a náramně se mu to hodilo do krámu.Šlachta byl tehdy Babišův i Zemanův kůň.(Obdobně jako svého času posloužil Kubice.)
MZ byl sice prez.kandidát,ale zároveň zaangažován ve své straně SPOZ,jejíž členy instaloval do Rusnokovy vlády.Zabil tak tři mouchy jednou ranou- zbavil se pravice,získal na popularitě a sebral mnoho předv.bodů Sobotkově ČSSD.