hady? Ja beru na jidlo jen chrestise...jsou dostatecne velky a maj vyborny maso...jako vazne.Delam je na grilu nebo je obalim a smazim
U nás ve vesnické Jednotě je bohužel nemají. Zkusím vedoucí prodejny jestli by je neobjednala na příští týden.-)
skus treba tady,online to je jednodussi....a maj i klobasky! Mnamiii https://www.exoticmeatmarkets.com/rattlesnake-meat-s/230.htm
Ja taky nato nemam. Vzlaste kdy ty ceny porovnam s obyc veprovim a
hovezim.
Na vikend bude delat sekanou ale musim jit o to namlit rucbim zdedenym
mlejkem.
To je lacine zradlo ale z dobreho masa sekana svickova je docela pochutka.
Uz jsem to dloho nemely. Minuli viken jse ujizdeli na Mexicko-Americkem
jidle.
Predtim domaci Cina ale pripadal me to na jakysi divny gulash. Vyborny ale ne
ani blisko necemu podbne Cine. Posledni rok jsme o dost vic varilly doma. Ale
vypada ze stim je ted zase na cas konec.
A jeste porad mame nejake rybicky a krevety v marazaku.
Grill jsem uz trochu se zlepsenym pocasim ale rozjel. I kdyz jse obevil ze
Zebirka v pomalu varicim elekt. hrnc v BBQ souce neni sparny. Takova zmena od
grillovani.
Jíst chrestyse, to jsem nečetla ani v Mayovkách. Jinak se mi tam vždycky sbihaly sliny, jak tam pekli na ohni cerstve maso. Ale hady tedy ne.
Co takhle python na sladkych bramborach?
https://www.chefkoch.de/rezepte/3306791491137697/Python-auf-Suesskartoffel.html
Ale no tak.. , to ma byt pochoutka, hadi maso se da obalovat i jako rizek, Rausaci z neho delaji ragou..jedi ho , jak jinak , Cinani ale i Rusove..ja hady nemusim ani zive, ani na taliri..stejne jako pavouky..