Rozcestník >> Politika >> Kdo bude dalším prezidentem?

Informace

Název: Kdo bude dalším prezidentem?
Kategorie: Politika
Založil: Jessie
Správci: Jessie , Lidkagerhard
Založeno: 17.02.2020 13:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 410559x
Příspěvků:
6929

Toto téma sledují (9):


Předmět diskuze: Kdo bude dalším prezidentem? - Co si myslíte o nově zvoleném prezidentovi ? Vyjadřujte svůj názor pokud možno s rozmyslem,nepřekračujte mez.Mějte na zřeteli,že jsou tady lidé i s jinými názory.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
22.03.23 07:53:30 | #6858

Kdo žil za první studené války v osmdesátých letech si tak může uvědomit překvapivou změnu změnu rétoriky ve druhé studené válce. V ní Putin a Xi přejali Reaganův slovník a nyní nabízí celému světu rovné příležitosti, růst životní úrovně, budování infrastruktury a mezinárodní dialog. Zatímco západní politici přejali slovník Brežněva a Jakeše, a volají po jednotnosti, sebeobětování, utužování přátelství, odhalování vnitřních nepřátel, a k přípravě na spravedlivou válku! Zdá se tak už být jasné, kdo zákonitě tento nový souboj vyhraje. Proto by to chtělo sehnat nějaké chytřejší politiky, abychom aspoň nebyli poraženi. https://www.michalapetr.com/



| Předmět: RE:
22.03.23 10:31:11 | #6859 (1)

Rusko s Čínou? A rovné příležitosti, životní úroveň a mezinárodní dialog? Tohle dát dohromady znamená vytvořit fór roku!

O té rovnosti svědčí nejlépe ruský postoj k Ukrajině a Čečně či krymským Tatarům, nebo čínský k Ujgurúm či Tibeťanům. Jasně – vaše nároky jsou stejně oprávněné jako naše, pokud jsou s těmi našimi v souladu. Pokud ne, musejí se těm našim podřídit. Ruská a čínská „rovnost“…


1  
 #6858 

| Předmět:
22.03.23 07:51:28 | #6857

| Předmět:
22.03.23 07:43:29 | #6856

Použití ochuzeného uranu bude považováno za použití špinavé jaderné zbraně proti Ruské federaci, varoval již na sklonku minulého roku náčelník generálního štábu Ruské armády Valerij Gerasimov. Munice s ochuzeným uranem má vysokou teplotu hoření, při které se uvolňují radioaktivní látky a po munici zůstává popílek, který se potom roznáší větrem po okolí. Jeden granát s ochuzeným uranem moc velkou radiaci nezpůsobí, ale tisíce granátů po jediné noci dělostřelecké přípravy zamoří půdu a celé široké okolí jako v Černobylu.
https://aeronet.news/video-dodavky-zbrani-s-ochuzenym-uranem-ukrajine-skonci-pro-kolektivni-zapad-spatne-rusky-ministr-zahranici-sergej-lavrov-to-prohlasil-na-okraj-globalniho-summitu-rusko-cina/



| Předmět:
21.03.23 14:32:25 | #6853

Není náhodou, že NATO přeškolovalo vysoce postavené nacisty

Mezi nejznámější patří generál Hans Speidel, vrchní velitel německých okupačních vojsk ve Francii, důstojník se vzácnou schopností eliminovat odboj ve 40. letech 20. století.

Spolkové Německo ho vrátilo na vrchol se zachováním jeho hodnosti pod záminkou, že se údajně účastnil pokusu o atentát na Hitlera. Ale co je velmi zvláštní, až kuriózní – když byli všichni podezřelí odstraněni, führer se spokojil s tím, že Speidela mírně napomenul.

Následně se Speidel stal v letech 1957 až 1963 velitelem sil NATO ve střední Evropě.

Jeho nástupce, generál Adolf Heusinger, byl v roce 1941 jedním z organizátorů invaze do SSSR. Plánem Blitzkrieg bylo v počáteční fázi nejprve odstranit 30 milionů slovanských „podlidí“ .

Záměr, na který dnešní eurokraté vzpomínají, jen mezi sebou, s jistou nostalgií.

V roce 1942 se gestapo a SS na východě dostaly pod velení Heusingera, který pak přesto tvrdil, že o masakrech nic nevěděl. Pachatelé podlých zločinů budou následně odsouzeni Mezinárodním vojenským tribunálem za válečné zločiny a zločiny proti lidskosti a oběšeni.

Heusinger, „zapomenutý“ Spojenci, kteří ho odmítli vydat SSSR, obsadil nejvyšší místo ve vojenské hierarchii Spolkového Německa. Ovšem jen do té doby, než se v roce 1963 ve Washingtonu stal se souhlasem všech členských zemí nejvyšším šéfem NATO. https://www.pokec24.cz/politika/christian-navis-splnili-hitleruv-sen-o-velke-protiruske-evrope/



| Předmět:
21.03.23 13:10:52 | #6852

Kalislav Mirousek
Prátelé, kamarádi. Já si myslím, že hen ten důchodce, co si jezdí s ochrankou nakupovat do pšonska, no, ten Pavel Petrůj nebo Petr Pavlůj, známý jako teď agent Pávek, s krycím označením president Pavel, možná i President Petr, no, tož kurva ten, co mu vlastně nikdo nemůže přijít na jméno, do řiti! Ale víte, koho myslím né? No, tak abych to ňák nezdržoval, tak tady ten President Petr nebo Pavel, s původním krytím agent Pávek, nyní znám pod krycím jménem President Pavel nebo i President Petr ééé Pavlůj nebo Petrůj Pávķůj, kurva, však víte, koho myslím, né? Helejďtesé, Budem toho týpka označovat “stojí s pěstí”, aby se to dál nepletlo, prostě. Tak, Stojí s pěstí už tenkrát povídal přece, (ještě když byl agent Pávek a né, jako teď, s krycím označením President Petrůj nebo Pavlůj,ale ještě než byl President a měl opačný krycí jméno. Víte co myslim, né?),že by se mělo všechno vojenské vybavení, nejpozději YHNED, poslat na okrajinu. (Toto řekl ještě jako generalissimus Petr Pavel, známý jako agent Pávek, když ještě nebyl President, s krycím označením President Pavel nebo President Petr. Víte, co myslím, né?). No a já si myslím, že Stojí s pěstí to vlastně s námi myslel dobře, protože když tam pošleme všechno vojenské vybavení, tak jestliže se má konflikt uskutečnit na klasické vojenské bázi, bez jaderek, tak tím, že jsme se totálně odzbrojili, tak jako bratři Slováci, vlastně umožníme Rusům bezproblémový, průjezd až na Prahu, kde je to hnízdo sviníí. Rusové to pověší tam, kde jsou teď ty žlutomodré hadry, tzn. Na muzeum a na katedrálu.( Hééj, klucíí, co když tu pekari pověsí za no nohy na katedrálu? Myslíte, že ji aspoň rozříznou kalhotky? Toho bobra, bych chtěl vidět kurva! Kolik stojí hvězdářskej dalekohled, kluci, nevíte?)
No takže, abych to shrnul, tak Stojí s pěstí je kurva né dvojité, ale trojité agent, který obechcává obě strany, ale s námi to myslí vlastně dobře. Tak takhle to vidím já. Pan VK má projektor, Sydir Kovpak tu svou kouli a já, se čumím přes načepovanej půllitr do ohně (krbu). Dá si někdo pivko? Co? Mirek, PaVo, ne? Škoda, že tu není Jaryn, no.

34 OdpovězBře 21, 2023 1:46



| Předmět:
16.03.23 07:44:43 | #6847

| Předmět: RE:
16.03.23 08:29:52 | #6850 (1)

asi to potřebovali pořádně "ozvučit", nejspíše si na to pozvali profíka Vondru *2*


1