Rozcestník >> Politika >> Koronavirus bez cenzury

Informace

Název: Koronavirus bez cenzury
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 21.11.2021 19:54
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 31184x
Příspěvků:
387

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: Koronavirus bez cenzury - Demokratická diskuse o kovidu bez cenzury. Počet smazaných komentářů: 0 - a tak to i zůstane.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #217

Zobrazit vše


| Předmět:
25.11.21 14:26:14 | #217

Nejvtipnější je, jak tihle zaslepení kritici unie a liberální politiky jako nodis a gustav a podobní šiřiči kolektivních vin,vždy vezmou jeden konkrétní příklad kdy jednotlivec nebo skupina levicových fanatiků řekne nebo udělá nějakou hovadinu, a okamžitě to prezentují jako oficiální stanovisko celé unie a každého prouniního voliče nařknou z toho, že s danou věcí naprosto souhlasí a tím že chce v unii zůstat za toto má plnou zodpovědnost *2*
Je to stejné jako když já chodím roky fandit na slávii, tak také vůbec nemusím souhlasit s tím co tam jednotlivec nebo malá skupina řve, nenesu za to žádnou zodpovědnost a ani náhodou to není důvod přestat týmu fandit.
To že se v unii ozývají i hlasy se kterýma nesouhlasíme je v pořádku a v demokracii zcela normální ale absolutně to není důvod unii opouštet.



| Předmět: RE:
25.11.21 15:04:18 | #220 (1)

Tahle svoloč má plnou hubu svobody slova a demokracie,ale v momentě kdy demokratickou většinu nemá(vždy),,tak oponenty nazývá marxisty fašisty a podobně. *353*