Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 788167x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
17.04.22 19:50:19 | #16157

1  

| Předmět:
17.04.22 19:44:40 | #16153

Ruská propaganda změnila běžný výzkum netopýrů a jejich parazitů ve falešný příběh o biologických zbraních vyvíjených Ukrajinci. Napsal to časopis Science, který vysvětluje, jak Kreml zneužil vědecké práce a začal ji využívat jako dezinformaci v rámci svého válečného tažení na Ukrajinu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-vyzkum-netopyri-biologicke-zbrane-dezinformace.A220317_145754_zahranicni_ihav



| Předmět: RE:
17.04.22 19:47:31 | #16156 (1)

tažení na Ukrajinu.
netopýr

netopýr | foto: Shutterstock

Němečtí vědci začali v roce 2020 spolupracovat s ukrajinskými kolegy na výzkumu parazitů netopýrů, především těch, kteří sají krev, jako jsou klíšťata a blechy. Chtěli zjistit, jaké druhy bakterií netopýři na Ukrajině přenášejí, což je první krok k identifikaci případných hrozeb pro lidské zdraví.

Vědci z Institutu experimentální a klinické veterinární medicíny v Charkově shromáždili 140 blech, klíšťat a much, které odebrali z netopýrů odchycených na východě Ukrajiny. Parazity utopili v etanolu a odeslali je do veterinárního ústavu Institutu Friedricha Loefflera (FLI) poblíž Greifswaldu v Německu.

Výsledky byly prezentovány na konferenci Německé veterinární společnosti v roce 2021. „Byl to velmi základní epidemiologický výzkum,“ říká jeho autorka a veterinární parazitoložka FLI Cornelia Silaghiová. Byla proto šokována a zmatena, když úředník ruského ministerstva obrany 10. března prohlásil, že výzkum je součástí tajného projektu biologických zbraní financovaného Západem.
Online reportáž
19:40

Ukrajinské jednotky, které zbyly v Mariupolu, i nadále bojují a vzdorují ruskému požadavku, aby se vzdaly. V rozhovoru s americkou televizní stanicí ABC to uvedl ukrajinský premiér Denys Šmyhal. „Město stále nepadlo, jsou tam stále naši vojáci, kteří budou bojovat až do konce,“ řekl.
19:05

Papež František na svém Twitteru vyzval k míru. „Mír je možný; mír je povinnost; mír je hlavní odpovědností každého!“ napsal.
18:44

BBC na svém Twitteru zveřejnila video, na kterém pes ukrajinských vojáků hledá miny.
zobrazit celou online reportáž

Ruská státní televize a zpravodajské weby citovaly zprávu ministerstva obrany a uvedly, že se jedná o ukrajinské spiknutí s podporou Spojených států, jehož cílem je poslat přes hranice nemocné ptáky, netopýry a plazy, aby nakazili Rusy.

Sám ruský prezident Vladimir Putin tento týden hovořil o „desítkách laboratoří na Ukrajině“, které „pod vedením a za finanční podpory Pentagonu“ experimentují s koronaviry, antraxem a cholerou.

Přímočará spolupráce Silaghiové se rychle stala středem dezinformační bouře. Několik faktů se proměnilo ve falešná obvinění, která se rychle rozšířila na sociálních sítích, zopakovala je stanice Fox News a diskutovalo se o nich na fórech amerického konspiračního hnutí QAnon.

Jako údajný důkaz ruské úřady zveřejnily zrnitý obrázek smlouvy o předání vzorku mezi laboratoří Silaghiové a charkovským veterinárním institutem. „Právě díky tomu dezinformace fungují. Musíte mít tato malá jádra pravdy,“ říká odbornice na biologickou bezpečnost z londýnské univerzity King’s College Filippa Lentzosová. „Pokud se vám podaří zasít dostatek pochybností, lidé začnou mít otázky,“ dodává.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-vyzkum-netopyri-biologicke-zbrane-dezinformace.A220317_145754_zahranicni_ihav



| Předmět:
17.04.22 19:39:52 | #16145

Podle britského listu The Daily Expose jde v konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou mimo jiné právě o biologické laboratoře, které Američané na Ukrajině mají. Podle těchto informací americká armáda na území Ukrajiny vytvořila síť biologických tajných laboratoří. V listu byla rovněž zveřejněna mapa rozmístění těchto laboratoří po celé zemi.

Většina západních politiků si klade otázku, proč Moskva zaútočila před deseti dny na Ukrajinu. Vždyť prezident Ruska Vladimír Putin se vždy choval z pohledu Západu celkem racionálně a ztráty takové válečné operace, jakou Rusko rozjelo, budou v politické i ekonomické oblasti nedozírné. Snažili jsme se proto nalézt za pomoci britských publicistů odpovědi na toto zdánlivě iracionální jednání Moskvy.

Po deseti dnech konfliktu na Ukrajině se objevují stále nové informace, co mohlo být spouštěcím momentem ruské vojenské operace. Oficiální oznámení Kremlu o tom, že se jedná o „demilitarizační“ a „denacifikační“ operaci, může mít hned několik vysvětlení. Odpověď bychom mohli hledat především v průběhu samotné vojenské operace.

K dnešnímu dni ruská armáda spolu s domobranou DLR a LLR obsadila po těžkých bojích většinu měst u Azovského a Černého moře. Pod ruskou kontrolou jsou města Melitopol, Berďansk, Cherson a Mykolajiv. Tvrdé boje se vedou o obklíčený Mariupol a Oděsu. K ní se přesouvá ruská námořní pěchota s vyloďovacími čluny. Urputné boje probíhají také o dvě největší města v zemi Charkov a hlavní město Kyjev, která jsou rovněž obklíčena ruskými vojsky.

Rusům se krátce po začátku operace, která začala 24. února, podařilo obsadit bývalou jadernou elektrárnu v Černobylu a od pátku drží i největší jadernou elektrárnu v Evropě v Záporoží. Podle mnohých expertů na Západě je tento krok velmi překvapivý a z vojenského hlediska nedává obsazování jaderných elektráren příliš smysl. Ledaže by Rusko mělo informace, že ukrajinské jaderné elektrárny mohou být využity k výrobě špinavé jaderné bomby, která by mohla být použita proti Rusku. Po posledních výrocích prezidenta Zelenského, který na Mnichovské bezpečnostní konferenci mluvil o tom, že Ukrajina bude usilovat o získání jaderných zbraní, by taková informace mohla dávat smysl.

Když k tomu připočteme skutečnost, že podle britského tisku se na Ukrajině nacházelo několik laboratoří, kde Spojené státy vyvíjely s největší pravděpodobností i pokročilé biologické zbraně, můžeme hledat pravé důvody zahájení celé ruské akce, právě ve vysokém stupni bezpečnostního rizika, které Ukrajina pro Rusko představovala. To mohlo spolu s obklíčeným a ostřelovaným Doněckem a Luhanskem sehrát v zahájení celé operace rozhodujícího roli.

Podle britského listu The Daily Expose jde v konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou mimo jiné právě o biologické laboratoře, které Američané na Ukrajině mají. Podle těchto informací americká armáda na území Ukrajiny vytvořila síť biologických tajných laboratoří. V listu byla rovněž zveřejněna mapa rozmístění těchto laboratoří po celé zemi.



| Předmět: RE:
17.04.22 19:40:22 | #16146 (1)

Daily Expose poznamenává, že tyto informace odhalují konflikt na Ukrajině v novém světle, neboť odtud se podle britského listu nad Ruskem rýsovala biologická hrozba, kterou vytvořili Američané se souhlasem kyjevských úřadů. Když se podíváme na mapu ruských úderů, překvapivě se shoduje s mapou amerických biologických laboratoří. Je zřejmé, že Moskva zaměřila své útoky právě do míst, kde se nacházejí americké biologické laboratoře jako je Kyjev a jeho okolí, Charkov, Vinice, Ternopil, Cherson, Mikolajev, Lvov a také poblíž Oděsy. Zde se jedna z laboratoří nacházela údajně přímo na Hadím ostrově, který byl střežen posádkou armády, která se vzdala hned v počátku konfliktu ruskému námořnictvu.

Jedna z laboratoří se nacházela také severně od Luhanska na území ovládaném ukrajinskou armádou, které je už dnes pod kontrolou domobrany LLR. Jedno z biologických pracovišť bylo i na území poblíž Krymu, které je od prvních dní operace rovněž pod kontrolou Moskvy a jejich spojenců. Kromě Ukrajiny měla americká armáda laboratoře pro výrobu biologických zbraní také v dalších zemích bývalého sovětského svazu, které dnes spolupracují se Západem. Jedna z největších byla v gruzínském Tbilisi. Už před časem byly tyto informace zveřejněny nezávislými žurnalisty, což vyvolalo v Pentagonu velkou nelibost.

Na území Ukrajiny působilo do zahájení ruské vojenské operace 16 amerických vojenských biologických laboratoří. Většina z nich je dnes již zničena nebo obsazena ruskou armádou, neboť se na ně soustředily od počátku akce bombové a raketové údery. Z toho, co se podařilo západním investigativním publicistům zjistit víme, že v minulosti se jeden z objektů nacházel v Kyjevě, další ve Lvově a třetí v Charkově. Právě v těchto městech byly v minulosti vedle amerických misí k vidění i speciální konvoje americké vojenské techniky převážející náklad v kontejnerech označených vysokou úrovní biologické ochrany.

Západní odborníci v oblasti technologie úpravy virového genomu v roce 2021 informovali, že Pentagon přivezl do Charkova vzorky nejnebezpečnějšího viru na světě – pravých neštovic (variola virus), které patří do skupiny patogenů IV. Experimenty s tímto virem jsou celosvětově zakázány a pokus pracovat s tímto patogenem spadá pod mezinárodní právo OSN „Zločiny proti míru a lidskosti“.



| Předmět: RE:
17.04.22 19:41:03 | #16147 (1)

Práce s virem variola, stejně jako jeho skladování, je povolena pouze na dvou místech na naší planetě. V Rusku v podzemní hermeticky uzavřené laboratoři v Novosibirsku a v podobném speciálním zařízení v USA v Atlantě.

Američané si však uvědomili, že nemá cenu vylepšovat viry a bakterie na svém území. Poté bylo údajně rozhodnuto tajně převézt vzorky viru variola na Ukrajinu. Při volbě laboratoře, ve které s virem armáda experimentovala, vycházel Pentagon hlavně ze dvou kritérií. První byla blízkost Ruska a také dopravní dostupnost. Proto bylo vybráno město Charkov.

Začátkem ledna 2022 se do rukou ruské rozvědky údajně dostala informace, že vojenští mikrobiologové Pentagonu z Charkovské bakteriologické laboratoře zaslali zprávu náčelníkovi Společného štábního výboru generálu Marku Milleymu s poznámkou, že se jim podařilo dosáhnout unikátní struktury genomu viru variola, který lze maskovat jako všem známý SARS-CoV-2 (koronavirus).

Výsledná modifikace viru variola je schopna infikovat lidské plíce a zanechávat v plicích jizvy. Úmrtnost je 80 – 85%. Pro srovnání, úmrtnost na ebolu je pouze 35–40 %. Od roku 1984 Spojené státy hledají jedinečný bojový virus s vysokým smrtícím potenciálem, který může způsobit nenapravitelné škody obyvatelstvu na nepřátelském území. Touto problematikou se dlouhodobě zabývá bulharská novinářka Diljana Gajtandžijevová ve své reportáži o biologických laboratořích Pentagonu v gruzínském hlavním městě Tbilisi.

Všechno nasvědčuje tomu, že Moskva obdržela po novém roce informace o připravenosti USA použít tento virus proti Rusku. Zdržení v takové situaci by vedlo k výraznému ohrožení obyvatelstva Ruska. Z Charkova do nejbližšího velkého města v Rusku – Bělgorodu je to pouhých 110 km (2 hodiny jízdy). Každý den projede oběma směry asi 450 aut.

I když vezmeme v úvahu inkubační dobu obvyklého viru variola, pak jeden člověk, ať už by to byl taxikář z Charkova, který denně vozí lidi na nádraží v Bělgorodu, nebo učitel, který chodí do školy, by nakazil více než 10 lidí denně a dále by nákaza vzrůstala geometrickou řadou.

Z těchto faktů vyplývá následující zjištění, které, jak poukazují britští novináři, ukazuje celou ruskou „demilitarizační“ operaci v jiném světle. Američané zřejmě rozjeli na Ukrajině speciální program Pentagonu, který je za hranou mezinárodního práva, neboť jde o vývoj biologických zbraní. Podstatou výzkumu je virologie vysoce smrtících virů.



| Předmět: RE: RE:
17.04.22 19:43:10 | #16151 (2)

ze kterého ruského zdroje si to okopíroval?



| Předmět: RE:
17.04.22 19:41:39 | #16149 (1)

Podle určitých indicií byla Moskva prostřednictvím svých tajných služeb informována, jak daleko je Pentagon s přípravou biologického útoku na Rusko prostřednictvím ukrajinských laboratoří. V prosinci se v médiích objevují informace o chystaném chemickém a biologickém útoku na Doněck. Rusko údajně dalo Washingtonu na stůl 17. prosince ultimátum, že pokud nebude příprava útoku zastavena a biologické laboratoře z Ukrajiny staženy, vyhrazuje si Moskva vyřešit tuto záležitost silou.

V případě útoku na Doněck a na Rusko by Západ zřejmě použil jako kamufláž Covid 19. Dvouletá celosvětová masáž veřejnosti by se mohla snadno využít ke „krytí“ při použití varioly vůči Rusku. I Sars-Cov-2 útočí na plíce a snadno by se tak variola mohla překrýt touto novou, tentokrát však smrtící mutací covidu. Náhlou smrtnost lze svést na nečekanou mutaci covidu a jako vedlejší bonus tohoto biologického útoku by mohlo být nové kolo strachu před smrtící mutací a nové globální kolo vakcinace.

Pokud Moskva tyto informace skutečně získala, musela reagovat rychle. Proto Rusko uznalo 21. února 2022 nejprve obě donbaské republiky a tři dny nato zahájilo vojenskou operaci, označenou za „demilitarizaci a denacifikaci“ Ukrajiny. Není ovšem vyloučeno, že hlavním cílem byla neutralizace biologického nebezpečí obsazením či likvidací všech amerických laboratoří na území Ukrajiny.



| Předmět: RE: RE:
17.04.22 19:42:31 | #16150 (2)

Zdroj: paralelne.cz



| Předmět: RE: RE: RE:
17.04.22 19:45:42 | #16154 (3)

ruská dezinformační žumpa šířící ruskou propagandu, jaké překvapení



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
17.04.22 19:46:38 | #16155 (4)

momentálně po zásluze zablokovaná



| Předmět:
17.04.22 13:12:27 | #16138

Nic, na tuhle odpornou vlastizrádnou putinoslužebnou havět už nemám žaludek.
Smrt nacionalismu, putinovi a Spd.



| Předmět:
17.04.22 13:07:08 | #16137

Pedofilní tábory unesených dětí z ruska, tahle lobotomní havět uvěří naprosto všemu co jí ruská propaganda nalže.



| Předmět: RE:
17.04.22 19:29:11 | #16142 (1)

Západ pod zázemím amerických demokratů je tím proslulý. Éra prezidentství Trumpa představovala pro nich konečně ohrožení, ale oni se zase prožrali volbou Bidna a triumfem loobujících amerických demokratů.



| Předmět: RE: RE:
17.04.22 19:31:48 | #16143 (2)

Homofobní zvratky konzervativních moralistů tu fakt chyběli, bohužel otázka zněla na důkazy ohledně zneužívání dětí a chemickejch zbraní na ukrajině.



| Předmět: RE: RE: RE:
17.04.22 19:35:07 | #16144 (3)

Nestačil jsem si to stáhnout před tou vaši vybrečenou a vyškemranou cenzurou snad se zase bude možnost k tomu vrátit.
Ta cenzura po vymlácení laboratoří Pentagonu byla rychlá a zuřivá, proto se oni tolik Ruských mediálních svědectví bojí.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
17.04.22 19:41:37 | #16148 (4)

Ty seš neskutečně vymaštěnej kašpárek, až putin okamura příjde s tím že na marsu amíci pěstujou radiaktivní houby a zzmutované červotoče, budeš tomu do písmene věřit.¨
seš jedna z nejlepších ukázek zla přímé demokracie.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
17.04.22 19:44:11 | #16152 (5)

Až tak naivní nebuď! Tady je kašpárkem jen jeden psychopat.



| Předmět:
17.04.22 12:55:48 | #16131

českej vlastenec, omlouvající ruské zločiny naší závislostí na ruském plynu.
Víc už v té putinově prdeli bejt ani nemůžete ubožáci.



| Předmět: RE:
17.04.22 12:59:30 | #16134 (1)

Zločiny jsou oboustranné a já neomlouvám ani jeden. Můžeš si tak.....



| Předmět: RE: RE:
17.04.22 13:03:55 | #16135 (2)

zjevně



| Předmět:
17.04.22 12:49:48 | #16127

Varšavská smlouva bránila sovětské spojence před „agresivním“ NATO a sovětská invaze do Československa v srpnu 1968 byla nutná, protože se v zemi chystal ozbrojený převrat. Alespoň podle nového dokumentu, který odvysílala ruská stanice Rossija 1. Čeští historici film považují za ukázku novodobé ruské propagandy.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Stříleli po nás shora z kulometů,“ tvrdí ve snímku před budovou Národního muzea v Praze bývalý komunistický poslanec ruské Státní dumy Jurij Sinělščikov, který se invaze účastnil jako četař spojovacího praporu.

Jeho vzpomínky na „palbu z ručních kulometů a automatických zbraní po sovětských vojácích v shora otevřených transportérech“ a „hořící tanky“ jsou prostříhány se sovětským propagandistickým filmem z roku 1969 "Československo, rok zkoušek“, ve kterém v pražských ulicích hynou potomci osvoboditelů z května 1945.

Snímek údajně zachycuje „odtajněné stránky“ dějin vojenského paktu Sovětského svazu a jeho satelitů. Odpovědnost za „události roku 1968“ film přičítá pražské opozici a její „úderné síle“, Klubu 231. Členy organizace, která ve skutečnosti sdružovala politické vězně komunistického režimu a po srpnové invazi byla zakázána, byli podle Sinělščikova odsouzení esesáci, fašisté a kolaboranti. Podle snímku nešlo o žádné opozičníky, ale spíše o „žoldnéře“.

„NATO se chystalo vtrhnout do Československa, do Prahy. Byly tam už připravené jednotky,“ tvrdí ve snímku poslední náčelník štábu sil Varšavské smlouvy Vladimir Lobov z let 1989-90, který se invaze v roce 1968 zúčastnil jako kapitán. Jeho tankisté podle filmu obsadili pražské mosty, ministerstvo vnitra, generální štáb a další klíčové pozice.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Podle svědectví očitých svědků se všechny akce proti vstoupivším vojskům odehrávaly jen v centru Prahy. Na jejím okraji a na venkově obyvatelstvo vyjadřovalo podporu akcím Varšavské smlouvy,“ uvedla televize. A Lobov zavzpomínal na české pivo a následné bratření, na které v životě nezapomene.

„Situace vzniklá v Praze v roce 1968 ohrožovala celý blok socialistických zemí, a proto konaly společně - s výjimkou Albánie,“ uzavřela Rossija 1 kapitolu „pražské krize“. Aniž se zmínila například o odporu rumunského vůdce Nicolae Ceaušeska vůči invazi.
Návrat k sovětské propagandě, soudí český historik

Podle ředitele Ústavu pro soudobé dějiny Akademie věd ČR Oldřicha Tůmy je film „pozoruhodným návratem k nejzprofanovanějším metodám sovětské propagandy, jimiž se Moskva v roce 1968 pokoušela obhajovat intervenci“. Ta podle mezinárodního práva nebyla ničím jiným než nevyprovokovanou agresí proti suverénnímu státu, upozornil historik.

„Je nemožné si neklást otázku, co tento obrat a návrat k dávným metodám dezinterpretací dějin znamená. Vždyť od intervence se ve své době jasně distancovali Michail Gorbačov, Boris Jelcin i Vladimír Putin. Také celá plejáda ruských historiků...,“ řekl v reakci pro ČTK Tůma. Takový nepřijatelný přístup ruské televize nelze podle něj než pranýřovat.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

NÁZORNÁ UKÁZKA PRÁCE Z FAKTY DNEŠNÍ RUSKOU PROPAGANDOU.
KAŽDÝ,KDO JE NA STRANĚ TÉTO PROLHANÉ CHAMRADĚ ZODPOVĚDNÉ ZA 40 LET VRAŽD,VĚZNENÍ A ZOTROČENÍ ČESKÉ SPOLEČNOSTI PROTI DNEŠNÍ DEMOKRATICKY ZVOLENÉ ČESKÉ VLÁDĚ JE VLASTIZRÁDCE NEBO DUŠEVNĚ CHORÝ OIKOFOB.
NAŠTĚSTÍ 90% ČESKÉ SPOLEČNOSTI MÁ ROZUM,VZDĚLÁNÍ A PAMĚŤ, TAKŽE SE SLUHOVÉ TÉTO LŮZY K MOCI V ČR NIKDY NEDOSTANOU. *86* *86*



| Předmět: RE:
17.04.22 12:57:38 | #16133 (1)

Jenomže na rozdíl od Pentagonu tady nezakladali chemické a biologické laboratore a pedofilni tábory unesenych děti z Ruska.



| Předmět: RE: RE:
17.04.22 13:05:19 | #16136 (2)

Krásné báchorky ruské propagandy, ještě tu o šípkové růžence a tvé nesttranosti kryple.



| Předmět: RE: RE:
17.04.22 16:15:39 | #16139 (2)

Důkazy o těch táborech máš? Pokud ne, bruslíš na velmi tenkém ledě, stycu.
No mmnt...pokud opravdu o nějakém víš, pak se přiznej radši hned, pedofile!!! :D


 #16133 

| Předmět: RE: RE: RE:
17.04.22 17:38:48 | #16141 (3)

Šokující informace o tom, jak globální elita týrá děti a zneužívá jich na satanistické rituály

https://nastub.cz/w/1jz373jEJMFf5DGpZQAqqZ


1 1  
 #16139 

| Předmět:
17.04.22 10:53:36 | #16118

A koukám, že tu proruská havět opět zkoušíspojovat vysoké ceny energií s ruskou anexí ukrajiny, dle největšího vylízance luquinha už ho rusové prej vyplnuli.
Momentální inflace začala mnohem dříve a snaha proruské žumpy omlouvat ruské zločiny cenou českých potravin nebo energií je absolutní demagogií.



| Předmět: RE:
17.04.22 10:59:31 | #16120 (1)

Ovšem tonoucí havět jako antagon se samozřejmě chytne jakékoliv lži, že on prwej zaa žebráka kvuli rusku nebude, ale z EU by klidně vystoupil a ekonomiku čr by tím potopil násobně víc.
Prolhanej pokryteckej kolaborant.



| Předmět: RE:
17.04.22 11:18:50 | #16121 (1)

Víš čemu se divím já? Že se tu vůbec někdo s takovým fanatikem baví a snaží se ti něco vysvětlovat.


1  
 #16118 

| Předmět: RE: RE:
17.04.22 12:46:22 | #16125 (2)

Konkrétní argument je pro tebe taky scifi?



| Předmět: EU = dojná kráva
17.04.22 02:43:08 | #16114

Každý vychytralý tu EU podojí https://echo24.cz/a/SSpRL/cinane-nakupuji-drahy-lng-v-americe-a-s-astronomickymi-zisky-ho-preprodavaji-do-evropy?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu A to není nějaká liberální propaganda,jakou tady cpal ten svazák dole,tohle je tvrdá realita. Poslouchejte tyhle svazáky a v zimě vám bude mrznout prdel,budete mít základní jídlo o půlku až dvakrát tak dražší,bude vám hrozit jaderná apokalypsa. Ale budete si moci přečíst od svazáka jak pěkně stojíte na pozicích Evropského liberalismu a jediných správných hodnot. Už brzy přijde doba kdy se lidi budou muset vybrat. Bud svazák a jeho hodnoty,hladov­ka,cenzura a možná jaderná válka a nebo je poslat do hajzlu a normálně žít.



| Předmět: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 02:45:44 | #16115 (1)

Čínani skoupí Americký předražený plyn a ze ziskem ho prodají Evropě. A Evropa platí a platí na všechny strany. A jak by ne když jí vedou hovada jako tady tenhle debil a nebo imbecilové typu Lipavského.


 #16114 

| Předmět: RE: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 11:37:16 | #16122 (2)

A k tomu co jsem napsal tak ještě jeden zajímavý postřeh. Už to tady bylo napsáno a i jinde. USA nutí EU na ty nejtvrdší sankce,ale sami z Ruskem čile obchodují,tam kde to potřebují.
Zatímco USA požadují od EU a dalších zemí stále přísnější sankce vůči Rusku,které již v EU způsobilo velké ekonomické škody tak USA zvyšují dovoz ruské ropy a ruší další sankce. USA naléhají na Evropu aby uvalila sankce na Rusko a také požadují aby se EU vzdala ruské ropy a plynu. Minulý týden však USA zvýšily své nákupy ruské ropy o více než 40 procent a zrušily sankce na hnojiva z Ruska. Michail Popov náměstek tajemníka Rady bezpečnosti Ruska uvedl: Spojené státy přinutily Evropany k uvalení protiruských sankcí přičemž samy nejen pokračují v dovozu ropy z Ruska, ale za poslední týden zvýšily dovoz “černého zlata” o 43 procent na 100 000 barelů denně!”


 #16115 

| Předmět: RE: RE: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 11:41:12 | #16123 (3)

Takže podle mě to bude tak že USA od Rusů kopí ropu a plyn,ty dostanou "Americké občanství" :-))))) a pak to přeprodají vypasené a vymaštěné a zdegenerované EU z astronomickým ziskem. A co na to náš místní svazák ? :-)))


 #16122 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 11:51:04 | #16124 (4)

 #16123 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 12:47:34 | #16126 (4)

netuším, energetická politika mě nezajímá a vůbec tu o ní nehovořím



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 12:51:08 | #16128 (5)

Tebe nezajímá že ti následující zimu umrzne prdl?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 12:52:40 | #16130 (6)

Z důvodu?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 12:57:18 | #16132 (6)

za to že si dovoluji kritizovat totalitní havět co nám ji prodává rádobyvlasteneckej kryple?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 12:52:12 | #16129 (4)

že zdroj tvejch informací je ruskej náměstek je ovšem velmi zábavné



| Předmět: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 02:48:14 | #16116 (1)

A ještě jsem zapomněl dodat - a poslouchejte tyhle svazáky jako tady ten a kromě toho všeho co jsem napsal si z vás ještě celej svět udělá leda tak dojnou krávu.


 #16114 

| Předmět: RE: EU = dojná kráva
17.04.22 10:56:06 | #16119 (1)

Strašení muslimy nezabralo tak strašíme hladem a jadernejma zbraněma totalitních států, dojemné.



| Předmět:
17.04.22 01:37:18 | #16103

Ruští řitolízači, co zde hází odkazy bejvalejch stbáků to jiné nazývaj bolševiky, to je neskutečné pokrytectví.



| Předmět: RE:
17.04.22 01:39:52 | #16104 (1)

Lobotomové, ce neumí odpovědět na věcnou otázku a jen nálepkují si myslí že na prozápadním směřování čr něco změní? hahaha



| Předmět: RE: RE:
17.04.22 05:11:57 | #16117 (2)

Nejvíce na tom udivuje, že tzv. partneři z nikoliv přátelských zemí sami přiznávají, že se nemohou obejít bez ruských energetických zdrojů. Včetně zemního plynu, například.

„Dodávky z jiných zemí, hlavně ze Spojených států, které mohou být poslány do Evropy, vyjdou spotřebitele řádově dráž. Projeví se to na životní úrovni lidí a na konkurenceschop­nosti evropské ekonomiky,“ varoval ruský prezident.

https://echo24.cz/a/SNvur/putinovi-vadi-obrat-nemeckych-zelenych-sve-omyly-chteji-svalit-na-rusko


 #16104