Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 824840x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: valku-proti-ukrajincum-zacal-zelenskij…
13.04.22 11:55:33 | #15955

V letech 2014 a 2015, kdy občanská válka postavila Kyjev proti Doněcku a Luhansku, byly materiální a lidské škody pouze záležitostí vnitřních záležitostí Ukrajiny. Postupem času však téměř celé ukrajinské obyvatelstvo Donbasu uvažovalo o emigraci a získalo jako druhé ruské občanství. Proto byl útok Kyjeva na obyvatelstvo Donbasu 17. února útokem na ukrajinsko-ruské občany. Moskva jim v nouzi přišla na pomoc 24. února.

Chronologie je nesporná. Nebyla to Moskva, kdo chtěl tuto válku, ale Kyjev, navzdory předvídatelné ceně, kterou bude muset zaplatit. Prezident Zelenskij záměrně vystavil svůj lid nebezpečí a nese výhradní odpovědnost za to, co dnes děje.

Proč to udělal? Vladimir Zelenskij od začátku svého funkčního období pokračoval v podpoře ukrajinského státu, která začala za jeho předchůdce Porošenka zpronevěrou finančních prostředků jeho americkými sponzory a extremistům ve své zemi, banderovcům. Prezident Putin nazval ty první „skupinou narkomanů“ a druhou „skupinou neonacistů“ Nejenže Vladimir Zelenskij veřejně prohlásil, že nechce řešit konflikt na Donbasu plněním Minských dohod, ale zakázal svým spoluobčanům mluvit rusky ve školách a v administrativě, a co je horší, podepsal 1. července 2021 rasový zákon , de facto vylučující Ukrajince hlásící se ke svému slovanskému původu z požívání lidských práv a základních svobod.

Ruská armáda nejprve vtrhla na ukrajinské území nikoli z Donbasu, ale z Běloruska a Krymu. Zničila všechna ukrajinská vojenská zařízení používaná roky NATO a bojovala s banderovskými pluky. Nyní se věnuje jejich likvidaci na východě země. Prezident Putin nikdy, absolutně nikdy neřekl, že Rusko obsadí Kyjev, svrhne zvoleného prezidenta Zelenského a bude okupujovat jeho zemi. Naopak, vždy tvrdil, že jeho válečnými cíli bylo denacifikovat Ukrajinu a eliminovat zásoby zahraničních zbraní (NATO). To je přesně to, co dělá.

Západ zachvátila jakási hysterie. Všechno ruské je pronásledováno, aniž by se přemýšlel o jeho spojitosti s ukrajinskou krizí. Ruští umělci mají zakázáno vystupovat, i když je o nich známo, že jsou proti prezidentu Putinovi. Tady jedna univerzita zakazuje studium protisovětského hrdiny Solženicyna ze svých osnov, jinde vylučují Dostojevského (1821-1881), který se postavil proti carskému režimu. Zde je dirigent deprogramován, protože je Rus a tam je Čajkovskij (1840-1893) odstraněn z repertoáru. Všechno ruské musí z našeho vědomí zmizet, stejně jako Římská říše srovnala se zemí Kartágo a metodicky zničila všechny stopy jeho existence, a to do té míry, že dnes o této civilizaci víme jen málo.

Prezident Biden se s tím 21. března nijak netajil. Před publikem vedoucích podniků řekl: „Toto je okamžik, kdy se věci mění. Nastane Nový světový řád a my ho musíme vést. A musíme sjednotit zbytek svobodného světa, abychom to udělali to“ Tento nový řád by měl rozdělit svět na dva hermetické bloky; střih, jaký jsme nikdy nepoznali, bez srovnání se železnou oponou studené války. Některé státy, jako například Polsko, věří, že mohou hodně ztratit jako ostatní, ale také trochu získat. Generál Waldemar Skrzypczak tedy právě požadoval, aby se ruská enkláva Kaliningrad stala polskou .

Jak bude po odříznutí světa skutečně Moskva schopna komunikovat s tímto územím?

http://www.regionalninovinky.cz/zpravy/zpravy/valku-proti-ukrajincum-zacal-zelenskij-a-stale-v-ni-pokracuje/?fbclid=IwAR3Rz0H2k8KM5NuuvszW26ELrik1m6Pot-xGUvCjWLejtTwyjpOGUyRS-ew


1  


| Předmět:
13.04.22 08:14:58 | #15954

Oni ti vlastizrádci poslední dobou vyšli na světlo a SPD nemá s nima nic společného. Poznáte je podle zatahování ČR do americko-ruského sporu a rivality a agresivních cílů Pentagonu.



| Předmět:
12.04.22 23:34:33 | #15953

Europoslanec SPD je vlastizrádce (jako celá jejich strana), který podporuje ruskou agresi, což je samo o sobě válečný zločin a obhajuje stát, který nás dal na oficiální seznam svých nepřátel.
+315/−7

Všichni tihle obdivovatelé Ruska jsou jako slepice z volného výběhu, které vychvalují výhody klecového chovu.
+247/−5

SPD slušně sešláplo plyn. Čekal jsem, že po prvotním mlčení po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu se nějak sešikují, aby ta podpora Ruska nebyla tak výrazná a kontroverzní, ale oni každým dnem stupňují svou lásku k Rusku.
+210/−4

Již dávno jsem vypozoroval, že když někdo v hádce začne říkat "Přemýšlejte o tom, třeba na to přijdete", tak to jen znamená, že mu došly argumenty.
+132/−1

Proruská onuce, které nesmrdí peníze z europarlamentu... to nevymyslíš.
+143/−2

SPD se profiluje jako ruská, kolaborační pátá kolona.

A jejich voliči si budou muset sáhnout do svědomí, aby si od nich jejich kamarádi neodsedávali v hospodě.
+201/−5

Tak v Bruselu za +/- 400 litrů měsíčně, s poslaneckou imunitou se mu to ťápe .. ruské onuci
+156/−3

Můžete mi vysvětlit, proč tady ještě tu svoloč trpíme? Demokracie je o diskuzi různých názorů, ale ne o kolaboraci s nacistickými režimy, které jsou vůči nám otevřeně nepřátelské.
+142/−3

Další statečný "vlastenec", kterého když chytnou při hrdinném "hajlování" brečí že jen ukazoval jak vysoko mu skáče pes.

Tihle hnědí zbabělci jsou jeden jak druhej ........ :-)
+222/−8

To je jak s tím boeingem v 2014. Sice to vylítlo hluboko za liniemi separátu, ale ti to být přece nemohli, i když se s tím chlunili na netu. Rusáci tam přece vůbec nebyli a proto to museli být Ukrajinci, nebo spiknutí. Ale konkrétní důkazy k tomu si najděte sami. Klasika.
+81/0

Můžu si o Babišovi, Fialovi, Hamáčkovi, Rakušanovi atd. myslet co chci. Ale výkvět mozků z SPD je úplně jiná dimenze debility a je velká ostuda našeho národa, že mají takovou podporu voličů.
+120/−3

SPD na sebe nabalila to nejhorší a nejhloupější z lidských vlastností co si jen lze představit... ale i takové obyvatele má Česko a bohužel jich není zrovna málo
+87/−1

Taková ostuda mít takového europoslance. Za tohohle pokrytce se stydím dvojnásob. SPD je odpad. Rv
+133/−5

Hmm, nemoc z povolání u pana doktora zřejmě značně pokročila.
+77/−2

SPD ... další prokremelský xindl. Ke všemu europoslanec. Fakt ostuda ČR tenhleten spolek.
+150/−9

Ve straně plné demence probíhá nějaká soutěž o největšího exota (slušně řečeno)?
+60/−1

Ono se to nesmí říkat, ale pravda je jen jedna.

Rusové v únoru spořádaně odjeli domů z vojenského cvičení. A Ukrajinu přepadla polovina ukrajinské armády, převlečené za armádu ruskou.

Rusové, věrni své holubičí povaze a z pocitu sounáležitosti, v tom Ukrajinu nenechali a tvrdí, že provádějí speciální operaci.

Ale ve skutečnosti tam není ani jeden ruský voják. To je i důvod, proč se Putin tak málo ukazuje. Má neustále opuchlé oči od hořkého bědování.

.

Myslíte, že s tímto příspěvkem mám šanci na legitimaci SPD? Je to dost blbé?
+58/−2

Válka na Ukrajině obnažila kolem nás jasně mnoho věcí, které se předtím zahalovaly závojem dezinformací a překrucováním.

Zeman se prý zmýlil, ač předtím poškodil stát jeho pomahačstvím Rusku, jak v politické, tak ve zpravodajské zóně
Klaus se odkopal, jako proRus, vlažně odsoudil válku na Ukrajině a odešel do významného mlčení.
Orbán si jasně vybral strany a udělal z Maďarska politickou kolonii Ruska.
Poláci odsoudili Orbana a jeho chování, čímž v podstatě skončili existenci V4 jako politické entity východního bloku.
EU se projevila jako jeden muž a jednala rychle a efektivně v podpoře Ukrajiny, címž zavřela ústa mnoha kritikům - zainteresovaných na tom EU poškodit.
Amerika a Biden se opět postavila do čela obránců svobody, demokracie a civilizace.
Rusko sestoupilo do ligy IS, kde právo nic neznamená a vraždit lze s povolením státu, bez návaznosti na jakékoliv civilizační úmluvy.

+95/−7

Když mi před několika lety profesor na škole tvrdil, že Okamura je placený z RF a že tam on i jeho spolupracovníci jezdí na školení, tak se mi to zdálo přitažené za vlasy.
+46/−1

Klasická reakce ruského trolla.

"Naše tvrzení je pravda a důkazy nejsou potřeba, jejich opačné tvrzení je jenom opačné tvrzení bez důkazů," a po dotazu na detaily přijde neurčitá odpověď, že si to máte zjistit nebo najít sami. Kolikrát už jsem tohle slyšel...
+52/−2

Odporný obhájce vrahů, popírač genocidy.
+59/−3

voliči SPD nejsou nejostřejší tužky v penále a očividně ani politici SPD, nicméně to není taková legrace. Tihle lidé jsou vždycky připraveni kolaborovat s Ruskem a na životy nikoho nehledí. S tím je potřeba počítat. Ruská pátá kolona je připravena vítat své osvoboditele.
+40/−1

V letech 2005–2008 zastával funkci ředitele Psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Neměl tam být spíš jako pacient? ;-D
+33/0

Foto
Ivan Holas 70239

Že Davidovi regulérně hrabe, je vidět už delší dobu, ale až takové mentální a morální dno?
+26/0

Foto
Petr Šoltys 35621

Stačí napsat SPD a to stačí...



| Předmět: Vojenské základny USA a Ruska ve světě
11.04.22 15:47:55 | #15950

Vojenské základny USA a Ruska ve světě: Skóre je dnes 750:21.




| Předmět:
11.04.22 15:33:11 | #15948

Zkorumpovaná proamerická vláda ČR chystá nástroj na pronásledování a zastrašování těch, kteří sdílejí na sociálních sítích materiály poškozující nebo narušující její propagandu, které by zveřejňovaly její vlastizrádné aktivity.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/chysta-se-zakon-k-potirani-dezinformaci-40393542#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=2SuzWQoSEB0-202204111323&dop_id=40393542&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz



| Předmět: RE:
11.04.22 15:36:00 | #15949 (1)

A k těmto účelům si dosadili svého člověka, který zřídí něco jako za komunistů STB.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/novy-sef-ceske-policie-k-dezinformatorum-neprekvapila-me-hrubost-ale-hloupost-40393085



| Předmět: RE:
11.04.22 15:48:12 | #15951 (1)

Stalo se to krátce po tom, kdy ministerstvo obrany přišlo s geniální myšlenkou poroučet se Washongtonu a Pentagonu nabídnout vlastní uzemní oblasti k využíti politických a strategických cílů USA v Evropě.



| Předmět: Útok v Krametorsku byl zjevně dílem…
11.04.22 14:13:33 | #15947

Útok v Krametorsku byl zjevně dílem ukrajinské armády.

https://fb.watch/cjR6vFSyai/


1  

| Předmět: Prekvapujúci pohľad americkej novinárky…
11.04.22 14:03:52 | #15946

Prekvapujúci pohľad americkej novinárky na situáciu na Ukrajine. Financuje USA prápor AZOV? Je Ukrajina centrom prania špinavých peňazí?

https://fb.watch/cjQ9aAOLPo/


1  

| Předmět:
11.04.22 13:38:12 | #15945

**Spojené státy a kyjevský režim jsou hlavními strůjci ukrajinské krize. Washington manipuluje Zelenského a nutí ho jednat v neprospěch jeho vlastní země a jejího lidu.
**
V rozhovoru pro CNews to uvedl Eric Dénésé. Ředitele a zakladatel Francouzského centra pro zpravodajská studia (CF2R).

CNews:

Jako specialista v oblasti konfliktů mohl byste nám říci o zdroji nebo zdrojích konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou?

Eric Dénécé:

Myslím, že je velmi důležité vysvětlit, co se děje, protože dnešní narativ se vede manichejským způsobem a o konfliktu dostáváme velmi neúplné informace. A ještě nebezpečnější je, že dva hlavní podněcovatelé – ukrajinský režim a Spojené státy – se oprošťují od odpovědnosti, opravdu vysoké odpovědnosti.

Protože ten konflikt, ke kterému nemělo nikdy dojít, začal v roce 2014, kdy došlo k státnímu převratu, který podporoval Západ, kdy byl Janukovyč nezákonně svržen. Právě to přimělo Rusko k rozhodnému jednání, což jeho akce absolutně neospravedlňuje, ale dnes jsou fakta prezentována tak, že by si člověk mohl myslet, že za všechno může Putin.

Ve skutečnosti nesou odpovědnost USA za to, že dotlačily ukrajinský režim k provokaci Ruska a ukrajinský režim nese odpovědnost za to, že nalákal Putina do této pasti, aby ho zdiskreditoval.

Ale Rusko navzdory všemu ukázalo své expanzivní aspirace vůči Gruzii a v případě Krymu také nebylo „bílé a načechrané“.
Ano, ale v roce 2006 se stalo něco velmi důležitého. Tehdy NATO začalo vydávat první prohlášení o tom, že chce ve svých řadách vidět Ukrajinu a Gruzii. V roce 2007 Putin pronesl v Mnichově projev, ve kterém poznamenal, že to představuje přímou hrozbu pro Rusko a že na to nemůže nereagovat.
A předvedl to v roce 2008 provedením operace v Gruzii a poté následovaly události jedna za druhou. NATO, aniž by čemukoli rozumělo, dál tlačilo Ukrajinu, aby se připojila k organizaci, protože ještě před zahájením speciální operace bylo zřejmé, že ukrajinská armáda byla vyzbrojena a vycvičena Američany, Kanaďany a Brity. Vše bylo učiněno s cílem donutit Rusko reagovat.

Chcete ospravedlnit kroky Ruska proti Ukrajině?
Samozřejmě, že ne – tím, kdo dnes nejvíce trpí, je ukrajinský lid. A v tomto smyslu nese odpovědnost Rusko, protože zahájilo speciální operaci. Ale nesmíme zapomínat, že od roku 2014 ukrajinský režim pošlapává lidská práva na Donbasu, což je zdokumentováno, a že my, západní země, jsme nad tím systematicky zavíraly oči, nevyvíjely tlak na militantní ukrajinskou vládu, která měla dodržovat Minské dohody, které podepsala. To znamená, že nám předkládají pouze polovinu faktů a druhou polovinu skrývají.
Když říkáte „my“, myslíte politiky, média?
„My“ – to jsou západní země, především Spojené státy americké, stejně jako NATO a Evropa v jejich čele. Bohužel jsme se všichni stali služebníky Američanů a nakonec se v této krizi evropská obrana nijak neprojevila.

Dnes Američané zůstávají nenápadní, s výjimkou několika Bidenových prohlášení v posledních dnech a tvrdých prohlášení Blinkena, Millera a Austina, učiněná před 24. únorem.

**Ale jakmile jen konflikt začal, Američané nechali Evropany, aby jednali sami, pravda dnes jim poskytují nevelkou pomoc.

Nyní je jejich cílem dosáhnout dlouhodobého oddělení Evropy od Ruska. Zde jsou úspěšní. Možná je to dočasné vítězství, které je extrémně nebezpečné.
**
https://www.pokec24.cz/politika/eric-denece-knokautoval-zelenskeho-musi-se-omluvit-za-to-ze-zpusobil-konflikt-cnews-francie/?fbclid=IwAR3M1KU8ZCqds8OnN0p_yRCBDXMUIEQOX3E56p6RHOrMG9vrBui5XUjJVEY&attempt=3




| Předmět: Lži
10.04.22 22:16:12 | #15943

Ty peníze za vaše respirátory šly na Ukrajinu, byl to předvoj války a z lidí evropy udělali dementy, pochopte to už konečně, válka bude jen symbolická a pak se sověti budou omlouvat, al na to je dost času, až si na mě vzpomenete co jsem tu psala.



| Předmět:
10.04.22 21:20:21 | #15942

Nebývá běžné, aby nevěstka se doprošovala pasáka o jeho přízeň a už vůbec ne, aby mu za tu přízeň nabízela poplatek.
Česká ministryně obrany zamýšlí navštívit USA, aby jménem nás občanů ČR, aniž by se nás na to dotazovala mohla požádat Pentagon o onu čest zapojit se k prosazování jeho politických a strategických cílů a ambic a obětovat k tomu vlastní území.
ČR je podle vlády jednou veselou školičkou, která s otevřenou náručí na vojenské základny Pentagonu veselé a nadšeně čeká.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-usa-o-vojenskou-zakladnu-v-cesku-nepozadaly-uvedlo-ministerstvo-obrany-197811#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=16v2xPJjovR-202204101902&dop_id=197811&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz