Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 836019x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
09.06.23 09:41:38 | #21592

Ztělesnění a zosobnění myšlení všech rusohejterů a putinobíjců, kteří by chtěli nastolit v zemi totalitu a názorovou monopolarizaci všeho jakožto další ohrožení svobody po nacistech a komunistech.

https://rumble.com/v2cikm0-novotn-ei-jsou-mrdky-vystlel-bych-je-3.html



| Předmět:
08.06.23 17:57:09 | #21580

Nejvýraznější nárůst maďarští statistici registrují u energií a paliv, kde se ceny meziročně zvýšily o 65,9 procenta. Na druhém místě je kategorie potraviny s meziročním růstem cen o 43,8 procenta. Například vejce jsou proti loňskému listopadu dvojnásobně dražší, chleba o 81,8 procenta a mléčné výrobky o 79 procent. O více než 70 procent zdražil také sýr, máslo nebo těstoviny, maso je dražší o více než 50 procent.

Analytici s růstem cen počítali, už ale jen s mírným. Odhady se většinou pohybovaly kolem 22 procent.

Maďarská vláda už dříve přijala opatření, jejichž smyslem bylo snížit ceny některých položek, například vepřového masa, stolního oleje a mouky, aby tak přispěla ke zmírnění inflace. Ta je přesto nejvyšší ze zemí visegrádské čtyřky, jejímiž členy je vedle Maďarska také Česká republika, Slovensko a Polsko.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/madarsko-inflace-paliva-benzin-zdrazovani.A221208_100431_eko-zahranicni_akp

Divný, dle podnikatele Okamury obchodujícího s lidskou blbostí může za inflaci a zdražování výhradně Fialova vláda. Jak je tedy možné, že v Madarsku, kde už celou dekádu vládne a do země demokracii zašlapává Orbán, kterého má SPD za veliký vzor,a mnoho jeho ekonomických kroků chce zavést v ČR, je inflace ještě mnohem horší????

Průměrný volič SPD je totiž frustrovaný hlupák typu Antagon nebo spratek bez znalostí a schopností uvažovat, natož aby byl schopen jakýchkoliv ekonomických úvah.

Prosím o podporu našich fcb stránek - Diagnoza tomio okamura a tomio okamura nám dal ban, které názorně ukazují lži a populismus této nacionálně komunistického demagoga.



| Předmět: RE:
08.06.23 18:52:02 | #21590 (1)

To nemá smysl se s někým hádat o tyhle pitomosti. Oni si pojedou svoje o tom, že Fiala zdražil a vůbec jim nevadí, že zdražil celej svět v podstatě a to během 1-2 měsíců. Dřív se říkávalo - nebav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku.
Žádná vláda na světě nemůže příliš ovlivnit ceny. Pokud teda je sama netvoří, jako tomu bylo v minulosti, že.
Byla tady dobrá záminka - válka na Ukrajině. Někdo s tou záminkou přišel jako první a zdražil. Chytili se toho další a další. I když ti další nemuseli zdražit až tolik a stačilo by jim jen zdražit na pokrytí zvýšených nákladů, což by bylo třeba půl%, zdražili o 30 %. Ti v posloupnosti po nich už opravdu zdražit museli, ale zase jen zlomek toho, o kolik nakonec zdražili. A to to teprv "dojíždělo" do ČR. I tady nastala řetězová reakce. A zase: Stačilo zdražit o cca nula nula prd, ale zdražení bylo hned v desítkách %.
Vláda? Co jako ta by s tím měla dělat??? Vláda nezdražila, ani nemohla. Podnikatelé zdražovali. Firmy. Většinou bezdůvodně, hlavně ti první, co s tím začali. Vláda může leda snížit daně na určitý komodity, ale to není řešení. To neřeší vůbec NIC. Vláda před dávnem snížila daně na PHM a stalo se co? Dodavatelé okamžitě si zvýšili marže. Tak ona to je jednoduchá logika: Snížili nám daně, lidi ale už si zvykli na ceny kolem 48,-/l, ten rozdíl dorovnáme zvýšením marží! Ve finále teda došlo leda k tomu, že ti dodavatelé PHM měli větší vejvar, stát utřel na daních a u benzínek jsme platili pořád stejně.
Nic jinýho ale vláda udělat nemohla, myslím si. Máme tržní ekonomiku /teda já ji nijak nevypozoroval, protože v ČR nefunguje. Fungovat, ceny by šly dolů/, tak nemůže stát zasahovat do cen. To by byl socialismus přeci.
No a tak co už...teď jsou ceny PHM pod úrovní cen před válkou na UA, čekám tedy, že velkopodnikatelé každou chvíli oznámí, že: S ohledem na poměrně razantní snížení cen energií a PHM, snižujeme ceny...Na to v návaznosti oznámí např. pekárny: S ohledem na snížení cen vstupů, snižujeme cenu chleba na předválečné ceny, tedy chléb Šumava bude stát od pondělka 27,90, namísto dnešní ceny 49,90, atd atd.
Už se na to těším *27179*


1  
 #21580 

| Předmět: RE:
09.06.23 15:51:08 | #21594 (1)

 #21580 


| Předmět:
08.06.23 17:50:52 | #21579

Ruská propaganda upravuje svou rétoriku. Z útoků na ukrajinské „nacisty“ a západní státy přecházejí k obhajobě uzmutí ukrajinského území. Následují tak vzoru ruského prezidenta Vladimira Putina, který „navracení“ území označil za historický úděl Ruska.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-valka-propaganda-putin-uzemi-pripojeni.A220614_164718_zahranicni_jhr

Kdepak by se to navracení území a sféry vlivu asi zastavilo?

Dle kolaborantů luquinha s Jehlanem ideálně až v Praze.

Posranej submisivní kapitulant Antagon by k tomu putinovi i vykouřil, protože má atomovky.

A píče spratkovi by se konečně splnil sen zažít úžasnou formu ruské demokracie, která je svobodnější než EU, a politické vraždy slouží k udržení pořádku.

Naštestí jsme v NATO a EU , takže drtivá většina čechů se zlu brání a ubrání.



| Předmět:
08.06.23 17:50:26 | #21578

Celá SPD je jen ekvivalent vychcanejch podnikatelů zaměřující se na nevzdělané hlupáky a vystrašené důchodce.
A zatímco jedni je vozí po výletech a pak je nutí kupovat drahé nádobí, druzí zakládají callcentra a tahají z nich prachy skrz nesmyslná pojištění, tak Okamura založil politickou stranu, kde slibuje a straší plebs,rasisty a xenofoby nejabsurdnějšíma nesmyslama.
Uvěřit blábolům typu že ČR přijme statisíce uprchlíků,že na nás putin hodí atomovky že President si jen tak odvolá vládu, nebo že Pavel někoho pošle do války a stovky dalších lží zde presentovaných imbecilem Antagonem, uvěří jen hrstka nejpitomnějších hlupáků.
I to ovšem Okamurovi krásně stačí na tučný státní příspěvek a dál slibuje nesmysly z bezpečné neodpovědné vyhřáté opoziční židle.
Brzo ovšem příjde den, kdy jeho voliči prohlédnou, a pak se celá jím šířená nenávist stočí na jeho hlavu.
Propadák v presidentské volbě je začátkem tohoto procesu



| Předmět:
08.06.23 17:50:02 | #21577

Devatenáctiletého Nikitu Žuravěla, který spálil Korán poblíž mešity v ruském Volgogradu, umístili do vyšetřovací vazby v muslimském regionu Ruska, v čečenském Grozném. Stalo se tak na přímý pokyn generálního prokurátora.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nikita-zuravel-spalil-koran-ve-volgogradu-prevezli-do-cecenska.A230527_150430_zahranicni_jan

Tak tahle zpráva místním imbecilům Jehlanovi, Luquinhovi,Sprat­kovi a dalším lobotomům dle kterých slavné slovanské rusko hájí kulturu proti muslimskému západu asi pořádně přetočí jejich poslední zbytky rozoumku.



| Předmět: RE:
08.06.23 18:52:46 | #21591 (1)

oficiální úřady v rusku předhodí člověka za spálení koránu muslimům na smrt, stát se tohle kdekoliv jinde, tak tu xenofobové ječej jak malé děvky o totální islamizaci.
Totalitnímu rusku to samozřejmě prominou, je to jejich jediná ubohá naděje v naivním boji proti NATO a EU



| Předmět:
08.06.23 17:49:07 | #21576

Malá submisivní štětka, co se před putinem klepe v rohu, navrhuje mu přenechat vše na co si ukáže a každému, kdo proti němu jakkoliv bojuje navrhuje vypnout plyn aby umrzl ,tu okřikuje zastánce americké základny ze ztráty suverenity *2* *2* *2* *2*
Vymaštěnej Antagon. *2* *2* *2*




| Předmět:
08.06.23 17:48:54 | #21575

Imbecil, dle něhož byly všechny polistopadové volby podvod, který predikoval zisk 40% SPD ve volbách, co tvrdil že prounijní vláda ČR přijme statisíce nelegálních uprchlíků, co tvrdil, že EU jen luskne a budeme muset narovnat azylové dávky s německem, co tvrdil že rusko ovládne Kyjev do tří dnů od začátku války nás sem chodí přesvědčovat jak je rozumnej vzdělanej a hlavně nestranej
Nejvetší pokrytecká guma na českém internetu , frustrátek Antagon.



| Předmět:
08.06.23 02:59:38 | #21564

Fialova vláda, tomu - podle očekávání - dává fakt na píču - to si obhájí jen píča, samozřejmě.



| Předmět:
08.06.23 01:45:25 | #21563

Malá submisivní štětka, co se před putinem klepe v rohu, navrhuje mu přenechat vše na co si ukáže a každému, kdo proti němu jakkoliv bojuje navrhuje vypnout plyn aby umrzl ,tu okřikuje zastánce americké základny ze ztráty suverenity *2* *2* *2* *2*
Vymaštěnej Antagon. *2* *2* *2*



| Předmět: RE:
08.06.23 15:29:29 | #21566 (1)

Lžš,jedinej kdo tu klečí a kouří péra jseš ty. Ještě jednou,na Rusko seru. Napíšeš tohle ty u Bruselu ? Ne. Takže jseš jednostranej a kouříš péro Bruselu. Jednostranná,pro­bruselská sračka tady bude poučovat nestranný lidi ?? Na Rusko seru,je mě volný,sereš ty na Brusel,je ti volnej ? A jsme u toho. A ještě máš tu drzost druhý poučovat. Ale neboj,sračko brzo se dočkáš,pomašíruješ hovado https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-skupina-statu-nato-by-mohla-vyslat-sve-vojaky-na-ukrajinu-uvedl-byvaly-sef-aliance-rasmussen-40434033#source=hp&seq_no=10&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=abtest220_personal_layout_2_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


 #21563 

| Předmět: RE: RE:
08.06.23 15:37:58 | #21567 (2)

"Když tady psal třeba Spratek a další že Amíci chtějí využít země střední a východní Evropy jako nárazníkové pásmo a pro válku,tak jsem myslel že to je trochu přehnaný. Ale ted vidím že se začíná ukazovat že to je asi bohužel pravda. Už se formuje "koalice ochotných" Kdo v ní asi bude ? Že se vůbec ptám. Tohle dopadne špatně a až bude po všem tak konkrétně ty zdechneš v jaderný válce,nebo tě obyčejný lidi roztřílejí samopalem a nebo budeš zdrhlej někde v Autrálii. Což asi nejspíš,protože ty jseš taková ta svině co punktuje,kurví na co šáhne a když se to začne srát,tak zdrhne .{color: red}"


 #21566 

| Předmět: RE: RE: RE:
08.06.23 16:23:40 | #21573 (3)

A napsal jsi jim to, že to je přehnaný a že se mají mírnit?


1  
 #21567 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
08.06.23 16:30:46 | #21574 (4)

Tak ty vole,tak se na ten článek podívej. Jako by Ukrajině začali docházet vojáci,což jsem říkal už před časem.ale jestli bude to co říkal ten Rassmusen,tak bude z toho třetí světová válka


1  
 #21573 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
08.06.23 18:26:48 | #21589 (5)

Nejde mi o článek, ale o to, jestli jsi Spr. a dalším napsal, že to přehnali. No píšeš přece, že jsi si říkal, že to je přehnaný tvrzení.


 #21574 

| Předmět: RE: RE:
08.06.23 17:59:06 | #21581 (2)

*2* *2* *2* *2* *2* *2*
Tomu nevěří ani imbecil jako ty, asi šestnáctá píčovina kterou strašíš , nestalo se nic arcilháři *2* *2*



| Předmět: RE: RE:
08.06.23 18:06:23 | #21585 (2)

Brusel je hlavní město naší unie.



| Předmět: RE: RE:
08.06.23 18:21:07 | #21588 (2)

Na rusko sereš a putin je ti u prdele hmmm.¨
Tak proč tu každému kdo upozornuje na jeho zločiny a podporuje suverení stát který on napadl vyhrožuješ vypnutím plynu, zmrznutím, válkou a atomovkoma ty prolhaná vlastizrádna kolaborantká odporná děvko.



| Předmět: RE:
08.06.23 15:48:18 | #21570 (1)

No,štětka jsi spíš ty,prorežimní,ne­oliberální štětka kouřící Bruselu. A jestli bude válka,tak se na vlatní kůži přesvědčíš že ta podpora pro vás a pro ten váš neoliberální Brusel není v ČR zase tak velká jak jste si uštrikovali pomocí podvodu při volbách. Lidi vás mají plný zuby a fakt ne,nepůjdou za tebe nebo Lipavského,tu kreaturu vylízanou někam chcípnout. To spíš vám narvou hlaven samopalu do prdele. To si bud jistej


1  
 #21563 

| Předmět: RE: RE:
08.06.23 16:07:38 | #21571 (2)

A kromě toho že jsi probruselká štětka co kouří v kleče progresivnímu Bruselu,tak jseš do toho ještě mrdka,která jak se tady sama přiznala píchá Ukrajinky. Takže ty pícháš Ukrajinky a přitom jejich muží umírají na Ukrajině v mlýnku na maso. Aha,to je asi ta tvá pomoc Ukrajině :-)) Sexuálně uspokojuješ Ukrajinky,když jejich muži nasazují život ? Ty jseš prostě jenom probruselská štětka a lidská povahová mrdka která pomáhá Ukrajině jinak :-)) Normálně tě přivázat na hnáty a uvláčet za motorkou, Ty jseš fakt lidská štětka a povahová mrdka,vole. Sračka co přináší jenom migraci,zvýhod­nování tmavých a uřvaných,zvýhod­nování buzíků a pederatsů,přinášíš USA základny,ztrátu suverenty,lži,cen­zuru a nově i válku. Ty jseš fakt svině par exellence :-)))


 #21570 

| Předmět: RE: RE: RE:
08.06.23 16:16:52 | #21572 (3)

Kde se takový svině jako ty berou ? Víš co,ono bude 150 možností bud tak nebo jinak a i ten zápornej by si z těch 150 možností vybral aspon 25 dobrých. Ale ty ne,ty si vybereš ze všech 150 možností přesně zase a jen 150 těch absolutně nejhorších. Ani jeden klad,všude samej zápor. To fakt není náhoda. Ty jseš svině zkrz na zkrz. A velký zastánce a přítel Ukrajiny,jak koukám. Když muži Ukrajiny nazadují životy,ty za Ukrajinu bojuješ tím že se obětuješ a sexuálně uspokojíš odloučené Ukrajinky. Jsi velký člověk,tvé ryzí doslova až člověčenství prosakuje až přes můj monitor :-)) ty mrdko :-))))))


 #21571 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
08.06.23 18:05:05 | #21584 (4)

Zato xenofobní pokrytecká prolhaná nenávistná vším frustrovaná nula je velkej člověk.
Klika že havět jako seš ty si k moci ani nečuchne *2* *2* *2*



| Předmět: RE: RE: RE:
08.06.23 18:00:33 | #21582 (3)

Krásně ukazuješ vou lidskou úroven šmíro, nádherně *2* *2* *2*



| Předmět: RE: RE: RE:
08.06.23 18:02:32 | #21583 (3)

Pokrytcký hovno co chce v zimě vypínat plyn všem co se jen odvážej špitnout proti diktatorovi anektející cizí území, by si slovo suverenita měl leda vyblejt *2* *2* *2* *2* *2* *2*



| Předmět: RE: RE:
08.06.23 18:07:11 | #21586 (2)

podvod ve volbách a je to tadýýýýýýýý *2* *2* *2* *2* *2*



| Předmět: RE: RE: RE:
08.06.23 18:08:17 | #21587 (3)

že kandiduje SPD s trikolorou podvod samozřejmě není že králi pokryteckejch imbecilů *2* *2* *2* *2*



| Předmět:
08.06.23 01:41:22 | #21562

Imbecil, dle něhož byly všechny polistopadové volby podvod, který predikoval zisk 40% SPD ve volbách, co tvrdil že prounijní vláda ČR přijme statisíce nelegálních uprchlíků, co tvrdil, že EU jen luskne a budeme muset narovnat azylové dávky s německem, co tvrdil že rusko ovládne Kyjev do tří dnů od začátku války nás sem chodí přesvědčovat jak je rozumnej vzdělanej a hlavně nestranej
Nejvetší pokrytecká guma na českém internetu , frustrátek Antagon.