Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 903125x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
03.08.23 00:46:12 | #21966

LISABON - V roce 2001 legalizovalo Portugalsko veškeré drogy. Týká se to užívání a držení malého množství marihuany, kokainu i heroinu, zkrátka všeho. Po 14 letech se dostavují pozitivní výsledky – klesl počet lidí nakažených HIV a Portugalsko má hned po Rumunsku druhý nejnižší počet smrtí z předávkování v Evropě.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/v-portugalsku-jsou-drogy-legalni-umira-minimum-lidi-na-predavkovani.A150607_131513_ln_zahranici_ele

Mě by fakt zajímalo jestli ten imbecil gustav měl někdy v něčem v životě pravdu, jestli je to vůbec možný.



| Předmět: RE:
03.08.23 00:47:44 | #21967 (1)

V Portugalsku také klesl počet užívání tzv. syntetických drog, mezi které patří například syntetická marihuana. Lidé po legalizaci raději užívají čistou drogu. To se dá považovat za pozitivní jev, protože náhražky často způsobují závažné, až smrtelné vedlejší účinky.

Podle doktora Joao Goulaa, který stojí za portugalskou legalizací, nejde ale jednoznačně říci, že za všemi pozitivními změnami stojí dekriminalizace drog.

I přesto je jisté, že legalizací se nenaplnily předpovědi jejích odpůrců. „Situace v Portugalsku se významně zlepšila. Klesl počet HIV infekce a smrtí spojených s předávkováním. Nenaplnily se ani představy, že se s legálními drogami zvýší jejich užívání,“ uvedla britská nadace Transform Drug Policy Institute.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/v-portugalsku-jsou-drogy-legalni-umira-minimum-lidi-na-predavkovani.A150607_131513_ln_zahranici_ele

Tohle je myšleno tou kvalitou drog o které mluvím



| Předmět:
03.08.23 00:05:46 | #21939

Německo činí další kroky k legalizaci marihuany. V následujících týdnech má podle webu CNBC představit návrh zákona o jejím rekreační užívání. Pokud projde, starším osmnácti let umožní vlastnit až 30 gramů marihuany a pěstovat až tři rostliny konopí. Konopné produkty navíc budou dostupné v lékárnách a specializovaných obchodech. Jestli zákon schválí parlament, začne platit nejpozději v roce 2024. Některé změny by ale mohly začít platit už letos. Německo je tak první evropský stát, který vážně zvažuje komerční prodej konopí

https://www.e15.cz/zahranicni/nemecko-legalizuje-marihuanu-v-poradku-bude-pestovat-tri-rostliny-1397257




| Předmět:
03.08.23 00:03:04 | #21936

Opět se nám tu nahromadilo spousta lží a nesmyslů na téma drog.Uvedemeli si tedy vše na pravou míru.Vycházet budeme z dnešní a reálné situace, nikoliv z vlhkých snů o tom že uživatelé drog neexistují, nebo že se je někdy podaří vymýtit.
V dnešní době v čr,evropě a v podstatě na světě neexistuje nikdo, kdo by chtěl brát drogy, ale nebere protože je nemůže sehnat, každej kdo chce je bere protože jsou přez absolutně nefunkční restrikční systém volně dostupné komukoliv kdo poptává, jediná možná překážka jsou finanční důvody.
Represe dogmatické zákazy v tomto absolutně nefungují z mnoha důvodů, výsledkem jsou obrovské zisky mafií,vyšší úmrtnost díky nekvalitě drog a neznalosti jejich účinků, trestní stíhání lidí za pár kytek ve skleníku ,nebo zvýšená spotřeba díky efektu zakázaného ovoce.
Legalizace drog tedy nic nemění na dostupnosti drog, snaží se však díky větší vzdělanosti a transparentnosti konzumaci drog a vše s tím spojené pod větší kotrolou a zisky z ní namísto mafiím získat pro státní rozpočet jako dnes u legálních, ale zdaleka ne méně nebezpečných drog.
Zastánce legalizace tedy není ani feták a propagátor drog,ale pragmatik co pochopil absurní nefunkčnost staletí aplikovaných dogmatických restrikcí a chce neodvratnou lidskou potřebu ovlivnovat s mysl řešit více rozumnou a ekonomicky výhodnou cestou.



| Předmět: RE:
03.08.23 00:18:52 | #21945 (1)

Ještě jednou. Kdyby byla na tvý straně pravda,nepotřeboval by jsi sem kopírovat něco co už jsi sem nakopíroval 150krát a možná ani né ze své hlavy. A jasně že ti nejde o nějakou trávu,to je jenom první krok. Vyřid v té své centrále kde ty máš na starosti propagaci legalizace fetu že končíte. V Polsku vás rovnou prohlédli,v Madarsku taky,na Slovensku už brzo taky budete mít ultrum a my fakt nebudeme nějaká vyjímečná enkláva takovýho hnusu. Nebudeme osamocený ostrov neoliberální degenerace uprostřed normálních zemí. Potáhnete taky. Proč se tak angažuješ pro legalizaci fetu ? Ty jseš feták ? Nebo máš rád drogy ? On je někdo normální má rád ?? Nebo ti jde o to že do rozpočtu něco přiteče z drog ? Nebo o co ti jde ? Že se tě ale ptám že jo. ZADÁNÍ Z VAŠÍ CENTRÁLY. A tu platí SoroS. Tvoje určení u nich je propagace fetu


1  
 #21936 

| Předmět: RE: RE:
03.08.23 00:19:59 | #21948 (2)

Pravda snese opakování, proč psát jinak to co bylo napsáno jednou perfektně.



| Předmět: RE: RE:
03.08.23 00:21:19 | #21949 (2)

To tam právě vysvětluju imbecile:D
kritizuješ že něco opakovaně postuju a pak se ptáš na věci tam zodpovězené:D



| Předmět: RE: RE:
03.08.23 00:32:38 | #21955 (2)

Nemluvě o faktu, že ty mluvíš o nějakém neoliberalismu v každé drruhé větě aniž bys vůbec co to je nebo co s tím mám já názorově společného.
Kdo kam ptáhne si jako vždy povíme po dalších volbách, těším se :D



| Předmět:
02.08.23 23:50:11 | #21926

Je to asi pět let, co voliči v Coloradu schválili ústavní změnu 64, kterou bylo ve státě legalizováno rekreační využití marihuany. Prodej začal v lednu před čtyřmi lety. Ačkoli změna prošla hlasováním s pohodlným náskokem, debata o správnosti tohoto kroku v Coloradu pokračovala i v následujících letech. Minulý měsíc redakce Colorado Springs Gazette psala o změnách v Coloradu jako o „varovném příběhu“ a představila seznam údajných špatných dopadů změny v zákonech.

Tento seznam zahrnoval vše od zápachu zapálené marihuany přes zvýšený počet bezdomovců a přetrvávající počet nezletilých uživatelů drogy až po zdvojnásobení počtu řidičů pod vlivem marihuany, kteří se podíleli na smrtelných nehodách. Tento poslední bod je obzvláště zneklidňující, protože neexistuje spolehlivý test řízení pod vlivem drogy, jehož výsledky by rozlišovaly mezi užitím marihuany bezprostředně před jízdou a jejím užitím měsíc nebo déle před jízdou. Bez ohledu na vědecké důkazy šla redakční rada tak daleko, že citovala zakladatele sdružení Marijuana Accountability Coalition brojící proti marihuaně, Justina Lukea Rileyho, který tvrdí, že legální marihuana „ničí děti a devastuje celé komunity“.

To vše je nepochybně příjemná hudba pro ministra spravedlnosti USA Jeffa Sessionse, který v současné době mluví o tom, že se federální vláda zapojí do boje proti legalizaci. Sessions tvrdí, že „dobří lidé marihuanu nekouří“. Také podpořil trest smrti pro obchodníky s marihuanou, aby nebyly pochybnosti o jeho názoru na porušování drogové prohibice. Nedávno zašel tak daleko, že o marihuaně mluvil jako o „život ohrožující závislosti“, která je jen „o něco málo hrozivější“ než u heroinu.

Sessionsovi a Colorado Springs Gazette by se dalo odpustit, kdyby byla legalizace marihuany jedním z nejnebezpečnějších politických rozhodnutí moderní doby. Jenomže není. A existuje o tom značné množství důkazů.

Na nejzákladnější úrovni by mělo být jasné, že konec zákazu nepřinesl „ničení komunit“. Colorado je stejně funkční jako před legalizací. Život pokračuje jako obvykle. Tvrzení, že jsou nějakým způsobem poškozovány děti, si ale zaslouží hlubší úvahy.

Jak se ukázalo, užívání drog dospívajícími v Coloradu je v současné době podle Národního průzkumu o užívání drog a zdraví na nejnižší úrovni za posledních deset let. Marihuanu podle něj užilo o něco více než 9 procent obyvatel Colorada ve věku 12 až 17. A zatímco tato hodnota je vyšší než celostátní průměr pro tuto věkovou skupinu, je to zároveň nejnižší číslo v Coloradu od let 2007–2008. U dospívajících v Coloradu klesá také počet uživatelů alkoholu, tabáku a heroinu.

Takže ať už kdokoli tvrdí něco jiného, z reálných dat nelze vyvodit závěr, že by legalizace zvýšila počet uživatelů drog mezi dospívajícími. Z velké části je to kvůli povinnosti majitelů legálních obchodů s marihuanou kontrolovat doklady kupujících. Tito majitelé musí investovat tisíce dolarů do licenčních poplatků a desítky tisíc do svých obchodů. Majitel firmy, který by prodal nezletilým, o tyto investice přijde, a navíc bude uvězněn. Pouliční dealer, který neriskuje ztrátu investic a čelí vyhlídce na vězení bez ohledu na to, zda prodává nezletilému nebo dospělému, se prodeje nezletilým osobám obává mnohem méně.

Ať už je to jakkoli, užívání marihuany se v důsledku změny zákona rozhodně nezvýšilo, jak bylo často předpovídáno jak před legalizací, tak po ní.

Ale co kriminalita? Srovnání tří let před legalizací s třemi lety od legalizace přináší trochu smíšené pocity. Počet vražd v Coloradu klesá, počet loupeží a vloupání také. Nicméně tato data jsou stejná v celých USA. Při srovnání kriminality v Coloradu s údaji z celé země před a po legalizaci lze vyvodit, že počet vražd klesá, ale ostatní kriminalita roste. S údaji za pouhé tři roky nelze dojít k zásadním závěrům. V nejhorším případě však zmíněná data nechávají hodnocení dopadu legalizace marihuany na trestnou činnost otevřenou otázkou.

Zatímco některé zdroje uvádějí, že problém v oblasti bezdomovectví v Denveru roste, platí to jen (pokud vůbec) pro „chronické“ bezdomovectví. Tento typ bezdomovectví narostl až o 2 procenta, nicméně chronické bezdomovectví představuje pouze jednu pětinu celkového počtu bezdomovců. Celkově je v Denveru tento počet ve skutečnosti o více než 7 procent nižší oproti období před legalizací.

Odpůrci marihuany, jako je Sessions, rychle přinášejí předpovědi o tom, co zlého se po legalizaci může ve společnosti stát. To, co však tito lidé zcela ignorují, jsou nesčetná zla, která dopadají na společnost právě kvůli prohibici. Dnes je kvůli držení marihuany zatýkáno více než půl milionu Američanů ročně. To je víc než roční počet zatčení pro všechny násilné trestné činy dohromady. Každý z tohoto půl milionu představuje rodinu, která je vystavena finanční, psychické a někdy fyzické újmě ze strany policie, státních zástupců a soudů.

Čeho je moc, toho je příliš. Důkazy z Colorada ukazují, že legalizace marihuany nevede ke zvýšení počtu uživatelů drog mezi dospívajícími, nevede ke zhoršení situace mezi bezdomovci a nepovede ani k rozpadu společnosti. Pokud marihuana ničí životy, je to jen kvůli lidem, jako je Sessions v USA nebo plukovník Frydrych, doktor Rostislav Vyzula nebo vedoucí protidrogového oddělení Policie ČR v Praze major Jaromír Badin u nás. Ochrana lidí před sebou samými za cenu ztráty jejich svobody je obecně špatným nápadem. Pokud jde o marihuanu, jde o nápad obzvláště špatný. A všechny lži a přizpůsobování pravdy to nezmění.

https://casopisroots.cz/legalizace-marihuany-v-coloradu-konec-sveta-neprinesla/



| Předmět:
02.08.23 23:44:44 | #21923

No právě. Trochu předpovídej důsledky, zhulená trosko.



| Předmět: RE:
02.08.23 23:46:55 | #21924 (1)

Legalizace není propagace vymaštěnej fetáku.



| Předmět: RE: RE:
02.08.23 23:48:35 | #21925 (2)

Legalizace není propagace - jako u chlastu, vymaštěnej zhulenče.



| Předmět: RE: RE: RE:
02.08.23 23:52:23 | #21927 (3)

Chlast je propagován, tj reklamy v televizi, absolutní normovatelnost užívání.
Drogy by bylo beztrestné žívat a v malém množtvín držet.
Najdeš rozdíl vymaštěnej perníkáři co nechápe ani jedmoduché věty?



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:04:28 | #21938 (4)

Rok sis nedal jointa? Já jsem 15 let čistej a ještě v tomhle oboru pracuju - tak to asi ty něčemu nerozumíš.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:07:15 | #21940 (5)

Zapoměl si na chlast pod jehož vlivem tu pravidelně bliješ hovna a ještě se tim chlubíš ty čistej kašpare.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:10:12 | #21941 (5)

Pokud pracuješ na tom aby se mladí o drogovách dozvěděli fakta pak to má smysl,pokud seš dogmatik co prosauje represe a strašení pak je to k hovnu, vzhledem k tomu že nedokážeš rozlišitpojmy legálnost a propagace je mi dost jasné jakej asi seš odborník v oboru.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:19:46 | #21947 (6)

O čem to plácáš? Legalita vytváří legální ochod [pozitiva prodeje a užívání v zájmu zisku] - tedy legální propagaci, jako se stalo u chlastu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:22:40 | #21950 (7)

legální obchod je jedna věc, veřejná propagace druhá



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:24:35 | #21951 (8)

Reklama na heroin před večerníčkem. *12619*


 #21950 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:26:32 | #21952 (9)

Reklama by neměla bejt na žádné drogy.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:32:12 | #21954 (8)

Legální obchod je závislej na propagaci, reklamě.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:34:21 | #21956 (9)

Cigarety se legálně prodávají ,ale jejich propagace je zakázaná, s dalšímy drogami by to mělo být stejné, včetně chlastu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:36:48 | #21961 (10)

Ale není.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:38:34 | #21962 (11)

Propagace cigaret není zákazaná? lol



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:39:39 | #21963 (12)

Propagace chlastu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:39:59 | #21964 (13)

Lolík



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:42:17 | #21965 (13)

Jasně že není,ale měla by bejt, pak by se dalo s přihouřením oka a půl říct že stát bojuje proti drogám.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:49:40 | #21969 (14)

Jak stát bude bojovat proti drogám, když zlegalizuje tvrdý drogy?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:52:40 | #21970 (15)

Prevencí ,osvětou a pravdou, podobně jako u cigaret.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:57:50 | #21974 (16)

Závislost na cígách je horší než závislost na alkoholu? U jednoho prevence, u druhého pozitivní reklama. Ach, ty dítě.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:02:19 | #21978 (17)

V tom je právě to státní pokrytectví troubo, co se ti stalo?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:08:17 | #21982 (18)

Vystupuješ tedy zásadně proti pokrytectví? Tedy, že vrchnolní politici maj bílý rypáky a ty legálně nemůžeš?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:13:55 | #21989 (19)

Ach dítě, kup si rozum



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:23:54 | #21993 (20)

Jsem velmi rád, že oceňuješ mou inteligenci a mou současně hranou slušnost. *4854*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:03:32 | #21979 (17)

Neřeším načem je větší závislost, to nehraje roli, na obou je vysoká btw



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:05:36 | #21980 (17)

Seš daleko hloupější než dřív, jako vysvětlit ti rozdíl mezi homosvazky a pedofilií trvalo taky půl dne, ale tohle už je moc



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:11:48 | #21986 (18)

Proto ten mechanickej pomeranč. *4854*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
04.08.23 22:02:28 | #22051 (6)

Strašení je tady naprosto na místě. Drogy jsou jako nechráněnej sex s nádhernou, háívé pozitivní děvkou.
Je jasný, že tenhle příměr v jeho celistvosti nepochopíš.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
05.08.23 16:55:09 | #22053 (7)

Dement, co za dvě hodiny debaty nepochopil, že se nebavíme o škodlivosti drog, ale jejich rozumné a funkční regulaci, muže psát o nepochopení leda bandě veverek.



| Předmět: RE: RE: RE:
02.08.23 23:53:49 | #21929 (3)

Jointa sem měl naposled někdy vloni, frustrovaná nulo věštící z hoven.



| Předmět:
02.08.23 23:38:05 | #21921

Statistická otázka: je víc alkoholiků, nebo feťáků?



| Předmět: RE:
02.08.23 23:42:57 | #21922 (1)

Alkoholiků, chlast tu má násobně větší tradici a je propagován.



| Předmět: RE: RE:
02.08.23 23:52:28 | #21928 (2)

Nesmíme to dopustit ještě u drog. *4508*


 #21922 

| Předmět: RE: RE: RE:
02.08.23 23:54:25 | #21930 (3)

Alkohol je tvrdá droga.



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
02.08.23 23:56:32 | #21931 (4)

Co máš proti tvrdým drogám?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:00:43 | #21934 (5)

Tvrrdá droga může být lecoss, pro mě třeba cukr, ten jedinej nedokážu vysadit.



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
02.08.23 23:56:49 | #21932 (4)

Drogy tvrdě trestat. *4508*

Dýlování travky = trest smrti *16811*


 #21930 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
02.08.23 23:59:11 | #21933 (5)

Klasická hláška buranů pijících sto piv měsíčně :D
Drogy jsou tvrdě trestány století, výsledek? nula



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:04:27 | #21937 (6)

Proč nula, kolik je alkoholiků a kolik feťáků - o mnoho méně. *4508*


 #21933 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:13:38 | #21942 (7)

Pak je ale potřeba si uvědomit proč je málo fetáků, z důvodu zákazu to rozhodně není.
Další problém je že alkolik je minimálně na urovni fetáka, dost často za ní.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:15:48 | #21943 (8)

Podle mě bys chtěl kupovat heroin v trafice.


 #21942 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:19:02 | #21946 (9)

Podle tebe vládne ten na koho president ukáže tupej kašpárku.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:18:16 | #21944 (8)

Faktor tradice, historie a propagace, je tu mnohem zásadnější než to jestli je něco legální nebo ne, zeptej se jehlana jak velkou překážkou mu byl fakt že je perník nelegální drogou, vůbec žádnou.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:31:58 | #21953 (9)

Proč se tak angažuješ pro fet ? Něco ti řeknu. V Portugalsku zlegalizovali vše a po čase jim pěkne začala narůstat křivka závislých,až tuším o 30 procent. Ještě tak rok a tu legalizaci všeho tam utnou,už o tom mluví. Takže čeho docílíš legalizací,kromě toho že ti stoupne křivka závislých na drogách a to až o 30 procent ? Nějaká ta miliarda do stártního rozpočtu,jestli vůbec ? O to ti teda jde ?? Ne,tobě nejde o legalizaci fetu,bože,nikomu normálnímu by o tohle nešlo,co tím jako získáš,když si každej kretén může koupit odporný syntetický sračky ničící orgány a vyvolávající závislost a to na každým rohu a mrknutím oka ? Svět pak bude hezší ? Nebo ti jde o státní rozpočet ? Nee,vole. Vím o co jde. A to moc dobře. Za Sorosovi peníze provádět rozklad. A ty jako malej placenej sráč,kterej jinak je v životě nepoužitelnej,by jsi za špinavej groš prodal i vlastní sestru


 #21944 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:34:48 | #21957 (10)

Dolož odkazem.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:34:56 | #21958 (10)

Jsou to smraďoši, co se bojí klimatických změn a chtějí eliminovat lidstvo - čímkoliv.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:36:40 | #21960 (11)

ahahahahaha



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:35:56 | #21959 (10)

Každej kretén si může koupit syntetický sračky už dnes, zeptej se Jehlana.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:54:40 | #21971 (11)

A nesrovnávej chlast a drogy. Můžeš srovnat chlast a přírodní drogy jako tráva a houbičky,tam se můžeme třeba bavit. Ale syntetický,umělý drogy vyrobený člověkem jsou tak 1000x ničivější než alkohol a a i tak o to víc ničí vnitřní orgány. Srovnávej co srovnat jde,ale nelze absolutně srovnávat pivo 12.ku z heroinem. Pivo musíš pít dva,tři roky než si na něm vypěstuješ závislost,heroinu stačí jedinej pokus. A to ještě ta závislot na pivu neničí orgány ani z desetiny jako závislot na heroinu. Co to srovnáváš ? Alkohol a drogy ???


 #21959 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:57:27 | #21973 (12)

Alkohol je droga vyrobená člověkem, s těžkou závislostí, s těžkou devastací organismu.
Vůbec nevíš o čem je řeč, běž spát burane.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:09:04 | #21983 (12)

Jakýkoiv syntetický umělý drogy je svinstvo největší,absolutní. Přírodní drogy jako tráva nebo houby,můžeme se eventuálně bavit ale i tam na to každej nemá,u určitých lidí může spustit kouření trávy schizofrenii,ale to jsou spíš procenta. Přírodní drogy a umělý drogy bych oddělil,ale i u těch přírodních byl dával pozor. A syntetický,umělý drogy ? Absolutní,největší svinstvo. Čekal jsem na nějaký tvoje argumetny na ty mé minulý příspěvky,ale ani tuk,jen dokola okopírované srance které ani nemáš navíc ze své hlavy. A už jsem si téměř jistej,ty nepíšeš ani tak svůj názor,ty nám tu zděluješ svojí agendu,Piráte. A tou svojí je propagace legalizace drog. Vždy ty nemáš ani pro tu svojí agendu kterou tě úkolují za Jidášský groš za Sorosovi peníze ani vlastní argumentaci. Ty jseš ubohej....


 #21971 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:13:01 | #21987 (13)

Ano,sytetické drogy jsou svinstvo, ale téma je úplně jiné, mimo tvé inteligenční možnosti.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:23:24 | #21992 (14)

Absolutně jsi nedoložil nic,aby jsi tohle mohl napsat. Ty máš naučeno jen to co máš ve své agendě za kterou ti platí mrzkej peníz. A jako upřímně ? Tvůj výkon pro tu prodrogovou Sorosovu agendu ? Nic moc,chlape. Nic moc. To už já bych to smolil líp a hlavně ze svý hlavy,ale nikdy bych takhle neklesnul na úplný dno,jako ty. Radši bych si ustřelil ruku,než propagaval legalizaci tvrdýho fetu. Mám ještě nějakou svojí hrdost,ty už nemáš absolutně nic. Jen svoje neoliberální přesvěčení. A navíc to za tebe napsal i někdo jinej. Což je fakt dost smutná rekapitulace :-))))))))))))))))))


 #21987 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:26:48 | #21994 (15)

Všechno to píšu já z vlastního přesvědčení po dvaceti letech zájmu o drogovou problematiku s cílem snížit počet rizikových uživatelů drog, vše doloženo články.
Ty máš jen nedoložený předsudkový hovno bez jakýchkoliv znalostí a faktů, no jako vždy.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:44:02 | #22000 (16)

Lžeš. Kdyby jsi se 20 let zajímal o tuhle problematiku nepotřeboval by jsi tady kopírovat do úplnýho zblbnutí nějaké srance od někoho dokola,ale psal ze své hlavxy, Ne,ty jsi jen dostal tak před dvěma lety za úkol tohlre šířit. To je rozdíl. Už je to vidět podle toho jak to píšeš


 #21994 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:46:32 | #22001 (17)

Vše píšu ze své hlavy a nic sem nedostal za žádnej úkol ty imbecile.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:47:57 | #22002 (17)

Je neuvěřitelný jakejm absurdním hovadinám dokáže frustrovanej buran uvěřit



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:55:35 | #22005 (18)

Vždyt jseš naprosto ubohej. Jako argumenty máme brát stokrát okopírované srance o tvé svaté pravdě ? :-)))))))) Já ti ted řeknu tu skutečnou. Jseš totální životní nýmand bez uplantnění a jedině u Pirátů v jejich agendě ti dali možnost uplatnění,protože to jsou přesně ti samí zoufalci jako ty. Že vás zdravím,bando nýmandů co má poslání :-D


 #22002 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:58:29 | #22007 (19)

Mám 85 měsíčně a budu volit ODS, díky za optání a dobrou noc, rád sem si po delší době opět kopl do nacionálního odpadu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 02:06:21 | #22009 (20)

Absence argumentace,ko­pírování cizích blafů dokola,to jako jsi do někoho kopnul ? Leda tak ve snu. Piráte


 #22007 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 02:03:22 | #22008 (19)

U vás neoliberálů je to tak že umíte lautr hovno,stojíte za hovno,tak jste si museli založit rovnou politický směr,aby pro vás vy hovnaři k ničemu bylo uplatnění. Zneužili jste k tomu politický směr Antifa který byl původně proti válkám,globali­zacím,korpora­cím,velkokapi­tálu a USA zahraniční ptikce. Ten jste zničili a přetvořili k obrazu svému. Udělali jste z něj jeho pravý opak. Pro svoje koryta. A ted žvaníte,žvaníte ty svoje píčoviny,hlavně se nějak uplatnit. Museli jste si udělat vlastní politiku a tam jste všichni nalezli. Není vůbec divu že takovou bandu všeho schopných sráčů si koupil Soros za účelem rozkladu Evropských národů


 #22005 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:28:55 | #21995 (15)

Smutné na tvé rekapitulacije jen to, že osahuje jen asi devět lží, v tak dlouhém příspěvku umíš i o dost víc.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:31:30 | #21996 (15)

Měj na paměti při tý vší hrůze co z tebe leze,aspon tohle - srovnávej srovnatelný. Srovnat můžeš třeba alkohol a cigarety z trávou a houbičkama. Prosím...Ale na syntetický,umělý mega sračky nemá absolutně nic co se týká závislosti a škodliovosti. Nic. Ani ze setiny. Jednou,dvakrát si to dáš a už v tom jedeš. Do dvou,tří,čtyř měsíců je z tebe troska. Jako dlouho trvá než tohle z tebe udělá alkohol ? 10,15 let ? A to bych řekl že i po těch 15 letech ten alkholik je podstatně menší troska než feták po 5 měsících fetování tvrdých drog. Srovnávej srovnatelný


 #21992 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:33:50 | #21997 (16)

Vůbec, vůbec, vůbec tu nesrovnávám škodlivost drog demente, téma je úplně jiné, nauč se číst proboha.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:49:35 | #21968 (10)

V roce 2001 legalizovalo Portugalsko veškeré drogy. Týká se to užívání a držení malého množství marihuany, kokainu i heroinu, zkrátka všeho. Po 14 letech se dostavují pozitivní výsledky – klesl počet lidí nakažených HIV a Portugalsko má hned po Rumunsku druhý nejnižší počet smrtí z předávkování v Evropě.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/v-portugalsku-jsou-drogy-legalni-umira-minimum-lidi-na-predavkovani.A150607_131513_ln_zahranici_ele



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:57:05 | #21972 (11)

Není ti pravda,křivka narkomanů tam narůstá. Je to trorchu jinak než ti tvrdí tvá prodrogová agenda která tě platí. A krerou platí zase Soros


 #21968 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 00:58:35 | #21975 (12)

Dolož to mamrde



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:01:05 | #21976 (12)

Největší českej deník lže, zato imbecil Antagon, jehož lží mám plnou místnost má pravdu:D
Proč to nedoložíš?
Protože všechny tvoje pravdy jsou jeden vlkej sen , prolhaný hovno



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:07:56 | #21981 (12)

Portugalští zdravotničtí odborníci konstatují, že rozhodnutí dekriminalizovat užívání drog a podporovat léčbu drogově závislých, které země učinila před deseti lety, bylo správné. "Není pochyb o tom, že závislost u nás klesla," řekl Joao Goulao, ředitel Úřadu pro drogy a drogové závislosti, na tiskové konferenci konané při příležitosti 10. výročí platnosti zákona. Počet závislých považovaných za "problematické", tj. těch, kteří opakovaně užívají "tvrdé" drogy a nitrožilních uživatelů, klesl o polovinu od roku 1990, kdy jich bylo odhadem 100 000. Goulao, který je lékař, připomněl, že i další faktory sehrály svou roli. "Tento vývoj nelze přičíst jen dekriminalizaci, ale souhře politiky, léčby a snižování rizik." Portugalský holistický přístup vedl rovněž ke dramatickému snížení infekcí u intravenózních uživatelů a k výraznému poklesu drogových trestných činů, dodal.

Zákon, který vstoupil v platnost 1. července 2001, užívání drog nelegalizoval, ale uživatele přistižené se zakázanými látkami přiměl předstoupit před speciální adiktologické poroty spíše než před trestní soud. Tyto poroty, složené z psychologů, soudců a sociálních pracovníků, pak každému na základě specifik jeho případu doporučily příslušné opatření s přihlédnutím k tomu, zda jde o příležitostného či o problémového uživatele drog. Z téměř 40 000 lidí, kteří jsou v současné době v léčbě, "je naprostá většina problémových uživatelů v systému, který s nimi nezachází jako s delikventy, ale jako s nemocnými lidmi", řekl Goulao.

Zpráva Evropského monitorovacího centra pro drogy a drogové závislosti (EMCDDA) konstatuje, že Portugalsko se touto otázkou zabývá "věcným a inovativním způsobem". Statistiky užívání drog v Portugalsku jsou obecně "nižší než evropský průměr a mnohem nižší než u jeho jediného evropského souseda, Španělska", stojí rovněž ve zprávě. "Změny, které byly v Portugalsku provedeny, poskytují zajímavou příležitost studovat možné účinky před dekriminalizací a po ní."

https://www.drogy.net/politika/portugalsko-rozhodnuti-dekriminalizovat-uzivani-drog-a-podporovat-lecbu-bylo-spravne_2011_08_01.html



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:13:33 | #21988 (13)

No to je ale až dojemné snahy aby jsi si vysloužil svůj jidášský groš za propagaci syntetických,uměle vyrobených sraček které po prvním vyzkoušení udělají z člověka do 2 měsíců absolutní trosku. A srovnejme to pěkně z Plzní 12kou. Když může být tohle,proč ne herák v trafice.....


 #21981 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:15:27 | #21990 (14)

Jen vylízanej buran jako ty nedokáže rozlišit mezi významy slov legallizace a propagace, čistě jen tvůj prolém hlupáku.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:17:00 | #21991 (14)

Nikde na světě se legálně neprodává heroin v trafice



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.08.23 01:09:42 | #21984 (12)

Legalizace je protidrogovej krok, ale to je nad inteligenční možnosti buranské lopaty



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
03.08.23 00:02:17 | #21935 (5)

Zato reklama na fernet v čase kdy se dívaj děti je jistě uplně v pohodě že.




| Předmět:
02.08.23 23:37:33 | #21920

Včera se v Praze konal každoroční festival za legalizaci marihuany. Snaha o prosazení legalizace marihuany je bohulibá záležitost, kterou plně podporuji – a zdá se, že časem by se tohoto cíle mohlo konečně i docílit, jelikož společnost je k marihuaně více a více tolerantní. Mým (poměrně kontroverzním) názorem však je, že by se dalo jít ještě dál. Ráda bych v tomto článku co nejstručněji v bodech rozebrala, proč stojím za absolutní legalizací všech drog – počínaje dnes legálním nikotinem a konče heroinem. A ač toto téma zní pro většinu společnosti absolutně šíleně, dává mi to smysl ať už jako budoucímu lékaři, tak z hlediska ekonomického, morálního i lidského. Dříve, než tedy tento postoj už po těchto řádcích odsoudíte, pojďte se se mnou prosím do té problematiky začíst.

https://libinst.cz/osm-duvodu-proc-legalizovat-vsechny-drogy/



| Předmět:
02.08.23 23:31:35 | #21918

Zatímco tvrdej fejt zdraví lidí nedevastuje - a stát si to chce vzít na svá bedra. Je ten tapetátor zhulenej?



| Předmět: RE:
02.08.23 23:33:48 | #21919 (1)

Jistě že devastuje, kdo tvrdí že ne.
Stát si na svá bedra x takových látek už dávno bere, je pokrytectví jiné zakazovat a tvářit se jako dobrodinec, navíc zcela kontraproduktivní.



| Předmět:
02.08.23 23:26:23 | #21914

Tak určitě - seženu ti [i můj šestnáctiletej synátor], co budeš chtít, doba pokročila a tvrdý drogy se staly houskami na krámě.
Ale položme si otázku, zda je dobré, to normalizovati? Ti ti ti?



| Předmět: RE:
02.08.23 23:30:02 | #21916 (1)

Sehnat cokoliv dnes zvládne každej středoškolák, to víš ty opět nejlíp.
Dobré je vzdělat poradit poučit a dát možnost volby, tj princip liberální politiky.
Zákazy věznění nevyřešili absolutně nic naopak, viz americká prohibice chlastu.




| Předmět:
02.08.23 23:19:46 | #21912

Pokrytecký boj proti chlastu opodstatňuje legalizaci tvrdýho fetu?
To je zajímavé.



| Předmět: RE:
02.08.23 23:23:42 | #21913 (1)

Ty vole dyk ty už vůbec neumíš číst magore, co se to s tebou stalo?
Přečti si to znova ráno až vystřízlivíš trosko.

Jakej pokryteckej boj proti chlastu? Na tvrdej chlast jsou reklamy v hlavních vysílacích časech největších televizí..


1  

| Předmět: RE: RE:
02.08.23 23:31:02 | #21917 (2)

No směj se sám sobě když nedokážeš rozlousknout triviální větu.



| Předmět: RE:
02.08.23 23:26:38 | #21915 (1)

Píšu že boj proti drogám je v momentě legálního propagovaného chlastu pokrytectví.
Stát si hraje na ochránce zdraví a bezpečnosti a přitom má miliardové zisky z chlastu a tabáku které naprosto devastují zdraví lidí.