Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 924946x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
22.10.23 20:43:10 | #22546

Celá SPD je jen ekvivalent vychcanejch podnikatelů zaměřující se na nevzdělané hlupáky a vystrašené důchodce.
A zatímco jedni je vozí po výletech a pak je nutí kupovat drahé nádobí, druzí zakládají callcentra a tahají z nich prachy skrz nesmyslná pojištění, tak Okamura založil politickou stranu, kde slibuje a straší plebs,rasisty a xenofoby nejabsurdnějšíma nesmyslama.
Uvěřit blábolům typu že ČR přijme statisíce uprchlíků,že na nás putin hodí atomovky že President si jen tak odvolá vládu, nebo že Pavel někoho pošle do války a stovky dalších lží zde presentovaných imbecilem Antagonem, uvěří jen hrstka nejpitomnějších hlupáků.
I to ovšem Okamurovi krásně stačí na tučný státní příspěvek a dál slibuje nesmysly z bezpečné neodpovědné vyhřáté opoziční židle.
Brzo ovšem příjde den, kdy jeho voliči prohlédnou, a pak se celá jím šířená nenávist stočí na jeho hlavu.
Propadák v presidentské volbě je začátkem tohoto procesu.



| Předmět:
22.10.23 20:41:54 | #22545

Je až dojemné jak se tu putinova pátá kolona v čr, předhání v tom, kdo mu víc líže prdel.
Samozvaní rádobyvlastenci, bojující s hlavou v písku, měnící státní suverenity za ceny energií a strach z jeho zbraní.
Kampak se poděli pohádky o samostatných státech.
Kam se poděla jejich bojovnost za svobodu v Evropě.
Zcela rozputěna v nesmyslném strachu z atomovek a v pokryteckém přání výměny evropské demokracie za ruskou totalitu.

Nejvtipnější je samozřejmě král všech pokrytců světa Antagon, kterej tu roky nadává liberálům zato že proti islámu nebojujou protože má sílu, a pak jako první klečí před putinem jako laciná šlapka a navrhuje mu přenechat na co si ukáže, protože má plyn a atomovky *2* *2* *2*

Těsně za ním demagog Jehlan, co sem roky postuje všechny lži ruské propagandy o ukrajině ospravedlnující invazi, a ve chvíli, kdy se ukrajinci společně se západem postaví zlu na odpor, tak tu pláče že zbytečně umíraj lidi.
Dva největší imbecilové co lze na českíém internetu potkat



| Předmět:
22.10.23 20:41:04 | #22544

Imbecil, dle něhož byly všechny polistopadové volby podvod, který predikoval zisk 40% SPD ve volbách, co tvrdil že prounijní vláda ČR přijme statisíce nelegálních uprchlíků, co tvrdil, že EU jen luskne a budeme muset narovnat azylové dávky s německem, co tvrdil že rusko ovládne Kyjev do tří dnů od začátku války nás sem chodí přesvědčovat jak je rozumnej vzdělanej a hlavně nestranej
Nejvetší pokrytecká guma na českém internetu , frustrátek Antagon.



| Předmět:
22.10.23 20:40:02 | #22543

Předsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) se opět stal jeho dosavadní šéf Tomio Okamura. Na volební stranické konferenci dostal hlasy 84 delegátů z 85 možných, sám Okamura se hlasování zdržel, sdělila mluvčí SPD Barbora Šťastná. Konference se kvůli pandemii koronaviru koná online. Okamura bude v čele SPD stát další tři roky, hnutí vede od jeho založení v roce 2015

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/tomio-okamura-spd-volba-noveho-vedeni.A211204_092907_domaci_imat

Krásná ukázka demokracie uvnitř SPD, žádná opozice, žádná altrernativa.Není se co divit když každý kdo odmítne abslolutní poslušnost je ze strany okamžitě vyloučen, viz rušení buněk oponentům po minulé volbě.Tanto ekonomické záměr vydělávající na hlouposti plebsu má demokracii pouze v názvu, jinak čirá totalita.Doporučuji diskuzi pod článkem.

A příznivci této totalitní strany osočují liberální voliče v čr ze stráty sebereflexe.
Jak sem psal již mnohokrát, gustav jehlan a další by neměli v případě přístupu k moci žádný problém s cenzurou, totalitou pokud by reflektovala jejich světonázor, nad sebemenším náznakem cenzury odjinud tu však onanují a hrají si na strážce svobody slova a demokracie.
Absolutní pokrytectví



| Předmět:
22.10.23 00:37:13 | #22540
?si=AjCvASHjMWqTBvi2 *6592* *29716*

1  

| Předmět: Natahali si tam to nejhorší
22.10.23 00:20:15 | #22538
| Předmět: RE: Natahali si tam to nejhorší
22.10.23 00:31:33 | #22539 (1)

Cože to psalo to liberální hovado Silver ? Že islám patří do Evropy a je přínosem ? No to jo...Ostatně kde ted je,debil ? Všechno jenom poserou,zeserou a když se ukáže kam vede jejich cesta,tak najednou zmizí jak pára nad hrncem. Vyjádření muslimů v Německu jsou jasná,stejě jako že v drtivé míře jsou jednotného názoru,drží při sobě a práva a zákony Evropských zemí pro ně absolutně nic neznamenají. A když se chovají takhle,jak se budou chovat ze 5,10,15 let,až jich bude 2,3x tolik ?


 #22538 

| Předmět: RE: RE: Natahali si tam to nejhorší
22.10.23 00:45:39 | #22541 (2)

Jednoznačně,ale fakt jednoznačně platí to že všechny země které poslechli rady liberálních našeptávačů Silverů o tom že islám je přínos,půjdou cestou Libanonu jako fáze jedna a posléze islamizace jako fáze dvě. Jak to dopadne v EU celé ? Německo bude do 5,10 let Libanon a za 20,25 let bude těsně před islamizací. A Silverové co budou v té době dělat ? Ti budou říkat že celou tu dobu byli přece taky proti tomu. Jsou to svině. Lidi v Evropě totiž zapomněli na to že po nacistech a komunistech můžu přijít další zvrácení ideologové. A oni přišli. A místo aby dostali po hubě,tihle Silverové,tak se ji dal prostor,dala se jim možnost ovládnou média a politiku. Pro nás,země střední Evropy je absolutně nejvyšší čas zařadit zpátečku. Pro země západní Evropy je už asi pozdě. Jedině snad brutální občanká válka a deportace milionů šmejdů co v Evropě nikdy neměli co dělat. Výsledek práce Silverů ? Absolutní rozklad Evropy


 #22539 

| Předmět: RE: RE: RE: Natahali si tam to nejhorší
22.10.23 00:50:13 | #22542 (3)

Docela mě ted napadli dvě takové pertličky co tady perlil Silver ještě před nedávnem. Perlička jedna : Ve Švédsku se skoro nic neděje,to o té kriminalitě muslimů jsou všechno lži hoasy extremistů nebo Ruské propagandy...­.Perlička dvě,ta není moc dlouhá. Islám patří do Evropy


1  
 #22541 

| Předmět:
21.10.23 20:36:43 | #22536

Teta z Vinohrad jako etalon nové politické „elity“. Neschopnost nahrazují neziskovkářským aktivismem u marginálních témat. Co je cílem jejich angažmá?

Bývalá bankovní úřednice a pozdější starostka Prahy 2 Jana Černochová se instalací na post ministra obrany evidentně dostala na místo, kterému nerozumí a nestačí na něj. Zkrátka teta z Vinohrad se dostala k životní šanci, jak se zajistit do konce života. Proto se hodlá koryta držet zuby nehty a bude potřebovat mediální a politickou ochranu, aby se jí zahraniční pán nezbavil. Toho aktuálně v ČR zastupuje bývalý globalistický neziskovkář a pozdější velvyslanec v Izraeli jistý T. Pojar. Z tety z Vinohrad se proto stala politická aktivistka a veřejně podporuje globalistickou agendu komediálním způsobem. Zahaluje se do cizích vlajek, připíná cizí stužky a dělá doma i ve světě ostudu.

Neschopnost vést rezort obrany nahrazuje infantilním politickým aktivismem hodným studenta střední školy (asi zavzpomínala na svá školní léta na obchodní akademii na Praze 2). Její úřad zatím řídí jiní.

Černochová ale není výjimkou, je naopak novým typem liberálně demokratického politika. Takový politik nic neumí, ničemu nerozumí, nedokáže nic řídit a poctivá a odpovědná práce je mu obecně cizí. Vše proto nahrazuje veřejnou angažovaností a zájmem o marginální témata. Jen si vzpomeňte na primátora Hřiba, toho zajímaly hlavně sdílené koloběžky, protože kolabojící dopravě nerozuměl. Dále třeba pí. Pekarová, nebo minisr dopravy Kupka, či ministr zemědělství Výborný atd.

Cílem instalace těchto kádrů je rozklad jejich institucí pomocí neschopnosti vedení, Není to náhoda a lidé by to měli chápat. Problém nejsou tyhle loutky, ale ti, co je řídí. Jak doma, tak v zahraničí.



| Předmět:
21.10.23 18:43:24 | #22533

Zástupkyně EU na světové islámské konferenci o fatwě vystoupila, aby důrazně podpořila islám, Shariu a islamizaci Evropy

Kolik důkazů je ještě zapotřebí, aby Evropané pochopili, že v plánu je islamizace většiny našeho kontinentu? Vždyť v centru této islamizace je samotná EU, která dlouhodobě i z vašich peněz platí štědré dotace různým organizacím Muslimského bratrstva.

Článků k tomuto tématu jste si zde však mohli přečíst bezpočet.

Stejně tak je důkazem podpora muslimské invaze a prosazování kvót ze strany EU. Islamizace se v poslední době výrazně zrychlila a je zajímavé, že nyní již proti tomu nikdo neprotestuje tak, jak tomu bylo v roce 2015.

Většina Evropanů stále plně podporuje EU i členství v této pro Evropany ničivé organizaci.

Marion Lalisse, která promluvila na konferenci o fatwě arabsky, mimo jiné oznámila, že vede konzultace s neziskovkami a výzkumníky, aby vytvořila mapu nenávisti vůči muslimům v Evropské unii.

Tato „koordinátorka EU v boji proti islamofobii“ také uznala přínos islámu a islámského dědictví pro Evropu.

Zřejmě tím měla na mysli ono dobytí částí Evropy Osmany a Maury. Částí, které se podařilo dobýt zpět, aby se je nyní podvratná EU snažila opět předat muslimům.

A nejen tyto části, muslimům již předávají i další oblasti Evropy, kterým se v minulosti podařilo islamizaci vyhnout.

Tato šílená bruselská islamofilka hovořila na konferenci, která neustále zdůrazňovala nadřazenost muslimů nad nemuslimy a nutnost všesvětového zavedení práva šaría.

Proti tomu se však Bruselem vyslaná škůdkyně, kterou si také povinně platíte, nijak nevymezila, jen zdůrazňovala, že se zasadí o přísnější boj proti islamofibii.

Na téže Světové konferenci o fatwě ředitel oddělení dialogu v Egyptském domě fatwy šejk Taher Farouk Zaid připomněl, že „právo šaría se podrobně zabývá formami homosexuality, odrazuje od nich, kvalifikuje je jako nemorálnost a stanoví za ně tresty.“

K těmto trestům patří většinou trest smrti shozením z výšky, kamenováním, stětím nebo oběšením. Jen výjimečně jsou uvalovány mnohaleté tresty vězení.

Řekl: „Právní fatwa je jednou z věcí, které přispívají ke stavu společenské stability a eliminaci negativních jevů. Fatwa House usiloval o vydání solidní vědecké fatwy týkající se stavu homosexuality a jejích příčin.“

Tolik z konference, kterou podpořila také EU – a to dokonce včetně účasti zástupkyně pro boj proti islamofobii.

Co na to asi jindy militantní evropská LGBTQ komunita? Zřejmě s potěšením vítá další muslimské ilegály, kteří se už těší, až těmto vítačům předvedou, jak vypadá takový „letecký den.“

https://cz24.news/zastupkyne-eu-na-svetove-islamske-konferenci-o-fatwe-vystoupila-aby-durazne-podporila-islam-shariu-a-islamizaci-evropy/

https://www.fdesouche.com/2023/10/19/lheritage-musulman-de-leurope-est-tres-riche-a-affirme-en-arabe-la-coordinatrice-europeenne-a-la-lutte-contre-la-haine-des-musulmans-lors-de-la-8e-conference-mondiale-de-la-fatwa-en-egypte/



| Předmět: RE:
21.10.23 20:20:25 | #22534 (1)

EU má fašistické kořeny a každý správný fašista je submisivní osobnosti toužící po vůdci. Správný fašistický vůdce po kterém fašisté touží musí být dokonalou narcistní a sociopatickou osobnosti, aby splňoval jejich očekávání. Jak Hitler, tak i Mohammed toto jejich očekávání splňovali, ale Mohammed předčil Hitlera v tom, že dokázal založit totalitní ideologii, která se stala světovým náboženstvím konkurujícím křesťanství a židovství. A proto po něm tak prahnou a vkládají naději.


 #22533 

| Předmět: RE: RE:
21.10.23 20:33:28 | #22535 (2)

Přesně tak, islám má při ně alibi v náboženské toleranci na základě ústav, tudíž je pro ně v rámci "demokracie" pro ,, plebs" obhajitelnej.
Ne náhodou se tím pořád ohání Silver.



| Předmět: RE: RE: RE:
21.10.23 21:48:11 | #22537 (3)

Vůbec samozřejmě neberou v potaz, že islám ta základní lidská práva potírá.
Na druhý straně je tady progresivní liberální demokracie, která nejdřív rozvrátí morálku a jednotu natolik, že pak už nebude složití ty dezorientovaný ovce vmanipulovat ke znovunabytí řádu - a to pořádně drastickýho.


1  

| Předmět:
20.10.23 22:34:52 | #22529

Ze kterých financi jsou živené tyto osoby?



| Předmět: RE:
20.10.23 22:40:41 | #22530 (1)

Nic poctivého v životě nevykonali a jsou z nich radoby pochybní bezpečnostní analitici, mediální žvanilové britských listů apod.


 #22529 

| Předmět: RE:
20.10.23 22:43:37 | #22531 (1)

To jeho žvanění není ale až tak zajímavé, jako ty komentaře pod videem.


 #22529 

| Předmět: RE:
20.10.23 22:47:16 | #22532 (1)

Tady jsou ty důkazy:
,,V Česku máme pátou pro-kremelskou a pro-putinovskou kolonu“.

Odpovídá na dotaz redaktora jeden z řádových zaměstnanců technických služeb v pražské čtvrti Řeporyje v oranžovém multikáru.


1  
 #22529 

| Předmět:
18.10.23 18:14:08 | #22528

Veřejnost manipulují nevládní organizace financované státem a samozvanými lobbisty.

[...] Jak se to vlastně děje, že se u nás z ničeho nic, aniž by o tom většina obyvatel kdy slyšela, najednou prosazují naprosté progresivní šílenosti?

Zvykli jsme si na název nevládní neziskové organizace (NGO). Je to financované prakticky vždy buď vládami, nebo nějakými lobbistickými skupinami. Často za peníze nic netušících daňových poplatníků. Dané agendy nemají většinou podporu veřejnosti (migrace, inkluze, dezinformace atd…). Cílem daných NGO je veřejnost manipulovat a prosazovat nedemokraticky zájmy nejrůznějších nátlakových skupin, nebo dávat vládě „argumenty“ k zavádění nejrůznějších nepopulárních výmyslů. Často to pak slouží k ovlivňování demokratických procesů v zemi ze zahraničí, které je zcela aktivním vměšováním do vnitřní politiky.

Naše životy každý den ovlivňují nevládní neziskové organizace.
Anglická zkratka NGO. Ten název je při tom takový hezký trik. Zatím totiž prakticky všechny NGO, na jejichž výroční zprávy jsem se podíval, mají jako minimálně jeden, často hlavní, zdroj příjmu vládní dotace a granty. Tedy zcela napřímo je platí vláda, nebo vlády více zemí, prostřednictvím svých ministerstev, fondů, ambasád a dalších institucí (jen podotknu, že řeč je o těch, co se zabývají politickými tématy a nikoliv o dobročinných spolcích vybírajících na skutečně nějak hmotně pomáhají tam, kde stát selhává).

Kdejaká „neziskovka“, kupříkladu slovutné Evropské hodnoty, je tak většinou zároveň placená vládou USA prostřednictvím Americké ambasády, vládou Velké Británie, prostřednictvím jejich ambasády, vládou Norska, prostřednictvím státních Norských fondů, vládou ČR, prostřednictvím nejrůznějších ministerstev, často několika a občas se k tomu přidají i další státní instituce jako třeba město Praha. K tomu přihoďte nejrůznější fondy a zdroje z EU a velké NGO, které přerozdělují granty, které dostaly sami od státu, dalším neziskovkám (to dělá třeba Člověk v tísni).

No a pak tu máme tu neziskovost. Ta je taky bezvadná. Co to vlastně je ziskovost? Když máte třeba živnost, tak děláte nějaké služby, třeba pečete housky a za to vám zákazníci dávají peníze a z těch vy potom žijete.

Když máte neziskovku, počkáte si na nějaký žhavý problém, který vláda zrovna řeší (poptávka), třeba dezinformace a je velká šance, že když budete nabízet přesně to, o co je zrovna zájem, vláda vám za to dá peníze. Místo housek jen prodáváte analýzy o dezinformacích, vlivu Ruska na produkcí uzeného sýra na Slovensku, pozitivním vlivu migrace na taxikářské služby… Co je libo. A žijete z toho.

Jenže to není tak, že vaše neziskovka vytváří nějaké hodnoty, třeba pomáhá nemocným a většina peněz jde na tu pomoc, léčení, jídlo pro hladové. Vaše neziskovka vytváří cáry papírů se zprávami a analýzami, třeba o tom, jak dezinformátoři ohrožují demokracii a všechny peníze jdou tvůrcům těchto analýz – zakladatelům té neziskovky, eventuelně spřáteleným organizacím, které jí poskytují služby – pořádání konferencí, služební cesty do exotických krajin na strašně důležitá setkání… Všichni vydělávají. Kromě daňových poplatníků. Zákazníkem není občan, ale stát. A dá se říct, že zákazník je neziskovka a stát je dodavatel. Dodavatel peněz za které dostává zaplaceno zcela zbytečnými cáry papíru.

Pokračování:

https://www.nespokojeny.cz/verejnost-manipuluji-nevladni-organizace-financovane-statem-a-samozvanymi-lobbisty/