Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 139045x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: RE:
13.06.23 18:21:15 | #1934 (1)

Zato rus je pravda sama a jeho historie čistá jak panenská blána *2*



| Předmět:
12.06.23 23:14:17 | #1930
&embeds_referrin­g_euri=https%3A%­2F%2Fdiskuze.cha­tujme.cz%2F&sou­rce_ve_path=MjM4NTE&fe­ature=emb_title

1  

| Předmět: RE:
12.06.23 23:24:24 | #1931 (1)

Kázání hotového sociopata.


 #1930 

| Předmět: RE: RE:
12.06.23 23:25:55 | #1932 (2)

Jeho rozbory Nietzscheho maj slušnou kvalitu, je to chytrej kluk.



| Předmět:
12.06.23 22:54:06 | #1919

Devatenáctiletý student střední školy v Praze 4 zaútočil před polednem mačetou na jednoho z učitelů. Ten útok nepřežil. Pachatel z místa utekl, police ho zadržela po 13. hodině v Dolních Břežanech. Předpokládaným motivem činu byl spor mezi ním a pedagogem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/maceta-utok-stredni-skola-ucitel-mrtvy.A220331_124246_praha-zpravy_zuf

čecháček a mačetou?
To je ale smůla, bejt to cizinec a ideálně muslim tak o tom okamura a další xenofobní chamrad píše sto článků za den ve snaze vyvolat strach a náboženskou nenávist.
Takhle se ani nezmíní, češi přece mačety nenosí...



| Předmět:
12.06.23 22:48:48 | #1916

Občas se jako strašidlo ze starých dob vynoří hlasatelé velkoslovanské ideje. Většinou jsou to lidé, kteří s něhou hledí směrem k putinovskému imperialistickému Rusku a vzpomínají na Slovana Miloševiče. Proč to vykládají u nás, když to není s naším slovanským původem moc slavné, těžko říct. Asi že je to blbost, tak se to bude líbit.

V rozhovoru pro Aktuálně.cz profesorka Šárka Pospíšilová z Masarykovy univerzity hovoří o genetické variabilitě české populace. Zmiňuje věc, o které se občas píše, ale dobré si ji připomenout: „Zastoupení osob s typickým slovanským původem (cca 36 %) významně nepřevyšuje nad ostatními, například germánský původ je zastoupen u 25 % Čechů, tři další (jihoslovanský, skandinávský a středomořský) mají zastoupení přibližně po osmi procentech.“

Variabilita v populace je podle zemí různá Pokud jde o slovanskou haploskupinu, „Polsko ji má zastoupenou v 58 % a germánskou pouze ve 12 %. V Rusku je 46 % slovanská haploskupina, jihoslovanská pouze 10 %, na Slovensku je 42 % slovanská haploskupina, a další dvě, germánská a jihoslovanská, po cca 15 %.“

Teď jde o to, jak se stoupenci slovanské vzájemnosti a všelijakého velkoslovanství vyrovnají s empirickými fakty. Možná se pokusí něco vymyslet ohledně kulturního vlivu, jenomže my jsme byli po tisíc let součástí různých západních nadnárodních celků, respektive říší (někdejších Evropských unií, abychom poškádlili stoupence mytologické suverenity), že nás to formovalo i kulturně.

Když se počátkem roku zase hodně diskutovalo o Muchově Slovanské epopeji, řekl nám profesor Martin C. Putna: „Lidé v barokní době nebo romantismu mohli snít o tom, že je Rusko úžasné, protože ho nikdy neviděli, neboť bylo bezpečně daleko a neměli s ním žádnou osobní zkušenost. My jsme zažili 20. století, kdy se Slované mezi sebou vyvražďovali a podřezávali. Na Balkáně na sebe mohli Chorvaté a Srbové pokřikovat sprosté nadávky a rozuměli si a to slovanství tam neznamenalo vůbec nic. 20. století zažilo čtvrté dělení Polska, když si Hitler se Stalinem rozdělili Polsko vejpůl. a další události, které nějaké představě o jednotě slovanských národů učinily naprostý konec. Že se ta myšlenka přesto objevuje, znamená asi to, že někteří lidé jsou nepoučitelní…“

Jsme tedy Slované? K tomu M. C. Putna říká: „Čeština je slovanský jazyk, to je lingvisticky zcela objektivní a jasně daná věc. Jazykověda je také jediná vědecká disciplína, ve které se dá o slovanském kontextu hovořit. Čeština, bulharština, lužická srbština a běloruština prostě jsou příbuzné jazyky, ale jinak ty národy nemají společného nic a nikdy nic společného neměly.“

Je to rána. Jak teď velkoslovanství vzkřísit? Genetici, historici a znalci kultury ho neberou vážně. To bude chtít nasadit na síti hodně trollů a robotů. On se na to vždycky někdo chytne.



| Předmět:
12.06.23 22:45:14 | #1914

Europoslanec SPD je vlastizrádce (jako celá jejich strana), který podporuje ruskou agresi, což je samo o sobě válečný zločin a obhajuje stát, který nás dal na oficiální seznam svých nepřátel.
+315/−7

Všichni tihle obdivovatelé Ruska jsou jako slepice z volného výběhu, které vychvalují výhody klecového chovu.
+247/−5

SPD slušně sešláplo plyn. Čekal jsem, že po prvotním mlčení po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu se nějak sešikují, aby ta podpora Ruska nebyla tak výrazná a kontroverzní, ale oni každým dnem stupňují svou lásku k Rusku.
+210/−4

Již dávno jsem vypozoroval, že když někdo v hádce začne říkat "Přemýšlejte o tom, třeba na to přijdete", tak to jen znamená, že mu došly argumenty.
+132/−1

Proruská onuce, které nesmrdí peníze z europarlamentu... to nevymyslíš.
+143/−2

SPD se profiluje jako ruská, kolaborační pátá kolona.

A jejich voliči si budou muset sáhnout do svědomí, aby si od nich jejich kamarádi neodsedávali v hospodě.
+201/−5

Tak v Bruselu za +/- 400 litrů měsíčně, s poslaneckou imunitou se mu to ťápe .. ruské onuci
+156/−3

Můžete mi vysvětlit, proč tady ještě tu svoloč trpíme? Demokracie je o diskuzi různých názorů, ale ne o kolaboraci s nacistickými režimy, které jsou vůči nám otevřeně nepřátelské.
+142/−3

Další statečný "vlastenec", kterého když chytnou při hrdinném "hajlování" brečí že jen ukazoval jak vysoko mu skáče pes.

Tihle hnědí zbabělci jsou jeden jak druhej ........ :-)
+222/−8

To je jak s tím boeingem v 2014. Sice to vylítlo hluboko za liniemi separátu, ale ti to být přece nemohli, i když se s tím chlunili na netu. Rusáci tam přece vůbec nebyli a proto to museli být Ukrajinci, nebo spiknutí. Ale konkrétní důkazy k tomu si najděte sami. Klasika.
+81/0

Můžu si o Babišovi, Fialovi, Hamáčkovi, Rakušanovi atd. myslet co chci. Ale výkvět mozků z SPD je úplně jiná dimenze debility a je velká ostuda našeho národa, že mají takovou podporu voličů.
+120/−3

SPD na sebe nabalila to nejhorší a nejhloupější z lidských vlastností co si jen lze představit... ale i takové obyvatele má Česko a bohužel jich není zrovna málo
+87/−1

Taková ostuda mít takového europoslance. Za tohohle pokrytce se stydím dvojnásob. SPD je odpad. Rv
+133/−5

Hmm, nemoc z povolání u pana doktora zřejmě značně pokročila.
+77/−2

SPD ... další prokremelský xindl. Ke všemu europoslanec. Fakt ostuda ČR tenhleten spolek.
+150/−9

Ve straně plné demence probíhá nějaká soutěž o největšího exota (slušně řečeno)?
+60/−1

Ono se to nesmí říkat, ale pravda je jen jedna.

Rusové v únoru spořádaně odjeli domů z vojenského cvičení. A Ukrajinu přepadla polovina ukrajinské armády, převlečené za armádu ruskou.

Rusové, věrni své holubičí povaze a z pocitu sounáležitosti, v tom Ukrajinu nenechali a tvrdí, že provádějí speciální operaci.

Ale ve skutečnosti tam není ani jeden ruský voják. To je i důvod, proč se Putin tak málo ukazuje. Má neustále opuchlé oči od hořkého bědování.

.

Myslíte, že s tímto příspěvkem mám šanci na legitimaci SPD? Je to dost blbé?
+58/−2

Válka na Ukrajině obnažila kolem nás jasně mnoho věcí, které se předtím zahalovaly závojem dezinformací a překrucováním.

Zeman se prý zmýlil, ač předtím poškodil stát jeho pomahačstvím Rusku, jak v politické, tak ve zpravodajské zóně
Klaus se odkopal, jako proRus, vlažně odsoudil válku na Ukrajině a odešel do významného mlčení.
Orbán si jasně vybral strany a udělal z Maďarska politickou kolonii Ruska.
Poláci odsoudili Orbana a jeho chování, čímž v podstatě skončili existenci V4 jako politické entity východního bloku.
EU se projevila jako jeden muž a jednala rychle a efektivně v podpoře Ukrajiny, címž zavřela ústa mnoha kritikům - zainteresovaných na tom EU poškodit.
Amerika a Biden se opět postavila do čela obránců svobody, demokracie a civilizace.
Rusko sestoupilo do ligy IS, kde právo nic neznamená a vraždit lze s povolením státu, bez návaznosti na jakékoliv civilizační úmluvy.

+95/−7

Když mi před několika lety profesor na škole tvrdil, že Okamura je placený z RF a že tam on i jeho spolupracovníci jezdí na školení, tak se mi to zdálo přitažené za vlasy.
+46/−1

Klasická reakce ruského trolla.

"Naše tvrzení je pravda a důkazy nejsou potřeba, jejich opačné tvrzení je jenom opačné tvrzení bez důkazů," a po dotazu na detaily přijde neurčitá odpověď, že si to máte zjistit nebo najít sami. Kolikrát už jsem tohle slyšel...
+52/−2

Odporný obhájce vrahů, popírač genocidy.
+59/−3

voliči SPD nejsou nejostřejší tužky v penále a očividně ani politici SPD, nicméně to není taková legrace. Tihle lidé jsou vždycky připraveni kolaborovat s Ruskem a na životy nikoho nehledí. S tím je potřeba počítat. Ruská pátá kolona je připravena vítat své osvoboditele.
+40/−1

V letech 2005–2008 zastával funkci ředitele Psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Neměl tam být spíš jako pacient? ;-D
+33/0

Foto
Ivan Holas 70239

Že Davidovi regulérně hrabe, je vidět už delší dobu, ale až takové mentální a morální dno?
+26/0

Foto
Petr Šoltys 35621

Stačí napsat SPD a to stačí...



| Předmět: RE:
12.06.23 22:53:43 | #1918 (1)

SPD není špatná strana. Šla by ještě vylepšit spojením v koalici s Národní demokracii. Podařilo se mi spoustě příznivců ODS, KDU-ČSL a pod. vysvětlit politické cíle SPD a úspěšně. Dali si rozumně říct a oni nyní si počínají stejně jako já a taky úspěšně. Je nás stále víc a víc a je to dobře. :-)


1  
 #1914 

| Předmět: RE: RE:
12.06.23 22:57:36 | #1921 (2)

Všichni úspěšně přizpívate Tomiovi na paláce a káry zatímco v politice čr neovlivnil absolutně nic, a ani neovlivní, a ani nechce ovlivnit *2* *2* *2*
Gratuluju *2* *2*



| Předmět:
12.06.23 22:42:49 | #1911

Na tohle by si měl sám odpovědět každej chcimír, ruskej slouha a nebo posranej rádonbyvlastenec

Kdyby rus pod záminkou ochrany rusů v čr zaútočil na naše území, nechal bys mu slezsko? ANO nebo NE

Bylo správné po válce z území ČR vyhnat němce kteří hitlerovi pomáhali a usilovali o připojení sudet k německu? ANO nebo NE

Bylo správné v roce 39, nechat hitlerovi bez od sudety v naivní představě že tím jeho chut po cizím území skončí? ANO nebo NE



| Předmět: RE:
12.06.23 22:46:12 | #1915 (1)

Náč by Putinovi Slezsko bylo? Vždyť je tu vše rozkradené.


 #1911 

| Předmět: RE: RE:
12.06.23 22:49:36 | #1917 (2)

Volný trh nazýváš zlodějinou? jsi komunista?



| Předmět: RE: RE: RE:
12.06.23 22:54:35 | #1920 (3)

Ne. S komunistama nemám nic společného a ani jsem nikdy neměl.


 #1917 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 22:58:10 | #1922 (4)

Proč tedy kritizuješ volný trh?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 23:06:05 | #1926 (5)

A proč ty kritizuješ nedůvěru v NATO a neochotu se Bruselu klanět?


 #1922 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 23:07:03 | #1927 (6)

Kde přesně to dělám?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 23:08:44 | #1928 (5)

A kde to vlastně dělám?


 #1922 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 23:13:11 | #1929 (6)

Píšeš že Slezsko je rozkradené, čímž narážíš na fakt že velké společnosti mají majitele z ciziny(dezolátská klasika ve videu skvěle vysvětlena)
Ty se k nim dostali díky volnému trhu.




| Předmět:
12.06.23 22:32:22 | #1905

Celá SPD je jen ekvivalent vychcanejch podnikatelů zaměřující se na nevzdělané hlupáky a vystrašené důchodce.
A zatímco jedni je vozí po výletech a pak je nutí kupovat drahé nádobí, druzí zakládají callcentra a tahají z nich prachy skrz nesmyslná pojištění, tak Okamura založil politickou stranu, kde slibuje a straší plebs,rasisty a xenofoby nejabsurdnějšíma nesmyslama.
Uvěřit blábolům typu že ČR přijme statisíce uprchlíků,že na nás putin hodí atomovky že President si jen tak odvolá vládu, nebo že Pavel někoho pošle do války a stovky dalších lží zde presentovaných imbecilem Antagonem, uvěří jen hrstka nejpitomnějších hlupáků.
I to ovšem Okamurovi krásně stačí na tučný státní příspěvek a dál slibuje nesmysly z bezpečné neodpovědné vyhřáté opoziční židle.
Brzo ovšem příjde den, kdy jeho voliči prohlédnou, a pak se celá jím šířená nenávist stočí na jeho hlavu.
Propadák v presidentské volbě je začátkem tohoto procesu.



| Předmět: RE:
12.06.23 22:37:21 | #1908 (1)

A víš co je to slovo ekvivalent, který jsi použil?


 #1905 


| Předmět:
12.06.23 22:31:18 | #1904

Česko je geneticky mimořádně pestré, slovanské kořeny má jen 35 procent populace. U třetiny lidí lze vystopovat jejich germánsko-keltský původ a deset procent má prapředky z řad Vikingů. Zbytek má například židovský původ, někteří lidé mohou hledat své kořeny v jižní Evropě nebo na Sibiři. Věda dokonce dokáže určit mezi Čechy ty, jejichž prapůvod je až ve starobylé Mezopotámii. Ukázal to nejnovější výzkum Masarykovy univerzity v Brně.

https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-jen-tretina-cechu-ma-slovanske-koreny-ukazal-vyzkum-40050010



| Předmět:
12.06.23 18:05:08 | #1887

Laciná děvka, která opakovaně vyhrožovala každému, kdo jen špitl o podpoře ukrajiny vypnutím plynu a umrznutím, tu vypráví báchorky o suverenitě, vlastenectví a nestranosti *2* *2* *2*

Hovado co každého kdo chce zústat v EU obvinuje z vlastizrady a plánuje jeho bdoucí uvěznění, tu píše že nejsou jen dvě strany.

Král všech dezolátních pokrytců Antagon *2* *2* *2*



| Předmět: RE:
12.06.23 18:20:49 | #1888 (1)

A tohle je schopnej napsat pokrytec, co vás za podporu unie osočí z podpory úplně všeho co dělá podle něj špatně *2* *2* *2*
Neuvěřitelnej level pokrytectví
Prounijní sou dle něj vazalové ale před putinem klečí jako malá děvka a svejm krajanům vyhrožuje vypnutím plynu a urmznutím



| Předmět: RE:
12.06.23 18:22:51 | #1889 (1)

Není on zároveň i ten šašek Arion?


1  
 #1887 

| Předmět: RE: RE:
12.06.23 18:50:40 | #1891 (2)

nn



| Předmět: RE:
12.06.23 18:39:44 | #1890 (1)

Prognóza budoucnosti EU v podobě hrocha na kterém profitují spojené státy jako lví.

&ab_channel=La­testSightings

 #1887 

| Předmět:
12.06.23 15:23:21 | #1886

Mistrovská ukázka modelu jak by to vypadalo, kdyby v dnešní době žil Hitler, kterému by byla trnem v oku česká národní energetická a hospodářská soběstačnost a jeho kostlivcem strašícím ho ze záhrobí české vlastenectví, europesimismus a neochota se klanět molochovi, kterým je Brusel a neochota ho uctívat za jediného boha.
A ten frustrovaný Hitler bojující proti dezolátům přesvědčený, že je krytý globální mediální cenzurou a korporativní propagandou bys si založil účet na youtube, kde by jako mistr na demagogii a lež téměř hodinu kázal.

&t=2214s


| Předmět: RE:
12.06.23 18:54:02 | #1892 (1)

Na faktické vyvrácení faktů z videa se samozřejmě nezmůžeš.
Hitler byl nacionalista co nesmysli jako národ a soběstačnost používal ve stejném duchu jako ty hlupáku.


1  

| Předmět: RE: RE:
12.06.23 19:08:48 | #1893 (2)

Hele ty fakticky fakte. Mluvil by velice podobně kdyby se ocitl ve stavu takové frustrace jako ten zoufalec bojující proti dezolatům psaním mimo jiné podobných sraček do britských listů, na forum24 a pod., aby klamal a balamutil ty méně vzdělané a méně moudré.


 #1892 

| Předmět: RE: RE: RE:
12.06.23 19:12:31 | #1894 (3)

My nemáme jedinej důvod k frustraci, čr EU ani NATO v dalších dekádách neopustí a Rus si tu ani neuprdne *2* *2* *2*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 19:51:30 | #1896 (4)

Nejsi jedinou oklamanou objetí, která si ještě dosud myslí, že NATO má v úmyslu právě nám chranit kejhák. Ono je to ale jinak. NATO má úkol zajistit geopolitické cíle Pentagonu na území Evropy, kterému je tato organizace podřízena. Pentagonu, který po Jugoslávii zneužil Ukrajinu jsou obyvatele Evropy jinak lhostejní.


 #1894 

| Předmět: RE: RE: RE:
12.06.23 19:14:33 | #1895 (3)

Je prokázané a jasné, že ti největší hlupáci jsou na straně ruska a proti EU
Nacionalismus je poslední útočiště choré mysli, přesně jak je velmi správně uvedeno ve videu.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 19:54:47 | #1897 (4)

Na straně Ruska je udájně každý, kdo není ochotný se Bruselu klanět.


 #1895 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 19:59:24 | #1898 (4)

I z tebe by byl pro-ruský smyšlející jedinec, kdyby sis jen zkusil poukázat na zkorumpovaný systém na kterém je postavena dosavadní evropská komise.


 #1895 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 20:04:12 | #1899 (4)

Poukážeš na začerněné smlouvy s farma korporacemi, na pašerácké lodě nezískových organizací, které jsou pod tajnou protekci Bruselu, nebo jen to co nefunguje správně, tak je z tebe kremelský troll, protože neuctíváš toho, kdo na tvůj účet uctívaný potřebuje být.


 #1895 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
12.06.23 21:00:30 | #1900 (5)

Nic takového sem neřekl.