BBQ neznamena koreni, BBQ je zpusob upravy masa dlouhym a pomalym uzenim teplym kourem, to BBQ. Ja pouzivam jenom sul a pepr a nakonec omacku, ale cele je to o priprave ! Grilovane kure neni BBQ, i kdybys tam dal kilo koreni !
BBQ neznamena koreni, BBQ je zpusob upravy masa dlouhym a pomalym uzenim teplym kourem, to BBQ. Ja pouzivam jenom sul a pepr a nakonec omacku, ale cele je to o priprave ! Grilovane kure neni BBQ, i kdybys tam dal kilo koreni !
Yankees na severovychode rikali, ze budou delat BBQ a sli udelat hamburger
"BBQ je spojeno se severoamerickou kuchyní, kde se maso ohřívá pečením nebo uzením na dřevě nebo dřevěném uhlí. Při těchto způsobech grilování se používá kouř při nízkých teplotách a dlouhé době přípravy, která trvá několik hodin."
Vasheku... jaká má být teplota teho kouře a jak ji regulujete při grilování na dřevěném uhlí...???
110 - 12 C, podlemasa. Ohen musi byt neprimy, muj BBQ gril ma box na ohen a vedle je velky box na maso a privod koure a teploty reguluju otevrenim nebo uzavrenim otvoru mezi temi boxy. Teplomer na bgoxu s masem mne ukazuje teplotu.
Vždyť ty tady vedeš monolog, nikdo na tvé komentáře nereaguje, tak buď rád a važ si toho, že dle mého úsudku kandiduješ na Michelinskou hvězdu