Vasheku... tož prozraďte specialisto, jaký pak je ten obrovský rozdíl...???
Vasheku... tož prozraďte specialisto, jaký pak je ten obrovský rozdíl...???
Grilovane kure , naporcovane, vezme na ohni nekolik minut, stejne porce vezmou v BBQ 1.5 hodiny. Dve rozdilne chute !
Vasheku... podobné kecy vedou v Česku Vám podobní "taky specialisté" na přípravu husy nebo kachny... prej se kachna nebo husa nedá připravit za 2 hodiny... ale se musí péct pomalu 12 - 24 hodin, aby lépe chutnala...!!! Udělali jsme s kamarádama pokus a naservírovali jim husu pečenou 2 hodiny v remosce a druhou, pečenou 18 hodin v troubě... nemusím Vám psát, kterou ohodnotili jako lepší...!!! Jen opravdový, nesvéprávný pomatenec, věřící krmivu pro ovčany z médií, by pekl husu 18 hodin...!!!
Ja se nebavim o huse, ale o BBQ, ktere pochazi od Indianu a jejich poriprave masa, protoze nemeli Reosky !
Vasheku... u BBQ nehraje druh masa žádnou roli... je úplně jedno, jaké maso zvolíte... jestli husu... nebo vepře... nebo krávu...
Naopak, druh masa urcuje dobu, teplotu, kreni a styl pripravy, kazde maso vyzaduje jiny pristup ! Ale to uz je o zkusenostech
Rybu na grillu nezvladam. Na to potrebuji aspon panev a maslo.
Dalsi tezky predmet ktery sebou obcas taham i v lodi. Na rejzovacim taliri by to
mozna slo ale ani to nedelam.
Nebo... jenže, kdo to s klackem neumí, pak jen nevěřícně čumí, jak mu klacek přehoří a pstruh se do popela zaboří...!!!
Vasheku... zřejmě jste nepochopil tak zcela zadání... psal jste, cituju: "Ja se nebavim o huse, ale o BBQ..." konec citátu... jenže husa a BBQ se vůbec nevylučují... páč i husa se dá, po Vašemu barbecuovat... neboli, připravit v kouři ke stolování, takzvaně na indiánský způsob...!!!