Ty o jidlech moc nevis, zejo?
No co se gulášovky týká nejméně 100x víc než ty. Právě jsi too
doložil svým vlastním fotem!
Vlastnně, možná ... není americká gulášovka bez masa a papriky? Nebo
je z mletého?
Nevidim rozdil, akorat ze na moji sviti slunce, nebo mne prodali misto
papriky bramborovy prasek
Polévka z pytlíku?
Nojono... co s tebou, kuchtíku?
Víš co? Už
raději mlč.
Tady se ale nejedna o polevkou, ale pouze o smes koreni do gulase. Mas to
nejak popletene
Pouzivam madarskou papriku a k tomu to gulasove koreni v sacku ! Jinak vse
ostatni je cerstve - cibule, zelena paprika brambory, paliva klobasa, cesnek,
kmin, majoranka, sul, pepr.
Je to prava gulasova polevka
Delam ji takhle pres 40 let !
Tak nejak ji delam take, nekdy s masem a nekdy s debrecinskymi parky.
S hovezim masem malo kdy, nejvic s tou andouille klobasou, s mletym nikdy. Parek taky nepouzivam !
Zatracený sluníčko, ještě že to máš na koho svést...všichni a
všechno je špatné, jen ty jsi výjimečný...to vidím na Menzu..