Ohledne lososa a dalsich ryb a nebo morskych plodu, tak u nas v HEB je na
cenovce vzdy uveden puvod .
Na trhu mame nekolik druhu lososa:
Alaska Wild Caught Sockeye
Columbia River Wild Caught King
Farm raised Atlantic
Ohledne lososa a dalsich ryb a nebo morskych plodu, tak u nas v HEB je na
cenovce vzdy uveden puvod .
Na trhu mame nekolik druhu lososa:
Alaska Wild Caught Sockeye
Columbia River Wild Caught King
Farm raised Atlantic
U zeleniny a ovoce je take vzdy uveden puvod, kdyz se jedna o zbozi z dovozu a nebo je uveden puvod 'USA'
Nas obchod ma 4 druhy cerstveho masa:
USDA Choice - bezne maso
Natural - bez hormonu a antibiotik
Prime - mlade maso, spravny vykrm a spravne prorostle ( marbeling ), vysoka
kvalita
Wagyu - nejlepsi kvalita
Original Wagyu/Kobe jsou fakt hrozně dobrý steaky.
Akorát v ČR jeden 200 gr vyjde až na 2-2,5 tisíce.
Wagyu z Japonske prefektury Kobe je opravdu priserne drahe. O cem ja se zminuju je Wagyu skot, vetsinou chovany v Texasu, ale taky neni levny. 25 dkg Ribeye steak prijde na $35 ( v obchode )
To je nějakých 700 Kč, v restauraci by za to chtěli tak 1200-1500. Já si dával za 700,- v sobotu entrecote, 200 gr.
nebuďte línej, kupte si maso... 900 - 2000 Kč /kilo... a můžete si doma udělat 3-4 steaky (čtěte: stejky, rozumějte: flákoty masa)...!!!
900 za originál Wagyu? kde? do toho jdu.
ono jsme kecal, ty 2-2,5 tisíce je za 100 gr. ale v Kobe restauraci
900/kg, samozřejmě -))))))
to bude příští rok stát kvalitnější hovězí z český krávy
Kvalita českých krav není o moc horší... si vemte takovou Adamovou Pekarovou... nebo Černochovou...
pochybuju, že jsou tak úžasně prorostlý, že se ten steak doslova rozpouští v hubě.
a 900/kg tam nevidím nic .-)))))
je tam pár nabídek kolem 1500-2000,-, ale to je v podstatě to nejhorší maso
z tý krávy, flank a na rolku :-)))))))))))))))))))
steak by sis z toho ty asi mohl udělat, ale já bych se poděkoval
.-))))))))))))))))
komiku... se sadím, že byste nepoznal flákotu z Wagyu od flákoty z plemenného berana po ejakulaci...!!! Takových internetových znalců, jako jste Vy nebo Vashek... jsou tisíce...
Důležitý je, že je minimum idiotů, jako jsi ty, mluvící prdeli :-))))
komiku... ale copak...??? Zřejmě jsem Vám, jak se praví, šlápl na skleněné voko... došly argumenty... a tak nastoupil skutečný bezcharakter Vašeho já...!?!
Ne, nedošly argumenty :-))))
Ty jsi nikdy žádný neměl a s takovým jelitem přeci nepovede nikdo
normální seriozní diskusi? .-)))))))))))))))))))
To ti ve cvokárně primář a tvoji ošetřovatelé ještě nevysvětlili?
:-))))
Prostě víš jak to je, jak se do lesa volá, tak z něj lítaj facky :-))))
V Česku mají většinou jen 3 druhy masa... předvčerejší... včerejší... a dnešní...!!!
bylo tak kvalitní, že se prostě všechno prodalo...!!! Jak praví to československé rčení: dobrého moc nebývá...!!! V USA máte různých plné obchody...!!! Nechte si chutnat...
Za posledních třicet let se ve velkém likvidovaly základní stáda hověziho dobytka, likvidovaly se prasata a aby se znovu neobnovil chov, tak se likvidovaly vepříny i kravíny. Likvidovaly se i nové mlékárny, jatka. Jen pár volů to dotáhlo hodně vysoko.
Kromě ovoce a zeleniny a lehce vepřového masa je ČR soběstačná.
co je hlavní, soběsačnost ve všem můžeme dosáhnout během jedné
sezony
ale budeš za to platit víc,, žebráckej soudruhu. to zas bude nářků,
co?
Podle vlastni zkusenosti davam prednost kvalitnejsim uzeninam a masu v USA
Vasheku... tož nic jiného Vám ani nezbejvá, než se smířit s "kvalitou" USA, páč ani slovenské, ani maďarské, natož pak české maso, se do USA neimportuje...!!!
Maso urcite ne, neproslo by zkouskou kvality!
Madarske uzeniny jsou zde k dostani, Ceske jsou nejhorsi a to nechceme a
Slovenske neznam, ale nic zde o nich neni znat !
Twl. Vždyť tě nikdo nenutí nějaké české sragory jíst, všechno co je české, stojí u tebe za prd. Já bych se takovým produktům všeobecně vyhýbala obloukem. Tady o tom píšeš, jako by to někoho zajímalo, já bych maso i uzeniny nevzala do pusy a ty z toho tady děláš elaborát..