Ale v sobotu jsem si objednal a vyzvednul ve World Market lahudky z Anglie,
Francie, Nemecka a Recka.
Neco jen tak, neco na svatky
Ale v sobotu jsem si objednal a vyzvednul ve World Market lahudky z Anglie,
Francie, Nemecka a Recka.
Neco jen tak, neco na svatky
No, dneska udelam Bavorske knedliky z Nemecka, Nemecke cervene zeli a Americke veprove, doma uzene !
Dnes jsem udělal přírodní vepřovou kotletu po Srbsku. Maso asi z Polska, rajčata z Italie, bííé papriky Slovensko, červené Španělsko, brambory asi Maroko, víno a olej Maďarsko a Řecko, čubrica - to nevím, hořčice Francie,
Nám dnes uvařila restaurace květákovou polévku a sekanou s bramborovou
kaší.
Školní kuchařky, které nám jinak vaří, stávkují. Je jim těch 23 500
Kč hrubého po 45 letech praxe asi málo!
Pokud se chceš ve zdraví dožít vysokého věku, jez jen to, co roste ve
tvém okolí.
Pravidlo č. 1 zdravé výživy.
Tak to je jediný, s čím s tebou souhlasím. Ono to je i logický, protože
obyvatelé všech oblastí mají v genech zakořeněno to, na co jsou zvyklí.
Ind či Mexičan si dá nahusto x nejpálivějších papriček do pokrmu a
prospívá mu to. Čechovi ne!!! I když si myslí, že jo a chutná mu to. Je
to sviňstvo na žaludek a střeva, což potvrdí i všichni lékaři.
Apropó...nejstarší Češka /104 let/ před lety v TV říkala, že je
závislá na bůčku. Od malička ho jedla denně!!! Takovýho Itala by ten
bůček zabil už tak třetí den
Nevím, co kdo žere, jen vím, že kdo opovrhuje tím, co živilo po staletí jeho předky, opovrhuje sám sebou. Ono paradoxně tohle dnešní hraní si na světáky, ukazuje na buranství. Každej ať si všude ochutná cokoliv, když ho to láká, nic proti, ale vyloženě zavrhovat to svoje, je buranství a stupidita nejvyššího kalibru. Tací lidé mají hodnotu asi jako hovno v zatáčce.
Mam dodnes rad vsechno, co jsem jedl v mladi, akorat ted to mam z jinych zemi, ale je to stejny druh jidla....pastiky, sardinky, zeli, knedliky, maso, zelenina ....atd !