Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5690745x
Příspěvků:
151998

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #25607

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE:
02.05.21 16:03:13 | #25607
Reakce na příspěvek #25588

budulinku vzbud se! Je jedno o kom lhal! On neporusil zakon s tim ze mu Lewinska vykourila pindika! Ale tim ze LHAL o tom! To lhani byl pruser a bylo prokazany!



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
02.05.21 18:37:33 | #25618 (1)

Nedavno jsi tu napsal, ze znas tolik chytrych lidi, ze se mezi nema citis jako blbej. Jak jsem uz psal, to neni zdani, jsi blbej.

Je jasny, ze Cestina neni tvuj matersky jazyk, ale toto neni o tve neznalosti Cestiny, toto je o tvych cognitivnich schopnostech.

Kdyz napisu:
“Clintona soudili a krome toho, ze mu zavideli, ze Monica ho vykourila ni na nej nenasli.”, Tak vetsina normalnich lidi si to vysvetli priblizne takto:

  1. Clintona vysetrovali o vsem moznem a nemohli na nej nic podstatneho najit (pro tvoji informaci, pred obzalobou a soudem se vzdy vysetruje – jsme stale demokracie).
  2. Nejaka oportunisticka krava, Moniky “pritelkyne”, zaznamenavala jejich hovory o pomeru Moniky s Clintonem a dala to hlavnimu zalobci Star. Republikani to s radosti privitali (nedivim se).
  3. Zeptali se Clintona pred porotou (Grand Jury) jestli mel sexualni pomer s Monikou. Svete div se – on rekl, LHAL, ze ne, ze ji temer neznal!
  4. Ze mu Republikani zavideli byl jen vtip (asi nesikovny kdyz to musim vysvetlovat).

Takze, kdyz to shrneme, tak jak jsem puvodne psal, JEDINE co na Clintona za nejakych 6 let vysertrovani Republikani nasli bylo, ze Monica vykourila Clintona. Ano, on pred 22 lety LHAL, rekl, ze s ni nemel sexualni pomer.

(Mimochodem, oralni sex v nekterych zemich neni zahrnovan do sexu protoze to neovlivni/neznici pannenstvi). Mozna problem Clintona byl v tom, ze hodne cestoval 😊😊😊 . V USA to ale sex je a tak lhal.


 #25607