Ten samej zpusob pouziva moje zena.
OK, je to znamy stary recept z Internetu, jak jsem napsal a popsal, tak ho sam podle nich pouzivam od roku 2007 !
dělám a dost často. něco jsem se ale musel naučit. a něco mám v sobě. umim si představit chuť, ještě než to nějak dochutim. má to každej, jen to neumí použít, nebo tomu nedává takovou váhu. idiota tady děláš ze sebe ty, když pečeš něco, podle internetu a pak to sem dáváš za svoje. udělej něco svýho a pak to sem můžeš napsat, ty, rožtěná jedna
Blouznis a jeste k tomu LZES ! Nic jsem zde nepodal jako muj vlastni recept ! Podal jsem stary recept z Internetu a to z me hlavy, jak si ho pamatuju a jak jej podle toho receptu delam. Nikde jsem neuvedl, ze to je muj recept a proto ksi zde lharem TY !
a ta fotka tý rožtěný je tvoje, když koluje celym internetem?. to si nepekl ty, ty žebra, tak nedržkuj
Delas ze sebe obrovskyho Idiota, kdyz mne kritizujes za recept z Internetu !
párkrát se mi stalo, že právě tim, že jsem něco "zkazil" a snažil se chuť překopat zpátky, dostal jsem něco, co jsem si zapsal, protože to je něco extra "pro mě" a dost sem si ani nezapsal. a teploty? s těma si hraje každej, ať už jde o jakýkoli maso a jakejkoli druh, způsob přípravy
a havně je to uplně jedno. je to dobrý delikátní jídlo, každej si tam stejně hodí něco navíc, něčeho míň. hlavně když chutná. jen se s tim nezabejvejte, nebo tady strávíte hodně času. to se mi stává, když je na mě hodně lidí najednou. pak du spát popůlnoci, což nemám rád. kašlete na to. já tu napíšu, že je to dobrej recept. vašek ho dal kujovi. kujova paňmáma to dělá stejně a je to vyřešený . já už se s tim nechci a nebudu zabejvat. mě teď víc zajímá, jaký bude zítra počasí. to je totiž pro mě důležitější