Já se pohybuju pořád někde, najezdím měsíčně od 1 500 do 3 5000 km,
ale svačiny si beru sebou, nebo maximálně tak když je někde poblíž
možnost, dát si narychlo na stojáka polívku či guláš, využiju to občas.
Abych ale šel vyloženě do restaurace na oběd, ani omylem! Dobu čekat než
někdo přijde. Doba než to donesou. Doba než odnesou talíř. Doba než
přijde unuděná servírka, abych zaplatil. Jako bonus je ta cena, rovnající
se tak čtyřnásobku toho, za kolik si to uvařím já, nebo manželka doma a
ještě chutnější. Vlastně spíš pěti, ne li ještě větší násobek.
Vždyť za cenu toho nic moc pokrmu a menší porce, koupím 2 kila masa!!! Plus
samozřejmě další ingredience jsou potřeba, ale to už je menší díl z
částky, která je zapotřebí k uvaření jídla. To už jsou drobný. To jsou
korunový položky na porci. Kilo masa klidně i za 89,90,-. Zbytek,jako cibule,
olej, koření, atd, za padesát a z toho je minimálně 5 porcí a to pěkných
porcí na rozdíl od restaurace!!! Suma sumárum za 140-150,- 5 luxusních
porcí jídla. Za to si nedám ani ten 1 guláš či omáčku ani v ty
nejlevnější restauraci! Nemluvě o tom, že vím, co jsem do toho dal.
Nevěřím kuchařům, kterým nevidím pod ruce!