Rozcestník >> Sport >> Olympiáda >> Olympiada

Informace

Název: Olympiada
Kategorie: Sport / Olympiáda
Založil: buddyc1
Správci: buddyc1
Založeno: 27.11.2020 00:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 10234x
Příspěvků:
91

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: Olympiada - Mozna ze se pozvolna schyluje je konci!
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: Cesi
14.01.21 05:36:16 | #15

Cesi kanoiste, Team Fuksa jsou na bezkach v Bulhatsku. Je prijeli domu z Turecka kde byli za slunickem.Vybrali dali klidnejisi misto na pripravu.
Ostatni delaji bezky v Italskem Livigno. Nejake to kazdodenni soutezeni neni uplne blbost ale zrejme team Fuksa dava predost priprave v klidu a povode. Bezpeci pred Covid je asi navrh.

Amici to tady take berou dost vazne. Jak bezpecnost tak trenaly, ale stejne podminky nemaji.



| Předmět: RE: Cesi
15.01.21 21:40:06 | #16 (1)

Bezky dvakrat za den, posilovna a bazen na uvolneni 3 kilaky plavani ha-ha. Nejake rozcvicovani protahovani. Premyslim jestli maji cas na jidlo a nejaky odpocinek. 4 trenaly denne snadno zabere 8 hodin. Jen kolik ruzneho pradla to kazdy den vezme! Neco ztoho znam i sam, ale pred vic jak 40 lety se to tak nehotilo ale asi melo! *5726*


 #15 


| Předmět:
20.12.20 20:02:49 | #14

Zaremba vybojoval zlato *16160*




| Předmět: Japonci
20.12.20 19:59:11 | #13

Japonci se vyjadrily ze Olympiada bude!

Pro Japonsko by zruseni Tokio OH.byla obrovska financni ztrata. A neco i na prestizi.
Nejspis strata i pro sportovce. Ale myslet si ze virus bude vte dobe uz zanama, je ponekud moc optimisticke.



| Předmět: CR repre kanoiste ti ktere maji uz…
18.12.20 02:21:40 | #12

Prevazne Dukelaci, se prestehovali z padlovni v Turecku rovnou do Itlalskych Alp, Livigna na bezky. V minulosti trenovali v zime na bezkach vic v Bulharsku? a v Jizerkach. Na potom na vode v jiznim Portugalsku a dalsi soustredeni s domacim oddliem v Chorvatsku. Cestovanim nabita sezona jeste drive nez se zacne zavodit. Casove posuny dokazou docela vykolejit i profiky. Drzim jim palce a preji,
Stastne a Vesele aspon na par dni zase doma. *3108*



| Předmět: Zajmavost
17.12.20 21:08:26 | #11

Vite ze? Nektere zeme s malim poctem obyvatel tedy i s mensim vyber talentu, nepodpopruji zadny sport ktery neni na Olympiade?
Prave tohle dela olympiadu olympiadou ale vsobecnemu zajmu o sport to neprispiva.
Jako priklad uvedu Madarsko. V Boxu a nebo i kanoistice lze ziskat spousty medali a tak Madarsko se ze zameruje na tyhle sporty. Nejde jim o rozvoj sportu ale jen o prestiz - medajle. *5726*

A najdnou se ze sportu stal politicke fotbal. *12499* Vlastne ono se to stalo uz opravdu hodne davno.
Neky v 50 letech.



| Předmět: Rusko
17.12.20 20:54:35 | #10

Rusko presto ze prave ted dostalo zmirneni trestu za doping je na dalsi dva roky v hajzlicku.
Na Tokio muzou klidne zapomenout.
Sam znam nekoho kdo nejpis bral mozna nevedomky steroidy a vysledek je zniceny cely zivot.
Od pozdnich 20 let na male invalidni penzi!



| Předmět: Olympiada nebo cirkus?
08.12.20 04:49:16 | #6

Pridaji Breakdance, Skateboading, Sport lezeni? Ne ze by to nebyl sport, ale kdyz kuli tomu odepisem nekolik kategorii ve vzpirani?Kanoistika take ztrati kategorii. Pridali sidce zenske kanojky, ale celkove kanistika ztraci uz davno, a tradicni 10km trat se na OH. nejezdi.
Presto ze do vzpirani nedelam se me to nelibi. Orezavani legitimnich tradicnich sportu dokonce to povazuji za idotstinu.
Zrusi jednou atletiku a pridaji Sachy? Kdyz se to tak veme tak by to usetrilo spoustu penez! LOL
Hod utocnym granaten na cil by nebo spatny. Pocilalo by se kolik divaku zabijou na trubune... jsem nasratej ze me preskakuje?
Uz ted Olympiada je moc draha pro vsechny zeme k usporadani i ucastneni. Sport federace i divaky.
A uzasne casove dlouha. Ani divak ani sportovci si veskere deni nemuzou plne uzit.



| Předmět: RE: Olympiada nebo cirkus?
17.12.20 17:10:19 | #7 (1)

můžu tu psát otom, co jsem dneska dal? a to i v životě. rocky? nevadilo by vám, když sem napíšu i něco ze života, krom posilování a mlácení do pytle?



| Předmět: RE: Olympiada nebo cirkus?
17.12.20 17:17:26 | #8 (1)

badyku. chce to hodit někam jinam. lidí spousta jen to neuměj najít. ale to už je teď jedno. já si rád popovídám o posilování a nebudu se smát nikomu. to není moje +. moje + je pomoct začínajícím a předávat si zkušenosti s těma dobrejma, což nejsem.......­.............­...umim poradit a sdílet. dáme se do toho?



| Předmět: RE: RE: Olympiada nebo cirkus?
17.12.20 20:48:19 | #9 (2)

Nevadi on sem asi niko nechodi. Ale posilovani ma sve forum kde take sko niko neni.
Ja tady pisu jen o kanoistice. Jenom otom co opravdu znam.


 #8 

| Předmět: Priprava na Olympiadu
28.11.20 19:59:04 | #5

CR kanoiste jsou ted v Turecku, kajakari v byvale jugosce a americanka ktera pred rokem a pul prekvapive vyhrala na kanoi jednotlivcu! Mistrovstvi Sveta byla kuli nasemu trenerovi z Madarska pretazena knam do Georgie. Jsme sidce na jihu ale zase takovy tepla tady v zime nejsou. Atlanta a okoli ma v prumerem asi tak o 5C. vic. Kdyz v CR mrzne tak jsme i tady na nule. US treningove stredisko v jizni Kalifornii skoro v Mexiku je nevyuzite. Tam casto v minulosti trenovaly vic cesi nez americane./Slovaci jezdili na zimu na Floridu/ Pro ne, to je tedy Duklu pristupnjsi nez pro US team! Dalsi je Lake Placid US Olympik centrum na zimni pripravu na bezkach a je take moc drahe pro vetsinu amiku. Znova to jsou penize. Skoro nejbohatsi zem si nemuze dovolit plne podporit ty nejlepi ktery jsou ochotny hodit zahlavu aspon na cas, vzdelani, rodinu a karieru?
sam nelituji toho kolik to vsechno stalo me ale ono to bylo pres 45 lety preci jen lacinejsi. A dohanel jsem to zbytek zivota.... presto ze jsem toho tak moc nedokazal! :D



| Předmět: Ferove rytirske klani.
28.11.20 19:33:43 | #4

Tak nejak se oto snazime aspon na te nejnizsi zacatecnicke level.
Ale rychle se to zacne menit hned jak se zlepsi a opravdu potrebuji lepsi padlo $200-400.- a lod $2,000- 4,000.-
Na odilove level je to dost ferove ale jak se jede zavodit ven? Trener je dobovolnik a padlo jim ulepim treba zadara opravim lode take.
Ale aby si profik trener nasebe vydelal musi mit prinejmensi vysokoskolske vzdelani a olypionik! Vysledek je ze tady mame trenera nebo spis trenery "najmute pistole" na 3 letou smlouvu 35-40,000 rocni vydelek bez zdravotniho pojisteni dovolene nebo penze.. A tak znova a znova nove lidi z evropy kanady a australie.Ti nemaji zajem vychovat dalsi trenery a tak se to cele znova a znova opakuje. A zase jsou to penize! Chcem opravdove borce aby jsme mely co prodat sponsorum ale platime jim jako /bo spis min/ nez ma ucitel telocviku na zakladce. Ktery ma 2 mesice volna a nikdy s detma nemusi nikam nas zavody letadlem treba na cely tyden. A kazej den 24 hodin hlidani? hmm to sem se zase vybrecel cha-cha



| Předmět: Olympiada
27.11.20 00:25:29 | #1

Nejvissi soutez uz jen kouli tomu ze se kona jen jednou za 4 roky. Ale ten vyber kdo a jak udela OH. je dost divnej. Puvodni idea Zucastnit se je davno v hajzlu. Sportovci vlastne nezavodi sami za sebe, ted se pocitaji statum placky? Olympiada je tak obrovskej podnik ze vsichni sportovci uz nemaji v olympiske vesnici luzka! Ty co tam byli na zahajeni uz tam na uzavreni OH casto nejsou. Pribiraji se sporty. Ale sporty co byli na OH skoro od zacatku tem ubiraji discipliny a pocty mist. Pridaji zensky a vyhodi chlapy? OH je cim dal vic politicka a vetsi a vetsi bordel nez kdy koliv drive.



| Předmět: RE: Olympiada
28.11.20 17:23:42 | #2 (1)

Ono se to netýká jen olympiády, ale sportu celkově. Vlastně je otázka, jestli jde vůbec ještě o sport.
Hlavní myšlenkou sportu bylo férové rytířské klání. To už dááávno neplatí.


 #1 

| Předmět: RE: RE: Olympiada
28.11.20 19:11:38 | #3 (2)

Ve sportech hraji penize cim dal vetsi roly.
Bohaty rodice maji vliv i nato kdo bude hrat, jakeho budou mit trenera a kde za koho budou hrat. Talent musi mit nejen talent ale jeste stesti a nekoho zasebou co ho nekam protlaci.

Ja sidce jsem jen v kanoistice a tam to neni tak moc videt ale i tady hraji penize roli. Napriklad Kubanec /reprezentant/ ktery byl docela dobrej a chtel za nas zavodit a trenovat dalsi, nemohl si to dovolit. Musel nejdrive makat v praci, dohanet AJ a ani pozdeji nedokazal dotahnout do oddilu jednoho jedineho spanelsky mluvicicho kluka, presto ze jich zije v okoli docela dost. A podobne to je i z cernochy.

Zajmave je ze si nedokazem udrzet ani ti co neodejdou nekam na vejsku. Ti se totiz nejak neschodnou z lidma ktery se snazi o vyssi vzdelani. A rodice deti ktery maji jen nejake penize se moc neschodnou s ostatnima.

Karbonove lode, padla a cestovani na zavody napric amerikokou dost nas sport prodrazi. Jsou to zase penize a tim se "prebere" i spolecnost ktera se nam sejde.
Po OH. '96 jsme zdedily Olympijsou lodenici a stadion! Ale mel jsem strach ze nam vypnou elektriku! A to jsme nikdy nezapinaly klimatizaci a v zime vytapely jen malicko zachody a sprchy aby to nezamrznulo. Zase prachy! A kdyz jsem dostal sponsory tak jsme jim byli zavazany - nic neni uplne zadarmo. Tak jsme upsany mestu, okresu i statu! A jeste par firmam.


 #2