Rozcestník >> Stálé Místnosti >> Možná přijde i Oblak

Informace

Název: Možná přijde i Oblak
Kategorie: Stálé Místnosti
Založil: -
Správci:
Založeno: 06.12.2020 08:24
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 399429x
Příspěvků:
6228

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: Možná přijde i Oblak - vážně i nevážně o životě, víře, moudrosti, lásce, přírodě a všem, co nás spojuje i rozděluje. A pozor! Na konci s překvapením:)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5591

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
28.02.21 15:56:45 | #5591
Reakce na příspěvek #5590

Kdy jste začali a jaké máte výsledky?
Jsou to více než dva týdny, co ho používáme. Na hodnocení dopadu na průběh onemocnění a na celkový výsledek je tedy příliš brzy. Na jedné straně se zdá, že se pacienti snadněji zbavují viru a stávají se negativními po relativně krátké době od užití, a to i pacienti, kteří měli relativně vysokou virovou nálož. To je ale jen jeden parametr, další parametr je ten, jak na tom jsou po klinické stránce (zdravotně). Stav některých pacientů se zlepšil, ale potom jsou jiní, u nichž se stav nezlepšil přesto, že se viru zbavili.

To onemocnění je tak závažné, a tak těžce poškozuje plíce, že se někteří pacienti sice zbaví viru, ale jejich stav se dále zhoršuje, a mohou dokonce zemřít na selhání dýchání. Na jakékoliv závěry potřebujeme delší čas a mnohem víc pacientů.



| Předmět: RE: RE:
28.02.21 20:07:24 | #5597 (1)

Staněk mi na dotaz o Covidu odpověděl prostě a jasně : MÁ TO ZLIKVIDOVAT HMOŤÁKY...to je vše... a myslím, že to stačí... /=hmoťáci: nemorální, bezzábranoví, čili jakýchkolvi zločinů při první příležitosti ochotní a schopní pokud se domnívají, že nebudou dopadeni světskou mocí......a na tu vyšší, věčnou či posmrtnou oni nevěří..a vysmívají se jí....../



| Předmět: RE: RE: RE:
28.02.21 20:12:32 | #5599 (2)

Tak já nechci zpochybňovat pana Staňka a prostě chci jedno jako prezident, aby to do září (mě stačí do konce června) pominulo, úplně... tzn. očkovat a léčit Ivermektinem:)