Rozcestník >> Stálé Místnosti >> Možná přijde i Oblak

Informace

Název: Možná přijde i Oblak
Kategorie: Stálé Místnosti
Založil: -
Správci:
Založeno: 06.12.2020 08:24
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 399118x
Příspěvků:
6228

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: Možná přijde i Oblak - vážně i nevážně o životě, víře, moudrosti, lásce, přírodě a všem, co nás spojuje i rozděluje. A pozor! Na konci s překvapením:)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5913

Zobrazit vše


| Předmět:
23.04.21 14:18:12 | #5913

Američané stupňují teror a píchají klackem do ruského medvěda tak moc a tak bolestivě, aby se rozběhl a vtrhl na Ukrajinu. A měl by na to medvěd svaté právo. Jenže medvěd má mozek génia a ví, že to nesmí udělat.



| Předmět: RE:
23.04.21 14:18:55 | #5914 (1)

Američané proto posílají každý den na Ukrajinu mamutí transportní letadla a posílají tam vojenskou techniku a bůhví, co dalšího. A poslušní vazalové Američanů přikládají pod kotel bezpečnostní eskalace.

Američané uvalili ve středu na Rusko nové sankce a vyhostili 10 ruských diplomatů. Poláci hned ve čtvrtek, jako nejvěrnější vazal USA č. 1, na známku podpory USA vyhostili 3 ruské diplomaty. A Česko jako druhý nejvěrnější vazal USA vyhostilo v sobotu 18 diplomatů, to číslo je symbolické, protože 18 znamená AH, tedy Adolf Hitler, tedy symbol toho, že Vladimira Putina považuje Praha za Adolfa Hitlera, proto použili ten diplomatický symbol 18 vyhoštěných diplomatů.

Jenže jako záminku k tomu použili historku o tom, že do povětří vyhozený sklad ve Vrběticích, odkud proudily zbraně na Ukrajinu a potom do Sýrie, prý mají na svědomí dva operativci GRU, kteří už mají na krku i Skripala a kauzu s Novičokem. Dodávky zbraní přes Ukrajinu do Sýrie budou předmětem mohutného vyšetřování jednoho dne, pokud přijde den, kdy se v ČR dostane k moci pro-národní, vlastenecká a nezkorumpovaná vláda, která nebude ve vazalském předklonu k žádné cizí mocnosti. Dej Bůh, abychom se toho jednou dožili!



| Předmět: RE: RE:
23.04.21 14:22:59 | #5915 (2)

členové Islámského státu používají české zbraně ukradené z Vrbětic dodané teroristům do Sýrie přes fašistickou Ukrajinu...v Sýrii tedy zabíjely a zabíjejí Ruské vojáky nejen české samopaly..jsme tedy na straně Hitlera dnešních dní, což jsou USA, které se snaží vyvolat velký válečný konflikt za každou cenu aby se udržely v existenci...aby byla zamaskována tato loupež, byl muničák ve Vrběticích vyhozen do povětří...jsme totální vazalové nového Hitlera..Hitlera, který se už potřetí pokouší zahojit svoje gigantické dluhy světovým konfliktem...je­nomže v době jaderných zbraní a hypersonických střel to znamená jedině dvě věci: buď k tomu nedojde a pokud dojde, tak zanikne veškerý /lidský/ život na planetě Zemi....