Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 601319x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: Why
18.01.22 22:42:51 | #11256

Proc se opravdu deje covid ? Komunism, totalita, autoritarstvi ? Prof Mattias Desmet z Ghentu mluvi o masove psychoze (hovori o 'mass formation psychosis'). Toto prosím nejsou zadny blabla z provincni univerzity, ale autorirativni prace velmi erudovaneho akademika, ktery stavi na vysledcich staleti badani na prestiznich svetovych univerzitach. Kazdy se muze presvedcit sam.
Ale sam za sebe bych jen dodal, ze hlubsi materialni pricinou muze byt gerontokracie , neb stari jako zdroj stresu nema opravdu asi zadne pozitivni a konstruktivni vychodisko a muze vyvolavat 'flight foward'. A nejsou incestni rodove vazby horsi nez atomizace spolecnosti take pro mladou generaci ? Dejiny tedy jako neosobni zapas, generacni konflikt ? Gerontokracie od Brezneva az k Jelcinovi privodila kolaps vychodniho bloku, privedla svet k 1. sv. valce, a v soucasnosti se zda byt na vzestupu v USA ztelesnovana takovymi postavami jako Fauci nebo Biden. Gerontokracie feudalu byla v pozadi nekonecnych stredovekych valek vybijejicich mladsi generace. Neprekvapi pak ani , ze ustrednim kulturnim strasakem soucasnosti je oznacovana pedofilie, ktera se pak treba ale realne tyka zejm. teenageru vymenujicich si fotky. Mezi tricatniky a mladsimi dvacatniky je uz fakticky neprekrocitelny prikop. Reprodukci jako kulturni leitmotiv mladsich generaci dobre asi reprezentuje Weimarska republika pretekajici volnym sexem, prostituci, polymorfnimi uchylkami. Slo jiste o vzpouru proti marnemu vrazdeni v zakopech velke valky. Nackove pak prinesli pomstu gerontokratu, vyhubili dalsi generaci, ale dotahli to az do konce natolik, ze znicili i svou vlastni nadvladu a dosahli konecne rovnosti osudu vsech. Doufejme, ze dnes se povede najit lepsi reseni.

Babyboomers prave vymiraji.
Generace X je zkonzumovana a uplne prazdna.
Milenialove a souvisejici generace Yuppies z 80. let jsou skrz naskrz zkazeni a podlí.
Nejmladsi nastupujici generace si to vyzere za vsechny ostatni a zacne vsechny predesle generace nenavidet az za hrob.
A vite co, budou mit 100% pravdu.



| Předmět: RE: Why
18.01.22 23:08:03 | #11259 (1)

Pošahaný český media nesleduji, ale co se asi deje zase kolem toho posledniho pripadu bude nejspis zase jen ucelova kampan snazici se emocionalne oslovit labilnejsi populaci. Nezbyva nez zopakovat :
XMRV A PODOBNE ZOONOZY BUDOU ASI NEJPRAVDEPODOBNEJSI PRICINOU AUTOIMUNNI EXPLOZE U NEKTERYCH PRIPADU COVIDU A REAKCI NA VAKCINU. Tyto latentni viry u casti lidi mohou byt pozustatek zavadnych vakcin v minulosti. Zranitelna cast populace muze reagovat spatne na virus i na vakcinu. V druhem pripade o tom media jiste pomlci, ze ?
Kazdy dobre vi, ze riskantni je virus i vakcina. Takovyhle emocionalni vylevy zbavuji obet nemoci svobodne vule, autonomie, nebo i svepravnosti.
Pokud by tak zalezelo nazachrane zivotu, davno by tady byly dostupne mnoha studiemi proverene zpusoby preemptivni lecby.


 #11256 

| Předmět: RE: RE: Why
18.01.22 23:27:00 | #11260 (2)

Podobna preemptivni terapie JE JEDINY CO FUNGUJE pri lecbe AIDS, nebo treba u felinniho koronaviru (FIP). Vakciny byly v techto pripadech naprosty propadak. Proc se media radsi nevzrusuji nad tim co Fauci & Company provadeli malym cernosskym deckum pri vyvoji hiv terapii, jak to popisuje Robert F. Kennedy ?


 #11259 

| Předmět:
18.01.22 17:58:48 | #11252

Máte ke covidu očko i na chřipku?
Roztáčí pro vás další kolo.


Návrat chřipky. Hrozí její souběžná epidemie s covidem, může trvat do léta

https://www.echo24.cz/a/iKTna/navrat-chripky-hrozi-jeji-soubezna-epidemie-s-covidem-muze-trvat-do-leta



| Předmět: RE:
18.01.22 18:53:54 | #11254 (1)

Ta chřípka tu je celou dobu, jen o ní lidi nedávali vědět do médií, nic víc, nic míň.


1  


| Předmět:
18.01.22 16:10:27 | #11247

Takže Horkou nakazil její očkovanej synátor.
Zemřela už bez příznaků covidu - měl ji výrazně sledovat její ošetřující lékař (osobně, ne po telefonu, jak je dneska běžný) evidentně opět selhala lékařská péče.


Už víte, co přesně maminku zabilo?

„Díky. Výsledky pitvy zatím nemáme. Mělo to ale být pravděpodobně něco jako respirační selhání.“

Maminka ležela ve špitále?

„Ne, léčila se doma.“

Jak se vlastně nakazila? Bylo to úmyslné?

„Ano. My jsme s tátou oba naočkovaní a domů jsem to přinesl já. S taťkou nám bylo blbě tři dny. Pak byla izolace kvůli infekčnosti, ztráta chuti a čichu, ale mamce bylo zle výrazně déle, asi pět, šest dní. Teď už byla také dobrá, jen taky neměla chuť a čich, jinak už byla bez příznaků.“

Takže zemřela, aniž by něco nasvědčovalo tomu, že se zhoršuje její zdravotní stav?

„Ano. V neděli ráno se převlékala, že půjde na procházku, ale zabolelo ji v zádech, tak jsme jí je namazali a šla si na chvíli lehnout. Během deseti minut bylo po všem. Našel ji taťka. Zavolali jsme sanitku, ale už jí nemohli pomoci.“

Zdroj: https://www.extra.cz/syn-zesnule-odmitacky-ockovani-hany-horke-chystala-se-ven-za-10-minut-bylo-po-vsem-52592?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=73XEy3XIaKs-202201181352&dop_id=14894363



| Předmět: RE:
18.01.22 17:51:48 | #11250 (1)

Není divu, že očkovanej synátor, co nakazil matku covidem, teď hledá viníky v neočkovaných, aby ho nemusel hledat v sobě, jedná se o obvyklou posttraumatickou reakci, když nečekaně zemře někdo blízkej.



| Předmět: RE: RE:
18.01.22 18:55:59 | #11255 (2)

Klasika, mystifikace a propaganda vítězí nad zdravým rozumem.



| Předmět: RE: RE: RE:
18.01.22 23:04:56 | #11258 (3)

Obsah příspěvku byl smazán. Důvod: extrémismus o zdechání neočkovaných


 #11255 

| Předmět:
17.01.22 23:02:10 | #11225

Kovidiány čekají ještě mnohá nemilá překvapení, ve stále nedokončeném procesu, v kterém si předčasně utvorili svoje vlastní dogmatické závěry, a to pouze na základě jednostranných, tendenčních a pochopitelně neúplných informací:


Bez měření protilátek hazard. Imunolog Thon varuje onkologické pacienty před boostery

https://www.echo24.cz/a/izmTE/bez-mereni-protilatek-hazard-imunolog-thon-varuje-onkologicke-pacienty-pred-boostery

Očkování lidí s rakovinou a roztroušenou sklerózou je od začátku epidemie covidu-19 velké téma. Jednoznačné hlasy pro začínají střídat výzvy k opatrnosti. I samo ministerstvo zdravotnictví už dnes říká, že je zapotřebí zvážit související rizika. Jako kámen úrazu se ukazuje měření protilátek, které ministerstvo dlouho ignoruje. Imunolog Vojtěch Thon varuje hlavně před posilujícími dávkami, zvlášť v situaci, kdy přichází slabší varianta omikron. Studie, které by jednoznačně potvrzovaly, že u těchto pacientů nemůže opakovaná vakcinace způsobit zhoršení průběhu chronického onemocnění, zatím chybí. Vláda chce však stále naočkovat celou populaci, a to i třetí dávkou.


1  

| Předmět:
17.01.22 22:48:25 | #11223

Tohle samozřejmě platí i pro třetí dávku (tři dávky jedné vakcíny během neceleho jednoho roku). Třetí očkování je už ovšem v plném proudu a předprezentováno jakožto blahodárné, tak tuhle info do mainstreamu nepustej. To by ze svých Krhounků udělali idioty už moc okatě.

Vysvětluje to, proč je kolem mě tolik marodnejch opíchanců, opakovaně, i lidi co nikdy před tím nemarodili. Zatímco já jsem od podzimu neměl ještě ani rýmu.


Mnozí izraelští vědci nejsou příliš nadšení z toho, že se v zemi rozjelo očkování čtvrtou dávkou vakcíny proti koronaviru. Varují, že příliš časté podávání vakcín by mohlo snížit schopnost imunitního systému vyrovnat se s budoucími variantami [a nejde jen o obranyschopnost vůči covidu], píše izraelský server Ynetnews patřící deníku Jediot Achronot.

Se stále stejnou vakcínou ztrácí imunita pružnost
Když lidé dostanou čtvrtou dávku stejné vakcíny, posílí se podle něj vysoce specifické buňky imunitního systému na úkor těch flexibilních. To může podle jeho slov vést k situaci, kdy je mnohem obtížnější reagovat na nové varianty. Imunitní systém se podle něj stane vysoce specializovaným, ale ztratí svou flexibilitu.

„Když dostanete vakcínu, imunitní systém vytváří velmi vysoce specializované a specifické buňky, které se nazývají paměťové buňky. Ale zároveň si udržuje flexibilní skupinu buněk, které se mohou modifikovat podle určité specifikace,“ uvedl Melamed.

Viry ale neustále mutují a vyvíjejí se, nevracejí se rok co rok beze změny. „Stejně jako u chřipky se každý rok setkáváme s jiným virem. Je proto velmi důležité, aby byla zachována tato flexibilní množina buněk,“ řekl Melamed, protože to podle něj poskytuje nejúčinnější odpověď na virus, když mutuje.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/ctvrtou-davku-zpochybnuji-i-v-izraeli-caste-ockovani-imunitni-system-unavi-varuji-profesori-40384165


1  

| Předmět: RE:
17.01.22 23:46:33 | #11226 (1)

A co na tuhle zdravotněmarke­tingovou prasárnu vědci říkají teď. Včetně samotné EMA, jejíž varující zprávy tu nedávno proběhly.




| Předmět: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 10:43:56 | #11192 (1)

Folková zpěvačka Hana Horká zemřela na covid. Nebyla naočkovaná a nákaze šla podle svého syna naproti, aby získala certifikát o prodělání nemoci. Její syn z toho obviňuje antivaxery.
Článek

Komplikacím po onemocnění covidem podlehla folková zpěvačka Hana Horká. Hudební skupina Asonance, ve které působila od roku 1985, to potvrdila na svých webových stránkách.

Horká na svém facebookovém profilu delší dobu sdílela příspěvky týkající se esoteriky a meditace. Poslední příspěvek přidala v pátek 14. ledna, kdy se označila za „prodělance“ a radovala se z toho, že bude moci chodit bez omezení do divadla či sauny.

„Mamce bylo špatně 5 dní a sama tomu šla naproti. Získávání protilátek nemocí neuznávám dávno. O to víc, když se mi vlastní máma udusí v posteli. Sorry not sorry. Kvůli svobodě a názoru mi maminka nepřijde k promoci, svatbě, křtinám atd.,“ napsal později na její profil syn, hudebník Jan Rek.

V příspěvku označil lidi, kteří proti očkování – zpěváka Daniela Landu, herce Jaroslava Duška, molekulární genetičku Soňu Pekovou či bezpečnostního analytika Andora Šándora.

„Sebrali jste mi maminku, která si na vašem základě stavěla veškeré svoje argumenty. Pohrdám váma. Jste absolutní odpad a od teď na vás mám brutální pifku. Za pozůstalé – syn,“ napsal Rek na Facebooku. V dalších komentářích vyzval lidi, ať se jdou naočkovat.

Lidem, kteří na facebookovém profilu zpevačky psali antivax příspěvky, vzkázal, že mají na rukou krev.


 #11191 

| Předmět: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 11:09:51 | #11195 (2)

Pavla prestan tu vypisovat podobne traparny.

Lidi odmitajici anticovid vakciny nejsou zadnym spusobem zodpovedny za smrt zadneho cloveka. V teto veci ma kazdy svobodnou volbu, ale mohla by si dobre vedet, ze jsou i tak ty vakciny k hovnu a zadnou imunitu nevytvareji.

Je silene, ze tu nekdo podminuje svobodu lidi prave timto pochybnym toxickym neucinnym a velice nebezpecnych sajrajtem a nebo prekonanim nemoci, kde i bezna chripka muze vest ke smrti cloveka.

Na co skutecne ta jeho maminka umrela nevime a zrejme se to ani nedovime, nebo zde dnes neni seriozni zajem o lecbu lidi a o seriozni stanoveni diagnozy jejich onemocneni a nebo i seriozne urceni skutecne priciny nekoho umrti. Je zde nechutna lziva manipulace s temito daty s cilem nasledne manipulovat i tobe podobnym *26960* Udelali z tebe hloupeho zmanipulovaneho *30557* a ty jim vse slepe veris a pravda te nezajima.

Uz se tedy i ty prober a prestan s temito zvasty a obvinovanim lidi co si zachovali aspon trochu zdraveho rozumu a odmitaji se nechat vydirat nejakou pharma mafii spolupracujici se skorumpovanymi politiky a lekari a chteji zit svobodne v souladu s dostupnymi vedecko medicinskymi poznatky odmitaji tu lzivou covidi propagandu.


4  

| Předmět: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 11:25:22 | #11199 (3)

souhlasím Lorak



| Předmět: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 21:49:57 | #11219 (3)

Ty jsi také z těch, kteří mají na rukou její krev!
Ale to si nepřiznáš!
Však už ti, kterým Hanka uvěřila, kteří byli jejími vzory, už teď ve sdělovacích prostředcích brečí, kňučí a kvičí že to oni nic, že se rozhodla sama, oni za nic nemohou...
Zbabělci!
Hovada!
Dělali se důležití ale když stojí tváří v tvář výsledkům své "práce", tak stahují ovasy jak zpráskaní psi!


 #11195 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
18.01.22 02:19:55 | #11229 (4)

Nevim ci je to tvoji demenci a nebo ci jsi opravdu tak vypatlana, kdyz neustale opakujes tyhle nesmysly, co jsou jen smesnou lzivou covidi propagandou ?

Anticovid vakciny nejsou zadnou teckou za covidem a nejsou ani nicim, co by mohlo lidem vytvorit ucinnou imunitu proti covid viru. Jinymi slovy i oteckovany timto toxickym a velice nebezpecnym experimentalnim nesmyslem umiraji v dusledku nakazy covid virem a navic umiraji i v primem dusledku tohoto pochybneho neucinneho a nebezpecneho vakcinovani.

Z jakeho duvodu umrela vyse jmenovana nevime a to, ze nekdo uvadi pricinu smrti covid muze byt i nemusi byt pravdou. Jen dementni zmanipulovany blb jakym jsi i ty Pavlo slepe dal veri lharum, co neco tvrdi i kdyz to pravda neni a na to, aby to kazdy clovek videl nepotrebuje zadne lekarske tituly.

Az si chces nechat sve zdravi poskodit tim pochybnym experimentalnim sajrajtem je to tva volba, ale je smesne, ze jdes delat i vzhledem k dostupnym datum tvrdit, ze tu nekdo umira jen proto, ze nebyl timto pochybnym experimentalnim sajrajtem vakcinovan.

Jen tobe podobni zmanipulovani idioti jsou dnes zodpovedni za to, ze prichazime o svobodu a zaroven zde i umiraji lide, nebo jim neni poskytovana radna lekarska pece, nebo se tu resi nesmysly v souvislosti s touto umele vytvorenou covidi pandemii.



| Předmět: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 11:14:13 | #11197 (2)

Skupina jedinců, která touží po smrti neočkovaných a nesmyšlejících stejně pošetile jako vy a o jejích odchodu by se ráda sdílela ve zkorumpovaných médiích je jen jedna. Obávám se, že ten kdo má na rukou krev je někdo jiný.



| Předmět: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 11:20:27 | #11198 (2)

Obávám se, že by jí očkování nepomohlo.


 #11192 

| Předmět: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 11:25:53 | #11200 (2)

Stačí změnit lokál a zpráva je hned napsána úplně jinak:

https://www.idnes.cz/kultura/hudba/asonance-hana-horka-c-k-vocal-joan-baez.A220117_085233_hudba_jgo

Pavli podlehla jsi bulváru.


 #11192 

| Předmět: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 16:59:14 | #11203 (3)

Takže NENÍ MRTVÁ?
To je radostná zpráva, jejího syna to jistě moc potěší!


 #11200 

| Předmět: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 11:28:46 | #11201 (2)
Proti očkovaniu sú vážne svetové kapacity z oblasti medicíny - Viliam Fischer


| Předmět: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 11:59:58 | #11202 (3)

Myslím, že pro staré lidi je očkování dobré, jsou riziková skupina a vedlejších účinků se nedožijí. Ale mladí zdraví lidi by to měli prodělat a posílit si imunitu.


 #11201 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 17:01:16 | #11204 (4)

Od kolikati let je člověk starý?
V 57 letech je už starý?


 #11202 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 17:07:05 | #11205 (5)

Podle těch tabulek hospitalizovaných kvůli kovidu jsou téměř všichni ve věku 60+

Můj tchán byl v tom menším % mladších, zemřel v 55ti na chřipku. (Ještě nebyl kovid.)


 #11204 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 17:25:11 | #11206 (5)

I rizikové skupiny by se měly kočkovat:
Moje tchýně má potíže s dýcháním, nějaký astma či co, furt lapá po dechu.
Švagr váží 2 metráky a kouří 40 denně, červený je jak gorilí zadek.

Ale proč já? Není mi ještě ani 40 a jsem zdravej normálně a kovida jsem měl taky normálně.


 #11204 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou…
17.01.22 18:00:33 | #11211 (6)

Proc? Protoze je statisticky dokazano, ze ockovani mohou prenaset virus jen asi 24 hodin. To je vlastne duvod, proc mohou do restauraci atd..


 #11206 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
17.01.22 18:29:31 | #11212 (7)

No a lidi s imunitou jak dlouho?
Kolik lidí za 24 hodin může nakazit očkovanej v hospodě a kolik lidí 60+ to může odskákat?
Takovej očkovanej dědek, co slope první ligu v hospodě je větší katastrofa než mladej člověk, co přijde do mekáča na svačinu.
Nebylo by lepší zakázat hospodu rizikovým skupinám a normální lidi nechat normálně žít?


 #11211 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
17.01.22 20:02:11 | #11216 (8)

Chces snad rici s velmi dobrou immunitou..u tech to nikdo nemeril a krome toho immunita neni konstantni, staci zvyseny stress a zacne klesat. Proc by si stari nemeli uzit? Ceky zivot pracovali a tak at se jeste trochu tesi ze zivota! Mladi by se meli ucit ohleduplnosti na tu generaci, ktera jim dala zaklady do zivota! Cele neni jen o zivote a o smrti, je to taky o vzajemne ohleduplnosti, cim vic lidi si to uvedomi, tim rychleji cela pandemie skonci..


 #11212 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.01.22 20:57:25 | #11217 (9)

Jenomže se ukázalo, že očkování není řešení. Očkovaní roznáší i onemocní, tak proč je zvýhodňovat na úkor lidí, kteří jsou na tom s imunitou líp jak očkovaní. Proč šikanovat lidi, kterým kovid nic neudělá, protože jsou mladí a zdraví. Staří celý život pracovali, tak můžou roznášet kovid a zaplňovat nemocnice? A nebylo by už na čase se ke kovidu chovat jako ke každé jiné nemoci a přestat blbnout? Nebylo, protože jsou to pohádkový kšefty. Píchat všechno co dýchá za každou cenu a pořád dokola. *4272*


 #11216 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
18.01.22 02:30:20 | #11233 (8)

Divim se ti, ze se s ni vubec ne tuhle temu bavis, kdyz to co napsala je uplny nesmysl.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 18:47:54 | #11253 (9)

Asi tak, celá řada očkovaných prodělávala covid naprosto stejným způsobem jako neočkovaní, takže něco o 24h roznášení nemoci je holý nesmysl, natož dokázaný.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 20:12:41 | #11278 (10)

Nesmysl je to i v tom ohledu ohledne toho sireni.

Skorumpovane CDC i velke Oxfordske studie jasne potvrdili, ze uz v pripade Delta covid viru je naloz na sliznicich u vakcinovanych a nevakcinovanych srovnatelna a tak jsou v sireni toho covid viru na tom obe skupiny lidi uplne stejne.

Ockovani anticovid vakcinami nemaji diky vakcinaci zadnou imunitu, ktere by je dokazala pred nakazou covid viru ochranit a nemaji absolutne zadnou sliznicni imunitu.

Z dalsich vedeckych studii je zrejme, ze uz od prichodu Delta mutace covid viru ty vakciny puvodne vyvijene na wuchansky puvodni kmen covid viru uz nemaji zadny pozitivni prinos a poskytuji jen nejakou nekvalitni skrizenou imunitu. Ani ta 3 davka neprinasi zvyseni protilatek vic nez na par tydnu, kde ale uz tyto protilatky nejsou dostatecne ucinne, aby zabranili i tem tezkym prubehum a umrtim.

U omikronu je to jeste horsi a ted uz je vic nez zrejme, ze vakcinovani soucasnymi aticovid vakcinami je mnohem vecsi zdravotni riziko i pro ty rizikove skupiny lidi nez samotny covid vir.

Vaknovani nerizikovych skupin tym pochybnym experimentalnim sajrajtem byl zlocin od samotneho zacatku, nebo se o tech nezadoucich ucincich vakcin vedelo a firmy vyrabejici tyto vakciny dokonce tyto data utajovali a az kdyz dostali prikaz soudem je zverejnit tak i tato pravda o tom jak lhali a korumpovali CDC FDA EMU i dalsi spolecnosti jen, aby od nich dostali to podminecni schvaleni i kdyz jsou tam tyto rozsahle utajovane nezadouci ucinky.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
18.01.22 02:29:01 | #11232 (7)

Statisticky je dokazano pouze to, ze ti nekdo velice dobre udelal dukladny vyplach zdraveho rozumu a udelal te uplne slepym idiotem.

Podobnou debitu muze napsat jen *30557* a primitivni bekajici *26960* .



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
18.01.22 02:26:12 | #11231 (4)

Ne neni k nicemu !

Je to uplne k hovnu a je to pouze prostredek jak urychlit smrt techto lidi kterym je tento experimentalni sajrajt podan. Ve skutecnosti to poskozuje jejich uz i tak oslabeny imunitni system. Davat lidem neco, co uz davno neni ucinne a navic to prinasi i dalsi bezpecnostni zdravotni rizika opravdu neni prospesne absolutne nikomu a uzitek z toho maji pouze ti co na podobne veci vydelavaji.

To co pises mohlo byt castecne pravdou jen v pripade toho prvniho wuchanskeho covid viru na ktery primarne byli tyhle vakciny delany. Uz od prichodu Delta covid mutace jsou ty vakciny absolutne k hovnu pro kazdeho, komu jsou podany a je to jen zbytecne zdravotni riziko navic.



| Předmět: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 17:30:34 | #11207 (2)

Ahoj taky jsem to už četl na více portálech i Nova se tím zabývala ve zprávách je to strašný. Mělo by se zavést to samé jako ve Francii.


 #11192 

| Předmět: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 17:32:24 | #11208 (3)

Co je ve Francii?


 #11207 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 17:52:58 | #11209 (4)

Koukni na zprávy ti co nejsou vakcinovani nesmí nikam ani do restaurací dopravy apod. *29716*


 #11208 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
18.01.22 02:34:46 | #11234 (5)

Primitivnim zlocincum jakym jsi i ty Michale by meli uz konecne nasadit klepeta a poslat je do base, kde patris.

Omezovat kohokoliv prava a svobody na zaklade vylhaneho nesmyslu muze opravu jen blb, ale ani v teto veci nevedomost neomlouva a tak bych te do base poslal, jako velice nebezpecneho blba, co je pro jine normalni a zdrave lidi velice nebezpecny.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou…
18.01.22 15:22:50 | #11246 (6)

tebe by měli zavřít do blázince...


 #11234 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
19.01.22 10:02:40 | #11265 (7)
*30557* *4585*


| Předmět: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 17:53:24 | #11210 (4)

Vláda si to tam odsouhlasila


 #11208 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 18:32:33 | #11213 (5)

No ale tady nejsme v totalitním režimu, to nemůžeš přece srovnávat.
Nebo ty už nechceš demokracii?
Nová vláda se ze všeho nejvíc hlásí k demokracii, která prý za Babiša byla omezená, tak proč jsme u těch voleb byli?


 #11210 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou…
17.01.22 21:46:17 | #11218 (6)

Ve Francii je snad totalitní režim?
Spadl jsi z višně?


 #11213 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
17.01.22 21:53:13 | #11220 (7)

Určitě není parlament o tom všem volil demokraticky,jako jinde v demokratických zemích. Šlo o to aby se lidé tam očkovali ,aby neohrožovaly druhé a tím,aby jejich ekonomika se neprohlubovala­.Francie udělala správný krok a ještě lepší udělali v Rakousku. Osobně očkování proti Covid už vakcíny jsou dávno schválený a nehrozí že by se lidem něco díky ním dělo, osobně bych se nebál zavést i zde povinné očkování, však už teď se ockujeme na ledacos ,tak proč né na Covid.To zde ostatní nad jinými ockovanimi se vůbec nepozastavují. *29716*


 #11218 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
17.01.22 22:19:40 | #11221 (8)

Očkování na chřipku není povinné. Povinné jsou jen smrtelné nemoci, ale i to může rodič za dítě odmítnout. Navíc těch vedlejších účinků u vakcíny na kovid je zatím stále hodně. Já bych lidi pod 60 let pokud jsou normálně zdraví vůbec neočkoval. Pokud chtějí doopravdy pomoci ekonomice, tak proč umožňují očkovaným nemoc neomezeně šířit a dělat tak další vlny epidemie, teprve příští týden se začnou taky testovat, do karantény taky nemuseli po kontaktu s pozitivním člověkem. Tady o boj s nemocí viditelně nejde.


 #11220 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.01.22 22:43:42 | #11222 (9)

Já jsem nikde vedlejší účinky Covid vakcín neviděl jen lidé nemocní určitými nemocmi co Covid jen urychlil. *29716*


 #11221 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.01.22 22:48:26 | #11224 (9)

Bohužel to nedělají očkování,ale právě nenaočkovaní tu vlnu pandemie,studie ukazuje že očkování je naopak ideální,to co píšeš že očkovaní roznášejí Covid je milka,dnes jsem byl testován na Covid a Covid nemám a to už jsem od listopadu po třetí očkovaný ba jako astmatik se cítím i co se týče sportovních aktivit i více lépe.Ockovani dělají právě kolektivní imunitu,ty vakcíny mají síťce určitý typ části Covidu,ale neohrožuje ani ockovaneho,ani nenaockovaneho. *29716*


 #11221 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 00:32:06 | #11227 (10)

Neočkovaní neroznášejí, protože ti nikam nechodí a v práci a ve škole se pravidelně testují a když jsou pozitivní, jdou do karantény oni i jejich neočkované okolí. Kovid je dnes nemoc očkovaných.


 #11224 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 00:42:52 | #11228 (11)

Jak to jde, kolego antikoviďáku? Dlouho jsem tě tu nestřetnul.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
18.01.22 02:38:48 | #11236 (8)

Ty si klidne pichej i heroin debile a klidne si dej i zlatou primitive, ale s tim laskave neobtezuj normalne zdrave lidi.

Ses parchant co patri do base !



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 15:08:51 | #11242 (9)

Tomu rikas laska k bliznimu velebnicku?


1  
 #11236 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 10:32:09 | #11267 (10)

Tomu rikam adekvatni odpoved falesnemu cloveku, co schvaluje pachani zlocinu na jinych lidech a zakryva to maskou spravedlivosti.

Mohl bych pouzit i jina slova. Treba tohle.
Mt 23:27
JB Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Podobáte se obíleným hrobům: navenek vypadají pěkně, ale uvnitř jsou plné kostí mrtvých a veškeré hniloby;

Mt 23:28
JB tak i vy, navenek se lidem zdáte spravedliví, ale uvnitř jste plní pokrytectví a nepravosti.

Mt 23:33
JB Hadi, zmijí plemeno! Jak budete moci uniknout odsouzení do pekla?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 10:32:57 | #11268 (10)

A toho velebnicka si dej klidne za klobouk hloupa zeno.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 17:46:19 | #11248 (9)

Na to, že tu tenhle pseudobuddhista s totalitářským myšlením prosazuje apartheid, jsou tahle slova ještě málo, ale zbytečně se jím necháváš vyprovokovat - proto sem chodí a píše to, co píše, to je pro něj to nejvydatnější sosáníčko.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 10:36:25 | #11269 (10)

Je to falesny smejd se zlocinnym myslenim a za to sve chovani a co schvaluje si opravdu jinou odpoved ani nezaslouzi.

Az jedna v nevedomosti budis mu to odpusteno.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
18.01.22 02:36:57 | #11235 (7)

Jen slepy dement nevidi, ze nejen ve Francii jsou porusovana zakladni prava a svobody lidi a tohle se deje jen v totalitnich rezimech, kde je zneuzivana vladni moc proti lidem.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou krev
17.01.22 18:33:58 | #11214 (5)

Ještě začneme obdivovat Severní Koreu nebo protektorát.


 #11210 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou…
17.01.22 18:43:48 | #11215 (6)

a budeme přispívat na humanity černochům a cikánům *2*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou…
18.01.22 10:29:15 | #11237 (6)

Ne, mluvilo se o Francii.
Francii srovnáváš se Severní Koreou nebo protektorátem?


 #11214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
19.01.22 08:05:04 | #11261 (7)

...a je ticho po pěšině! *2527*


 #11237 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
19.01.22 13:26:39 | #11272 (8)

Nezemřela na kovid, ale až po uzdravení a nakazil ji její OČKOVANÝ syn. *4508*


 #11261 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 13:35:18 | #11273 (9)

Nic noveho. Podobne skusenosti maji i patologove, ktery stanovuji tu skutecnou pricinu umrti.

https://www.novinky.cz/zena/styl/clanek/zeny-z-pitevny-a-jejich-zkusenosti-s-koronavirem-40332513

"Jako jedny z mála v Česku viděly, co s lidským tělem dokáže udělat koronavirus. Dvě patoložky z pražské Nemocnice na Bulovce Jana Válkyová (30) a Michaela Lidinská (29) pitvaly pacienty s pandemickou nákazou covid-19

Michaela Lidinská: Všichni pacienti sice měli původně pozitivní testy na covid-19 a s touto diagnózou byli v nemocnici i hospitalizovaní, v době úmrtí ale už byli zaléčení a příčina smrti byla nakonec jiná. Covid-19 u nich nebyl pravou příčinou úmrtí..."

I tak ale vsechny ty pacienty, co byli testovani jako covid pozitivni a umreli museji i patologove v statistikach vykazoval LZIVE jako covid umrti, co je jen soucast te prolhane covidi propagandy.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 13:59:57 | #11274 (10)

Vedla toho tu mame ale statisice mrtvych v priamej suvislost s ockovanim anticovid vakcinami.

Fatálne následky očkovania: Hlavný nemecký patológ žiada viac pitiev očkovaných ľudí. 30 až 40 percent údajne zomrelo „na očkovanie“

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/10/fatalne-nasledky-ockovania-hlavny-nemecky-patolog-ziada-viac-pitiev-ockovanych-ludi-30-az-40-percent-udajne-zomrelo-na-ockovanie/

"...Viac ako jedno z troch úmrtí po očkovaní môže byť spôsobené samotným očkovaním. Taký je výsledok z viac ako 40 obdukcií, ktoré urobil Prof. Dr. Peter Schirmacher z Ústavu patológie na Univerzite v Heidelbergu. Najnovšie údaje zo štúdie Biontechu tiež poukazujú na výrazne vyšší počet úmrtí v dôsledku očkovania..."

Zdroj informacie v nemcine
https://www.epochtimes.de/gesundheit/toedliche-impffolgen-chef-pathologe-fordert-mehr-obduktionen-von-geimpften-a3571562.html

A teraz mame len v EU tento stav.

Európska databáza (krajiny EHP a krajiny mimo EHP) hlásení o podozreniach na reakciu na liek je EudraVigilance overená Európskou liekovou agentúrou (EMA) a teraz hlásia 36 257 úmrtí a 3 244 052 zranení po injekciách štyroch experimentálnych injekcií COVID-19:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH
COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S )
Z celkového počtu evidovaných úrazov je takmer polovica (1 540 852) ťažkých úrazov.

údaje do 1. januára 2022.

https://vaccineimpact.com/2022/36257-deaths-and-3244052-injuries-following-covid-shots-in-european-database-double-vaxxed-13-year-old-dies-from-heart-attack/



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 14:16:43 | #11275 (11)

No Karlito..Ono to je , všelijaké ...Vakcinace versus ,Covid a prodělání rovná se.. vše tak 50/50



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na rukou…
18.01.22 10:30:12 | #11238 (6)

Srovnáváš se Severní Koreou a Protektorátem i Rakousko?


 #11214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
18.01.22 11:28:04 | #11239 (7)

(Přece nejsi Jovan Djokovič - ten v rozhovoru s nějakým novinářem prokecl, že "Není divu že je Austrálie taková jaká je když z ní pocházel Hitler!)


 #11238 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
18.01.22 12:22:53 | #11240 (8)

Pavli dnes zase pojedu kolem tvé vesnice, budu na tě vzpomínat (v dobrém).


 #11239 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 14:49:40 | #11241 (9)

Pomodlime se za ni, aby ji osvitilo a videla Pravdu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 10:45:21 | #11270 (11)

Tvrzeni toho jejiho posahaneho synacka neni v dane veci nijak zajimave.

Pricina smrti se da urcit jen diky seriozni lekarske pitve, kde se pak stanovi i to co bylo hlavnou pricinou umrti, kde nejaky covid vir muze byt klidne jen vedlejsim problemem, ktery ale nebyl skutecnou pricinou jejiho umrti.

A v tom clanku jsou i dalsi nesmysly. I z jeho osobni vypovedi je zrejme, ze nakazu covid virem domu prinesl prave ten jeji posahany plne ockovany synacek a nakazil jim tedy i svoji matku. Ze by tedy jeho matka zamerne vyhladavala nekoho kdo ma covid vir, aby se jim nakazila je tedy jen domnenka nekoho, kdo chtel tuhle vec jeste vice zdramatizovat.

Je ale silene, ze lidem je jejich svoboda omezovana nejakym pochybnym a neucinnym vysoce riskantnim experimentalnim vakcinovanim, ktere neprinasi zadnou imunitu vuci covid viru a nebo prekonanim nemoci, kde narozdil od toho pochybneho ockovani jsou i vedecky prokazane kvalitni protilatky s dlouhodobym trvanim, co skutecne imunitu vytvareji.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 08:07:45 | #11262 (9)

*27179* Neboj se - projížděl jsi cca 1 km od mojí chalupy *27179* takže se nemusíš obávat že na Tebe ze mne skočí nějaká smrtelná mutace *13417* *4585*


 #11240 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
19.01.22 10:48:30 | #11271 (10)
*26960* *4585*


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Máte na…
18.01.22 15:19:32 | #11243 (8)

Djokovic je vubec pomatenec, je ve spojeni s ultranationalisty a popiraci holocoaustu, podporuje vselijake konspirativni teorie, kamaradi se s Milanem Jolovicem, byvalym komandantem paramilitantich jednotek , zvanych Drina-Wölfe, ktere se podilely na vrazdeni v Srebrenici.


 #11239 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 15:21:24 | #11245 (9)

idiot...


 #11243 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 17:52:52 | #11251 (10)

to je.


 #11245 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
18.01.22 23:00:20 | #11257 (11)

Obsah příspěvku byl smazán. Důvod: urážky prokázaného prudiče, nic do diskuze nepřináší


 #11251 

| Předmět:
17.01.22 10:14:54 | #11190

Ti co druhých přesvědčovali o to aby se nechali vpravit do sebe ty sračky, ti co fňukali o zbavení volebního práva každého, kdo není stejného názoru a stejně moudrý jako oni, ti co šířili bludy o tom že je moudrý ten kdo se nechá naočkovat na doporučení, skautů, herců, rádoby vzdělaných mudrců a celebrit, ti co šířili pověry o tom, že vakcína proti covidu je Božím darem jsou právě ti největší lháři, kteří zbabělé odvedli práci korporacím, které už dnes přebírají světovou moc a kontrolu.

https://www.facebook.com/groups/320173892632552/?multi_permalinks=644224230227515




| Předmět:
15.01.22 15:53:07 | #11189

Chrochtavej kriminálník se bude zpovidat:


Předseda Lékařské komory Milan Kubek se bude zpovídat před revizní komisí své vlastní komory. Důvodem je jeho chování vůči profesoru Jiřímu Beranovi, kterého měl falešně nařknout z korupce a ve vzájemné debatě porušit několik dalších předpisů komory.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kubek-slapl-do-Za-debatu-s-Beranem-oficialni-odveta-689243


1  


| Předmět:
15.01.22 15:34:45 | #11188

Imunolog Karel Drbal: “SELHÁVAJÍ OPAKOVANĚ JEDNOTLIVCI I CELÉ INSTITUCE, KTERÉ SVÉ OMYLY NEVYSVĚTLUJÍ” (VIDEO CZ, 47 min)

„Mnoho hlasů dostávají falešní proroci, kteří mají jednu predikci a ona nevyjde, následně ji nevysvětlí, ale vystoupí a vydají další falešnou predikci, která opět nevyjde. V tom se nyní stále pohybujeme. Stát se svým způsobem chovají podobně, ale i instituce se chovají podobně. Měli na začátku kvalifikovat jaký nejmenší agregát dat mohou poskytnout vědecké komunitě, což měla být jejich role – jak data sbírají a co přesně poskytnou vědcům a potom s nimi diskutovat. Právě v této diskuzi, která probíhá velmi rychle a efektivně se pak generují potřebná krizová řešení na danou dobu, ale to vůbec neproběhlo. Stát i instituce se tím opakovaně dopouští mnohých chyb. Například WHO má iniciovat možnosti spolupráce na vědeckých studií, abychom se nemuseli dozvídat z denního tisku.“, říká v rozhovoru imunolog Karel Drbal. RNDr.

zmizí-li v příspěvku obsah videa, tak na tomhle odkazu:

https://m.youtube.com/watch?v=ZITdaO-96SI


1  

| Předmět:
14.01.22 18:52:01 | #11187

V Polsku podobně jako v ČR vybujela jako houba po dešti tzv. zdravotní rada, která loobovala na nastolení covidové a vakcinační totality, certifikátů a podobných již známých sraček s cílem destabilizovat zemi, rozbíjet společnost a stejně jako u nás a jinde nabídnout svobodu za přijetí mRNA vakcíny, čili budovat vax-apartheid po vzoru zemí EU a na této činnosti silně profitovat.
Polská vláda se s nimi nepárala. Rada těchto rozbujelých hyperaktivních radoby odborníků musela vysupět jako sviňka po přetáhnutí krumpáčem a nepomohla ani pomoc západem dotovaných neziskovek, včetně hnutí LGBT.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-tolerujete-antivaxery-koncime-polsti-poradci-pro-boj-s-covidem-rezignovali-185876


2  

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky