

Vemes
velký Wok
nahazís kuřata do Vietnamské pánve
Přidáš litr slivovice rybí omáčku a vařis 7 dní
Ano ale játra vždy s pokličkou když se zprudka smaží, mít ji po ruce...
Tak napíš, ako sa Ti s tou novou panvicou darí. Spokojný? Možno si potom kúpim aj ja :)
Jeee Ivka,to si kup.To je uzasna zalezitost.Na tom se da delat snad vsetko a teda chutove je to uplna bomba.Doporucuji!!!
Ja som dnes mrkvovú tortu, s bielou čokoládou a jogurtom, nech sa zadarí 😉
Tak já jsem od Ostravy
)
Dej si na kolecka ostravskou klobásu,cibuli a anglickou slaninu a opec to .)
Bude to tvrdý jako Nás kraj. )
K ničemu. 😊
Vezmeš koště uriznes zametací část
Napichás
4 kachny
Cibuli a špek Založís velkou vatru a počkás až budou žhavé uhle
Ugrilujes a pak jen hodujes
Dobrou chuť přeje strýček jitrnice
Nepýtaj sa, bude to čítať o pol hodinu, pozrie sa a.... bohviečo uvidí 😁
Jen jedna zkušenost: Asi před týdnem jsme chtěli dělat ražniči. Vše
připraveno, už jen napíchat na špejle. Ejhle - špejle nejsou! "No co,
dojedu pro ně k mé oblíbené /velmi/ Vietnamce."
V tom nápad: "Uděláme "rozlítané ražniči"!
Všechno hezky do kastrolu a šup s tím do trouby.
Tvl!!!!!!!!!! Ještě 3 dny následující trval náš orgasmus!!!!!!!!!! Nikdy
nejde docílit tak luxusního ražniči /na tom nesejde, že to není 100 %
ražniči bez těch špejlí/, jako tímhle způsobem, kdy se všechno a
všechny ty chutě a ingredience kamarádí a snoubí a proplétají v ty
luxusní šťávě a vypečeném domácím, luxusním špeku, který ještě
zestonásobuje chuť tohoto božského pokrmu!!!
Už nikdy nechci jiný ražniči, než to, co jsme stvořili víceméně
náhodně před několika dny. Je v tom rozdíl asi jako mezi okoralým chlebem
a luxusní čerstvou šunkou od kosti. Jsem si jist, že tak dobrý "ražniči"
jedl sotva 1 člověk ze 100.
Ja mäso deň predtým namarinujem a dobrá domáca klobása, slaninka, cibuľa, paprika troch farieb. Mňam. Ale každý si dá, čo chce, niektorí zvyknú aj šampiňóny, či zemiaky...ja robím osobitne kašu, alebo op.zemiaky.