Rozcestník >> Ostatní >> Co tu ještě nebylo

Informace

Název: Co tu ještě nebylo
Kategorie: Ostatní
Založil: milkocicak
Správci: milkocicak
Založeno: 26.03.2021 02:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 608555x
Příspěvků:
9096

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: Co tu ještě nebylo - Pro lidičky všech věkových kategorii od profesorů až po nevyučené co se momentálně nudí a chtějí se nejen zabavit - ale třeba i poznat . Pokud možno nebudeme si nadávat.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5744

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Na zamyšlení :
20.12.22 21:17:32 | #5744
Reakce na příspěvek #5716

Takže ses zase jen vyplakala dojemným slazavým údolím, zase jen řešila mne v osobní rovině - ale na ani jednu mou věcnou otázku k videu konečné a k argumentům, tedy k tíématu, jsi neupustila ani písmenko .-)))))))))))))­)))))))))
to asi nikdy lepší nebude, soudružko, že? .-)))))))))))))­))))))) *34258* *34258*

Tak já od teď přestanu v komunikaci s tebou (všimni, zatím nepíši diskusi, do té ses ještě nezapojila) používat smajlíky, aby tě to nerozrušovalo. A pokud začneš diskutovat jako dospělý člověka podle pravidel diskuse (viz třeba wikipedie, heslo "diskuse") , tak mito třeba chvilku vydrží. Pokud ze sebe dokážeš v další reakci vytlačit zase jen obecné bláboly a tvoje dojmy v osobní roviněke smajlíkům se vrtím - protožepřesně to uvedené bylo důvodem, proč jsme je používal, že někdo, vehementně se ohánějící "diskutováním", zatím nenapsal ani písmeno věcného k tématu - zatím jsi předhodila jen jakousi ranní pondělní nebo jakou 10timinutovku konečné, kde se ve velké zkratce a mnohdy zcela mimo vyjadřuje k událostem posledního týdne jestli jsme to pochopil, a pak od té samé paní citáty, z nichž nejméně jeden (ze 2) je PROKAZATELNĚ lživý (Bismarckovo), a nejspíš bude i ten první.

a to proberem, jestli už překonáš svůj strach z diskuse a diskutovat konečně začnešvěcnýma odpověďma na moje dotazy (které si vyhledej. pokud bys to nedokázla, dej vědět, překopíruji ti je dopředu).


1  
 #5716 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Na zamyšlení :
21.12.22 09:28:51 | #5746 (1)

Opět jsi mě neskonale pobavil. Tomuto říkám blábol. Ty toho napíšeš sice hodně, ale hodnota napsaného je téměř nulová. Já se diskuse nebojím a to ani v případě, kdy jsem na diskusi sama a proti mě tam jsou lidé s jiným názorem, než mám já. Za svým názorem si stojím a pokud sem dávám odkazy na někoho jiného, tak to dělám proto, že ve svých názorech nejsem osamocená. V podstatě dělám to samé, co děláš ty. Píšeš tady, že jsem nenapsala nic k tématu? A o čem tedy píši? Nespletl ses takhle náhodou v osobě? Takto se chová vždy Radar, k tématu nic, ale vždy se zaměří na pisatele nějakého příspěvku. O tom jsem tu psala a píši to i jinde. Není ojedinělý, takových je tu povícero.


 #5744