Rozcestník >> Ostatní >> Co tu ještě nebylo

Informace

Název: Co tu ještě nebylo
Kategorie: Ostatní
Založil: milkocicak
Správci: milkocicak
Založeno: 26.03.2021 02:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 609341x
Příspěvků:
9096

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: Co tu ještě nebylo - Pro lidičky všech věkových kategorii od profesorů až po nevyučené co se momentálně nudí a chtějí se nejen zabavit - ale třeba i poznat . Pokud možno nebudeme si nadávat.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5908

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.12.22 12:22:17 | #5908
Reakce na příspěvek #5906

Za další jsem zde upozorňovala, že tato diskuse není o Martičce. Nechápu, proč ji tu neustále ty a Radar zmiňujete. Že by to bylo tím, že se na nic jiného nezmůžete, protože moc dobře víte, že ona se vám nikdy nepodvolí a bude jednat podle vlastního uvážení? Že by to bylo tím, že není člověk, který by se nechal ovládat jako loutka a řídil se tím, co si vy přejete? Vím, že vám velice vadím, protože nedokážu mlčet a dovolím si napsat věci, které se vám tuze nelíbí. Obzvláště pravda se vám velice zajídá. Proto ty neustálé útoky, proto to zesměšňování a dehonestování. Jenomže mě právě toto v tom "boji" s vámi posiluje. Už je ti to jasné?


1 1  
 #5906 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.12.22 12:35:09 | #5910 (1)

Výborně. Není ani o Krakovi. To se shodneme :-))))
Zmiňuejme proto, protože ty neustále ziňuješ nás :-))) a minimálně v mém případě jsi prokazatelně začala :-))))

Já se zmohl, napsal jsem ti odpovědi na všechny tvé otázky i věcné reakce na neotázky - ty ses zatím enzmohla na odpovědi a věcné reakce na mne. Nejvěcnější tovjí reakcí bylo, když jsi poslal video na buuubuuuu.tv , kde dotyčná pipka řešila opět něco úplně jiného než o čem byla řeč v příspěvku, na který jsi reagovala :-))))

přestaň blábolit o loutkách, ty komunistická ovečko, a buď odpovídej na věcné dotazy a reakce a nebo odtáhni do prdele i se svou logikou .-)))))))))))))))))

Mně nevadíš, ale bdu se k tobě chovat výhradně pole zásluh - tedy jako k prolhanýmu, vztekláýmu nenávistnýmu parchantovi, kterej někam dovalí údajně diskutovat, ale paksi tady hraje na internetovýho psychologa, což mu jde nejméně ze všeho :-)))))

Přestanu s útoky na tebe okamžit, jakmile zodpovíš moje dotazy a případně zareaguješ na moje reakce ze vzkazníku. začnu na tebe opět útočit ihned poté, co ty budeš místo tématu řešit zase mne :-))))

Co tebe posiluje, ty vemínko, je mi komplet u prdele. jestli to něco posiluje, tak max tvůj zoufalý vzdor, jak si stále víc uvědomuješ, že taháš za slabší konec, no spíš už ani netaháš

JE TI TO UŽ JASNÉ??? :-)))))))))))))­)))))))))))))

Vůbec jsme neměl čas, jen sjme nakoukl, čistě náhodou :-)¨)))))))))


1 1  
 #5908 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.12.22 12:25:41 | #6079 (2)

Mně je jasné, co jsi. Ubožák, hulvát, fanatik a demagog. Ty si tu nebudeš nic vynucovat, a na mě obzvláště ne. Jak už jsem psala, nejsem tvoje hračka ani loutka, se kterou by jsi mohl manipulovat. Naštěstí mám svůj rozum a tím se řídím. Kdy ti to konečně docvakne? Já na tebe vždy pouze reaguji, nezačínám kvůli tobě nové stromy a už vůbec tě neoslovuji. Jsi to ty, kdo se tu snaží neustále diskutovat v osobní rovině a urážet. Takže pokud na tebe zareaguji, tak buď rád, že se s tebou vůbec ještě bavím. Mohla bych tě ignorovat, jako to dělají jiní, jenže se držím toho, že takovým lidem, jako si ty, se nemá ustupovat, ale naopak takové chování odsuzovat. A to budu dělat vždy. Už je ti to jasné?


 #5910 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.12.22 12:39:00 | #5912 (1)

Zmínila jsi mě, tož já ti odpovím Martičko. Proč se o tobě zmíňujeme? Protože tady plácáš nesmysly a myslíš si, že ti to budeme žrát. Na svoji diskuzi nás nepustíš. Tam máš jen svoje ovečky, které přikyvují na každou tvojí zkazku, jako nemocní osli. Proč přikyvují? Přykyvují protože by šli od válu, kdyby tomu tak nebylo. Jelikož ty se chceš neustále s někým hádat, lezeš na diskuze, kde dostáváš řádneě po uších a kdyby jsi v tom svém mozečku něco měla. Stáhneš se....


1 1  
 #5908 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
24.12.22 09:52:17 | #5921 (2)

Nevím nic o tom, že bych psala hlouposti a nesmysly. Na svoji diskusi jsem vás pustila, a výsledek byl takový, že jsem vás z ní musela následně vyřadit pro vaše nevhodné chování. A ne, nejsou tam jen ti, co přikyvují, takže tu vyloženě lžeš. A kupodivu jsou tam stále, nikdo je z diskuse nevyhodil. A důvod je v tom jejich chování. Že se na této diskusi dokáží bavit jinak, než to dělají na jiných. A o tom to je. My se tam vzájemně nenapadáme, ani tam nikoho nepomlouváme a ani nikomu nenadáváme. Kéž bys měl v tom svém mozečku alespoň tolik rozumu, abys dokázal některé věci chápat.


1  
 #5912