Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5515584x
Příspěvků:
149679

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #111743

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 01:21:55 | #111743

Je zajímavé sledovat, jak ti postupně dochází, že se cosi pro RF nepřijatelné dělo. Viz Sevastopol. To si vše ještě před pár měsíci odmítal jako výmysly a chtěl jsi důkazy. Takže pokračuj, sbírej informace a máš šanci jednou pochopit, o čem píšu. Např. si zjisti, kam šlo těch 5 mld USD od Nullandové, kdo jmenovitě sestavil pomajdanovskou vládu UA, ve kterých stranách ty persony byly angažovaní a pod.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.07.23 13:40:12 | #111805 (1)

I když jsi to napsal samoztatně, soudím, že to bude na men?
Milý Kvído, teď sorry, ale : TOBĚ HRABE??????
Já to tu píšu od prvopočátku, že šlo o Sevastopol a jeho pronájem Rusku, tys mne asi opravdu nečetl, jak jsi to jednou deklaroval .-)))))))))
Jen sjem vždy dopisoval, že to, že se to rusku nelíbí (je to pro něj nepřijatelné) NEMÁ SÍLU PŘEVÁŽIT PRÁVO, tedy tu skutečnost, že sevastopel je ukrajiny a rusko si nemů§že vynucovat jeho pronájem.

Já vím, o jakých 5 mld Nullandová mluvila a už jsme ti to sdělil. Můžeš mi předložit důkaz, že to bylo jiných 5 mld a kam šly :-))))
USA pomajdanovskou vládu (na ty 2 měsíce do regulérních demokratikých voleb, kde vyhrál porošenko) NESESTAVOVALY, Kličko a ještě nějací se američanůjen zeptal, kdo si myslí, že je nejpřijatelnější - kupodivu Nulalndová a ten durhej, kteří si o tom telefonovali, jim pak PORADILI, koho, a nebyl to ani Kličko, jako jeden z těch 3 navrhovaných, ani nějaký radikálnější návrh. pouze se jim vyjárřili, kdo je podle nich nejlepším kandidátem na premiera, NIC VÍC .-))) Máš-li jiné informace, nevyzývej k tomu, abych si je sám vyhledal, takhle "argumentují" malé děti a lidé, kteří žáné argumenty nemají, a prostě mi je předlož, rád se na ně podívám.


 #111743