Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5426228x
Příspěvků:
149139

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #147073

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
26.03.24 02:15:38 | #147073
Reakce na příspěvek #147052

V podstatě má pravdu, ta spojitost s Ukrajinou tam je, i když jenom nepřímá... - IS neměl důvod zaútočit na Rusko, ale využil jeho oslabení, tedy toho, že RF momentálně soustřeďuje všechny svoje síly ve válce proti ukrajinským extrémistům, kteří jsou podporováni vládou USA.
Tedy dá se říci, že za ty útoky je vlastně nepřímo odpovědná vláda USA, která proti Rusku vede proxy válku pomocí Ukrajiny. Jinak USA by byl pro IS jistě mnohem lukrativnějším cílem nějaký koncert v USA, vzhledem k tomu, že USA jsou jediní, kteří stále v tom izraelsko-palestinském konfliktu podporují Izrael...

Ale nakonec se ukazuje, že ani Islámský Stát vlastně nebojuje za islám jako takový, jinak by si vybral jiné cíle, a neútočil by v době Ramadánu, což je svátek všech pravověrných muslimů, jak správně poznamenal Putin. A fakt je ten, že v RF žijí miliony muslimů, nejenom těch, co patří do RF, ale co tam jezdí za prací, třeba z toho Tadžikistánu. V tom se ale Putin opravdu přepočítal, když těm imigrantům z Tádžikistánu trochu povolil uzdu, a oni se nechali zmanipulovat.

Ale je vidět, koho to svědomí nejvíc trápí - zatím podle světových reakcí vyhlásila nejvyšší pohotovost Francie, a následuje Německo, takže asi tyto země nemají zrovna nejčistší svědomí...:-)))
USA nemají svědomí vůbec - ale na každé prase se vaří voda, jak by řekl Krak.:-)))


1 1  
 #147052 

| Předmět: RE: RE: RE:
26.03.24 18:47:25 | #147222 (1)

V podstatě pravdu samozřejmě nemá - ne v souvislostech, která z toho chce vyvodit. Nežer mu to.
IS důvod měl, mohla jsi ho číst už několikrát. Ostatně, "někde tady v okolí" jsi ho sama zmínila. že jsou rusákové na stejné lodi se západem.. nebo islámci nemají důvod páchat teror ani na západě? nějak si to ujasni adej vědět, na co jsi přišla.
USA podporuje ukrajinské extremisty? nezacvakalo ti před tímhle příspěvkem v hlavě?
za ty útoky si může jen a pouze rusko,a putler osobně za to, že nebral na vědomí varování, naopak, ještě ty, co ho varovali, v podstatě seřval, že ho chtějí vystrašit a ovlivnit.
no tak teď musí vymýšlet píčovské spojitosti s UA.
je toho na vás už moc, toho lhaní, na putlera a tebe a všechny pro-ruské dezoláty, co? .-)))))))))))))))
a tak to vypadalo hezky, v únoru 2014, co? .-))))))))))))

Proxy a hybridní válku vede primárně rusko proti západu, už plno let.
Izrael stále podporuje kd e, kdo. To že mu občas něco vyčtou neznamená, že nepodporují :-))))))))))))))))

no, a nebo to byla kulišárna, že všichni "inetligentní rusákové" si budou myslet, že o ramadánu nikdo nezaútočí .-)))) a teď kdo byl chytřejší, co? .-)))))

jojo, uzda se nesmí povolovat, kdo to kdy viděl, v takový demokracii, jaká je v rusku. možná kdyby se na tadžikistán vyflak a neznásilňopval ho, že se to nestalo?

Obávám se, že jsi slušná desetiletí odervaná od reality - rozhodně v případě francier, kde se to teroristickými činy jen hemží. to nebude kvůli tomu terútoku v rusku. tam si obejvili svoje teroristy, i v tom německu, terorismus je tak nějak celoplanetární záležtost a spíš s ebavíme o tom, které země mu jsou schopny předcházet nebo aspoň odhalovat přípravu. vy rusákové ne.
a kde to neumíte, tam k tomu terčinu dojde, no.

jj, nejspíš i na us ase vaří voda, už v podobě nejbližších prezidentských voleb, ale primárně se někde vaří na to skutečné jediné současné prase, co sedí v kremlu. neboj, DODE, pokud se nevaří voda, rovnou se lije kulka.
přijdeš o něj.


 #147073 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
26.03.24 19:14:21 | #147239 (2)

"Je tady i podtón, o kterém ruský režim moc nemluví: Naprosto katastrofální bezpečnostní selhání navzdory tomu, že byli na tuto možnost upozorňováni i zahraničními partnery."


 #147222