Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5447502x
Příspěvků:
149260

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #150698

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 00:13:09 | #150698
Reakce na příspěvek #150695

Nepřevýšila, už vůbec ne výrazně. V korupci ano. Každopádně to je věc každé země, jiná země se do toho nemusí a vlastně nesmí montovat, pokud není požádána.
UA se o NATO zajímá až od 2014, díky agresi rusáka, kterého v dané době, kdy začal agresi na krymu, nikdo ničím nijak neohrožoval, natož nějakou vysněnou strategickou nedělitelnou bezpečnsot (to jsou stejně termíny, nedělitelná bezpečnost, co to je, ty voilu?)
Co sis vymyslel, abys to "pochopil", je naprost onezajímavé. nás zajímá jen realita

z konce roku 2021? tedy 7 let po ruské agresi?

A mohl bys nám i jasně dokázat, co z uvedených bodů bylo porušeno? OBJEKTIVNĚ, REÁLNĚ PORUŠENO. S důkazy.
Je neuvěřitelné, že sem překopíruješ asi 5 jakýchsi článků a oháníš se jimi jako omluvenkou pro ruský vraždění, ale přitom OBEJKTIVNĚ nebyl žádný z těch bodů porušen.
Navíc se týkal USA, takže porušení něčeho z uvedeného USA ospravedlňnuje vraždění 3. země? To jako podle jakýho magora, vrahouna, kterýmu ruplo v kouli?

Primárně ale i v případě porušení uvedneé smlouvy je první, co se musí odehrát, JEDNÁNÍ O NÁPRAVĚ. Rozhodně ne napadení nevinné země.

Tobě dobře a dlouze mrdá, Kvído.


 #150695 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 00:30:56 | #150703 (1)

PS : teď jsme si všiml, že píšeš o návrhu. čili ty jsi tak nekonečně tupej, že když si ruský hovno vymyslí COKOLI, JAKÉKOLI DŮVODY, které nemají vůbec žádnou oporu v realitě, ale ruská svině si je usmyslí jako zdůvodnění pro své ZCELA NEOPRÁVNĚNÉ POŽADAVKY, tak ty se uděláš dio trenek, protože ruská svině. vůbec o tom nebudeš přemýšlet, rusák přeci ví, co dělá a proč.

Ano, ví. Proto se dožaduje naprosto neoprávněných požadavků, což ty nejsi schopen rozklíčovat.

ale kdyby ještě s tímhle přišlo konce roku 2013, tak se tomu zasmějeme, ale bude to mít hlavu a patu, takže by mu západ třeba některé body i odkýval

ale ruskej vrah to udělá až v době, kdy si přivlastnil 2 kusy ukrajinského území a odmítá je vrátit, kdy povraždil x tisíc ukrajinců a zavinil x tisíc mrtvých prorusáků.

čili jsme na začátku, protože tohle ti tu já píšu celou dobu : usa s ruskem jednali, pouze odmítli naprosto neoprávněné, nesplnitelné požadavky ruska ohledně NATO a také odmítli jednat o ukrajině bez ukrajiny

tohle pochopí malé dítě.
jen napúrosto vylízanej kripl ne.

fakt z tebe jdu blejt, vrahoune


 #150698