Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5542733x
Příspěvků:
149853

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #93026

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
25.01.23 21:20:19 | #93026
Reakce na příspěvek #92995

Víš kvído, upřednostněny by měly být zájmy lidí v referendu, které je provedeno dle zákona. je zajímavý paradox, že v případě ukrajinských referend byla všechna NEZÁKONNÁ a zákonnost jednání držela jen kijevská vláda.

s těmi referendy, když o nich tak přemýšlíš, tak zkus někomu - ne mně - a minimálně sobě - kfdyby TEĎ nějaká obec, město, území na krymu vyhlásilo referendum, že chtějí být samostatní a nebo patřit znova ukrajině, odhlasují si to- co by se podle tebe stalo?
totéž kdyby si takové referendum v 2014 udělali ukrajinci na donbase a jinde (dnes už je to pasí, všechny ukrajince na donbase vyhnali, unesli na převýchovu, zavraždili).
ty mmáš prostě jedeb úřasnej dar totálně NEVIDĚT sklutečné reálie, souvislosti.

Krym udělal referendum, pro bylo 80 % obyvatel. To je dle tebe v pořádku a má to být upřednostněno před vším jiným, nevadí, že podle ústavy země, které krym patří, takové referendum bylo protizákonné, protiústavní, protože referendum o změně hranic státu musí být provedeno na celém území toho státu - a to už by 80 % nebylo, viť? No tak ale pokud by si těch 20 % udělalo na území, kde žijí, třeba jen panelák, obec, udělalo svoje referendum a vyhrálo 100 %, tak podle tvé teorie by mělo právo a mělo by být upřednostněno rozhodnutí, že chtějí žít samostatně nebo jako ukrajina.

copak by na to asi rusák?

tobě je ve tvém ruském fanatismu úplně jedno, že si vyzobneš vždycky jen to, co se nejví hodí rusákovi, a zbytek je "nedůležitej", i když logika tvého myšlenkové postupu se dá aplikovat dál a dál a HODNĚ BY SE TI TO NELÍBILO, čeho se zastáváš, když jde o rusáka.

co třeba, a já už to asi psal, kdyby si nějaká věznice s vrahama odhlasovala, že chtějí být svobodní a chtějí svobodně vraždit (těch pár bachařů by je asi nepřehlasovalo). Taky bys jim to umožnil a zastával se jejich práva na rozhodnutí?

a laskavě si uvědom, že ta referenda na donbase a zaporoží a cherson je dost podobné tomu mému příkladu : tam místní vrazi, proruští vrazi, dokonce z apomoci ruských vrahů, kteří tam nemají co dělat, v referendu odhladovali samostatnost a připojení k rusku. aby to měli jendodušší, ukrajince zavraždili, odvlekli. tak podle tebe je máme respektovat i za cenu, že popřeme právo.

Kvído, ty nejsi normální


 #92995 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.01.23 21:22:57 | #93027 (1)
  • a minimálně sobě - odpovědět : kdyby ...

 #93026 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.01.23 21:26:40 | #93029 (1)

mimochodem, před 2014 žilo na donbase 57 % ukrajinců a 38 % rusů.

jakpak by ta referenda asi dopadla, kdyby se konala v 2014, PŘEDTÍM, než je rusák a sepaterorista VYHNAL, UNESL DO RUSKA, ZAVRAŽDIL????


 #93026