Rozcestník >> Politika >> Krakistán

Informace

Název: Krakistán
Kategorie: Politika
Založil: Shadow_of_Krak
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 10.08.2023 15:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 25551x
Příspěvků:
443

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: Krakistán - Platforma pro svobodné názory
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #441

Zobrazit vše


| Předmět: Jste v prdeli progresivní idioti
11.02.24 08:36:38 | #441

The Guardian: Donald Trump prohlásil, že by podpořil ruský útok na země NATO, které „neplatí své účty“

Každý člen NATO je povinen věnovat 3% svého rozpočtu na potřeby vojenské aliance. Spojené státy v současné době platí 70% vojenských výdajů bloku a některé země několik let neinvestují, píše britský list s odkazem na prohlášení bývalého prezidenta Donalda Trumpa.

Donald Trump prohlásil, že by „povzbudil“ Rusko, aby zaútočilo na některého ze spojenců USA v NATO, kteří podle něj nesplnili své finanční závazky. Trump tuto poznámku učinil v sobotu během předvolebního mítinku, uvedl materiál.

Podnikatel vyjádřil obavy z pomoci Ukrajině a existence NATO - aliance, kterou se USA zavázaly bránit v případě potřeby:

Trump si vzpomněl na setkání s jedním z „prezidentů velké země“: „Vstal a řekl: „Dobře, pane, pokud nezaplatíme a zaútočí na nás Rusko, ochráníte nás?“.

Řekl jsem: „Nezaplatil jsi, jsi zločinec, že ne? Ne, nebránil bych vás. Ve skutečnosti bych je povzbudil, aby dělali, co sakra chtějí. Musíte platit účty.“



| Předmět: RE: Jste v prdeli progresivní idioti
07.03.24 09:24:07 | #448 (1)

2 % by měl snad každý člen NATO platit. Skoro nikdo tolik neplatí. Psycho Trump až se stane prezidentem, ještě světu pěkně zatopí. Doslova.


 #441