Rozcestník >> Politika >> Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou...

Informace

Název: Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou...
Kategorie: Politika
Založil: Heerakleitos
Správci: Heerakleitos
Založeno: 31.01.2024 04:46
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 100150x
Příspěvků:
3011

Toto téma sledují (6):


Předmět diskuze: Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou... - Diskuze je určena všem kteří chtějí svobodně diskutovat o politice a jiných tématech bez omezení, s vyjímkou protiprávního jednání, které bude v souladu se zákonem a s pravidly portálu trestáno a mazáno...Vítán je každý kdo dovede vést věcnou diskuzi bez osobního osočování, bez šíření dezinformací a bez vulgárního napadání...Názorová rozdílnost zde není na překážku, ale naopak je vnímána, jako zdravý základ pro širokou věcnou vzájemně obohacující diskuzi...
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1716

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
13.02.24 12:26:47 | #1716
Reakce na příspěvek #1712

Jsem zodpověna vůči svému zdraví. Proto jsem se proti kovídku nenechala naočkovat neprověřenou vakcínou.... Z mé strany tečka za tímto tématem, které už je dávno provařené.


 #1712 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
13.02.24 12:38:04 | #1718 (1)

Jsi zodpovědna i svému zdraví, ale nikoli jen. Už dnes jsou zákony, zakazující infekčnímu nemocnému (HIV, neštovice, ...) určité chování, kontakty s jinými. to je přeci normální a musí to chápat i vaxbebíčko :-))))

Z heldiska prověřenosti : jak myslíš, že se vakciny prověřují, beruško? :-)))) Na zvířátkách, viť? :-)))))) no ale to nestačí, následně na lidech v době, kdy je kolem daná nemoc (vakcina je prevence, ne lék) :-))))) a vždy je jednou "poprvé", to platí i pro sex, viť? :-))))) kdyby bylo po tvém, i když si samozřejmě jen domýšláím tok tvých vaxbebíčkových myšlenek, tak tu vakcinu vlastně nikdy nezavedeme. nikdy žádnou :-)))))))))))))­)))))))

a neprověřená? vždyť ji vymýšleli od 2004, naplno od 2012 :-)))))))))))))­)))))))))))) 8 let výzkumů a ověřování :-))))))))))

provařené je celou dobu u vás vaxbebíček, ale jen jako POTŘEBA PRO VAŠI PSYCHIKU, jinak je reálně samozřejmě vše kolem vakciny a očkování jinak, než si necháte cpát do hlavy vy antivaxerama a dezolátama. jako vaxbebíčka jste "půda pro hlouposti" nejvyšší bonity :-)))))))))))))))


1  
 #1716 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
13.02.24 13:00:55 | #1721 (1)

Nenechala jsi se ockovat, ponevadz o tom nevis skoro nic a co sedlak nezna , to nezere, vid? A neoperuj svou maminkou, ta zrejme je na tom podobne....


 #1716