Rozcestník >> Politika >> 🇺🇦UKRAJINA vs. 🇷🇺RUSKO bez cenzury

Informace

Název: 🇺🇦UKRAJINA vs. 🇷🇺RUSKO bez cenzury
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 26.09.2022 21:37
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 72293x
Příspěvků:
1199

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: 🇺🇦UKRAJINA vs. 🇷🇺RUSKO bez cenzury - NULA smazaných příspěvků!
Máte nastaveno: řazení od: nejstarších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1188

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
09.06.23 18:58:39 | #1188
Reakce na příspěvek #1187

Jsem pro Putina | CBO / ZOV
před hodinou
Ministerstvo obrany Ruska
.
Ministerstvo obrany Ruska
dnes 13:30
⚡ Sdělení Ministerstva obrany Ruské federace k postupu speciální vojenské operace (k 9. červnu 2023)

💥 Ozbrojené síly Ruské federace dnes v noci zahájily skupinový úder přesnými námořními a vzdušnými zbraněmi na velké vzdálenosti proti zahraničním skladům munice, zbraní a vojenského materiálu, včetně bezpilotních letounů. Všechny přiřazené objekty jsou zasaženy.

💥 V důsledku úderů bylo přerušeno zásobování ukrajinských jednotek v oblastech bojových akcí.

◽ Ozbrojené síly Ukrajiny se v uplynulém dni nadále pokoušely vést útočné operace ve směru Jih-Doněck a Záporoží.
V oblasti Vremevského výběžku odrazily jednotky seskupení sil Vostok čtyři nepřátelské útoky provedené silami až dvou praporových taktických skupin, posílených tanky, v oblastech osad Levadnoye, Záporožská oblast , Novoselka, Storozhevoye a Neskuchnoye, Doněcká lidová republika.

◽ Ve směru Záporoží rozhodné a kompetentní akce ruských jednotek, letecké údery a dělostřelecká palba odrazily během dne dva útoky ukrajinských jednotek v oblastech osad Novodanilovka a Malajská Tokmačka v Záporožské oblasti.

💥 Jižně od města Orechov v Záporožské oblasti navíc těžké plamenometné systémy poškodily dva shluky živé síly a vybavení 47. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny.

◽ Operačně-taktické letecké údery skupiny vojsk Vostok zasáhly nepřátelské zálohy v oblastech osad Guljaj Pole, Omelnyk a Preobraženka v Záporožské oblasti.

◽ Celkové ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v těchto oblastech za den činily 680 ukrajinských vojáků, 35 tanků, 11 bojových vozidel pěchoty, 19 bojových obrněných vozidel, šest vozidel, včetně tří HMMWV, a také Cezar francouzské výroby samohybná dělostřelecká lafeta.

◽ Na Doněckém směru probíhaly nejaktivnější bojové akce v oblastech osad Maryinka a Avdiivka Doněcké lidové republiky.

💥 Skupina vojsk „Jižní“ úspěšně odrazila šest útoků jednotek 110. mechanizované, 59. motorizované pěchoty a 79. letecké útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na osady Chimik, Krasnogorovka, Pervomajskoje a severní okraj Maryinka z Doněcké lidové republiky. Zaklínování v naší obraně není povoleno.

◽ Během bojů bylo během dne zničeno až 410 ukrajinských vojáků, čtyři tanky, osm bojových vozidel pěchoty, sedm vozidel, dělostřelecký systém M777 americké výroby a houfnice Msta-B.

💥 U obce Krasnogorovka byl navíc zničen muniční sklad 79. výsadkové útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny.

◽ Na Kupjanském směru zasáhlo operačně-taktické a armádní letectvo dělostřelectvo „západní“ skupiny sil jednotky Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech osad Novomlynsk, Molchanovo, Berestovoje Charkovské oblasti a Rozovka v. Luhanská lidová republika.

◽ V oblastech osad Olšana, Charkovská oblast a Novoselovskoe, Luhanská lidová republika, byla zastavena činnost dvou ukrajinských sabotážních a průzkumných skupin.

💥 Za den bylo tímto směrem zničeno přes 30 ukrajinských vojáků, tři vozidla, bojové vozidlo Uragan MLRS a dvě houfnice D-30.

◽ Letecké údery, dělostřelecká palba a těžké plamenometné systémy skupiny sil „Střed“ porazily ve směru Krasno-Limanskij nepřátelské jednotky v oblastech osad Něvskoje Luhanské lidové republiky, Jampolovka a Grigorovka Doněcké lidové republiky .

💥 Činnost ukrajinské sabotážní a průzkumné skupiny byla zastavena v oblasti osady Chervonaya Dibrova v Luhanské lidové republice.
Za posledních 24 hodin bylo tímto směrem zničeno více než 50 ukrajinských vojáků, bojové vozidlo pěchoty, dvě vozidla, dvě lafety samohybného dělostřelectva Gvozdika a také houfnice D-20.

💥 V oblasti obce Serebrjanka v Doněcké lidové republice byl zasažen protibateriový radar AN / TPQ-37 americké výroby.

◽ Na Chersonském směru bylo v důsledku poškození ohněm zničeno až 70 ukrajinských vojáků, 10 bojových obrněných vozidel, sedm vozidel, bojové vozidlo Grad MLRS, samohybná dělostřelecká lafeta Akatsija a houfnice D-30 den.

💥 Operačně-taktické a armádní letectvo, raketová vojska a dělostřelectvo skupin vojsk Ozbrojených sil Ruské federace zasáhlo 97 dělostřeleckých jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny na palebných postaveních, živou sílu a vojenskou techniku ​​ve 126 okresech.

💥 U města Dzeržinsk v Doněcké lidové republice byla zasažena dvě velitelská a pozorovací stanoviště jednotek 24. mechanizované brigády ozbrojených sil Ukrajiny.

◽ Komunikační centrum 102. brigády územní obrany bylo zničeno u vesnice Gulyai Pole, oblast Záporoží.

💥 Stíhací letadla



| Předmět: RE: RE:
09.06.23 18:59:48 | #1189 (1)
| Předmět: RE: RE:
19.08.23 16:55:54 | #1200 (1)

To nebude pravda. Česká televize to ve zprávách nedávala.


 #1188