Pul devaty rano, Velikonocni Nedele.......venku to nadherne voni kourem z BBQ, nasladly kour mnozi pripravuji obed a nebo veceri
Pul devaty rano, Velikonocni Nedele.......venku to nadherne voni kourem z BBQ, nasladly kour mnozi pripravuji obed a nebo veceri
Pisu ze pripravuji veceri ! Maly brisket vezme tak 10-12 hodin nez bude hotovy.
to vis nektery znaj jen mikrovlnku a pak se divi ze musis chystat veceri od rana
A někteří troubové říkají každýmu grilování BBQ, což je název
koření.
"Večer bude BBQ"..."Včera bylo BBQ"...
Už jsem ti vysvětloval, že BBQ není nic víc než jen vícedruhové koření
a nazývat akci s grilováním čehokoliv BBQ je stupidita. I nejeden známý
šéfkuchař se tomu v TV smál, jiní byli spíš nasr..í, že někteří
joudové říkají zahradní párty s grilem podle koření BBQ. Je to stejná
debilita, jako tomu říkat třeba kmín, pepř, čubrica, apod.
Tak naposledy a pak už tě nechám napospas osudu: BBQ je vícedruhové
koření, ne grilovačka, ne zahradní párty, ani cokoliv jinýho. Howgh!
Slovo „barbecue“ pochází ze španělského slova „barbacoa“ a má několik významů. První se týká vaření nad suchým teplem, jako je dřevo nebo dřevěné uhlí. Druhý označuje zařízení, pomocí kterých se to provádí. Uplne normalni vec, tak z toho proboha prestante delat vedu
Ani preznoc neco delat na pomalem grillu "Green Egg" neni neobvykle.
Na tenis party jsem jel tri ruzny grilly. Prez 20 lidi. Kazdy si mohl
vybrat!
Nejveti starost jsem mel aby se nenahrnuly vsichni najednou ven na vysuty
porch.
Ten by se pod 20 lidma mozna zhroutil!
pro 20 lidí griluju běžně, ale proč bych u toho měl stát 8-12 hodin?
.-)))))
Husu třeba taky pečeš 12 hod, ale nikdo tomu neříká, že "soused
přiopravuje husu k večeři" .-)))))))))))
Jo hoši, je vidět, že máte hovno co na práci :-))))))))))))))))
Kdybyste si udělali americkej huláš, začnete s přípravou večeřev 17:30 a
v 8 se vám dělají boule za ušima :-)))
Ne, napsal jsdi
Pul devaty rano, Velikonocni Nedele.......venku to nadherne voni kourem z BBQ,
nasladly kour mnozi pripravuji obed a nebo veceri
Zbytek už je jen op tom, čemu říkáš příprava. Uzení rozhodně není
"příprava čehokoli". to prostě dáš do udírny a necháš to vyudit, a
jíst to můžeš až za tři dny.
Z mého pojhledu je přípravě večeře, když stojíš u stolu a sporáku a
opravdu to připravuješ. Ne že sis to den předem naložil a pak naházel na
gril a jednou za hodinu to dojdeš otočit.
Ja rikam i pomalemu vricimu elktr. hrnci "vareni."
Presto ze to tam prdes v 7 rano a kdyz prides z prace je to hotove.
Zvlada to u mizernejisi maso. Lusteniny to same.
Troubu ja osobne nepotrebuju. Leda ze bych pekl Babovku na kterou se uz par
tydnu chystam.