No je jich celkem dost a vypadají dobře.věřim,že je prodáš všechny,když je prodáváš na parkovišti u silnice.kolik to tak může hodit za den?to vypadá na slušnej výdělek
No je jich celkem dost a vypadají dobře.věřim,že je prodáš všechny,když je prodáváš na parkovišti u silnice.kolik to tak může hodit za den?to vypadá na slušnej výdělek
ten ocet je soucasti chemoterapie,to aby se kuratka uzdravila! Jak bylo psano chrani je to! Stejne jako ten kour! Na mouchy never...v tom kouri jsou jen mouchy v plynových maskach a ty nemuzou kuratkam uskodit!
Dává se tam i kvůli chuti.to se s jídlama dělá.ale nevím a myslím,že ty taky ne,jestli přímo tahle marinády nevznikla opravdu i kvůli ochraně masa před bakteriema.a to i vzhledem k tomu velkýmu množství masa v teplým počasí.tam je ocet docela na místě a poslední věc,kterou bych se snažil popřít je,že tomu opravdu tak bylo
Ta kuřátka už jsou tak nafetovaná, že moucha sem moucha tam .. mě pobavil ten nálev, navíc do svíčkové se dává na závěr smetana proto většina gurmánů kápne radši trošku citronové šťávy, aby omáčka byla navinulá a smetana se nesrazila, mouchy pak můžou lítat třeba v neoprenech