Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5620160x
Příspěvků:
150664

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #76791

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
17.07.22 23:05:46 | #76791
Reakce na příspěvek #76773

Ja si budu muset na vysledky voleb pockat. Zavidim ti jak to mas dobry kdyz tak dobre vsechno vis *2* *2* .

Demokrate vysvetli Americanum, celosvetovou inflaci a jak Putin ovlivnil napadnutim Ukrajiny cenu paliva a obili. Ti chytri Americane to pochopi, ti nechytri asi nepochopi. V kazdem pade pujdou k volebnim urnam ozbrojeni touto informaci. Ja jsem optimista a verim, ze lide se spravne rozhodnou a ze Republikani nebudou opet schopni podvadet - zebrat po volbach po Americe o vic volebnich hlasu ('I just want to find 11,780 votes'
).

Americane se budou muset rozhodnout jestli chteji demokracii s inflaci na ktere se pracuje a vi se, ze se opet snizi a nebo chteji republikanskou fasistickou vladu na kterou si stezovat uz NIKDY nebudou moct. Takova vlada:

  1. bude prolhana,
  2. bude dosazovat do vlady koho bude chtit ... rodinne prislusniky ... volby budou zrusene nebo bezvyznamne (jako ty komunisticke v CSSR, jako v kazdem diktatoriatu)
  3. bude nemoralni
  4. bude prikazovat i 10ti letym divkam donoseni deti pocate pri znasilneni, (80% Americanu je proti)
  5. odmitne kontrolu zbrani pres to, ze vetsina Americanu chce zbrane a majitele zbrani registrovat a kontrolovat (podobne jako ridicsky prukaz). Mimochodem, kazdy diktator po par letech, odebere zbrane vsem obcanum ... nechteji konkurenci *18394* . Nechaji zbrane jen tem "well organized militia" dobre placene armade (National guard?) ktera bude chranit jen zajmy vudce (jako to ted chrani Putina).
  6. odebere svobodu cestovani po Americe (tak jako to bylo v SSSR).
  7. odebere LGBTQ svobodu se mezi sebou oddavat a vubec existovat (jak nejisti si jsou Republikani sami sebou v sexualite *2*?)
  8. bude bez soucastne "law and order", jen ti dobre spojeni s vladou budou mit vice prava. Jak Andrejka tu nedavno psala, lezt do prdele komunisticke slechte bylo nutne pro zamestnani. Ted bude prislusnost k fasisticke strane nutne pro zamestnani. Andrejka vam urcite poradi jak se k slechte chovat.

Je toho samozrejme vic ale zatim to staci *18394* *24664*

Nezapominejme na obavy Americanu o bezpecnosti volebniho procesu. To je cast pravicackeho isili o prevrat, to je presne duvod proc ta "klokani komise" existuje a vysvetluje narodu co se stalo, kdo to zavinil a co by se stalo kdyby nekolik rozumnych Republikanu zapomelo na svoji prisahu jejich funkci. Ale to je o charakteru a moralce ktere ti jsou cizi.

Ty suverenito mexicke hranice ... bez se podivat do jakekoliv firmy treba v Texasu kde je treba manualni prace ... to jsou povetsine pravicacke firmy, zamestnavaji temer vyhradne jen ty kteri prisli pres mexicke hranice. Ja se zeptal proc to tak dela a odpoved byla ... kdyz chci konkurovat, tak musim mit lacinne pracovni sily protoze vsichni ostatni to delaji take. Bez si to overit a nebo nekteri tvi kamaradi v Texasu at ti to overi. Vim o stavbe kam prisla neohlasena statni imigrantska agentura a kontrolovala zamestnance. Odvezli autobus plny ilegalu zamestnane Americanem. Stavbu museli na delsi dobu zavrit protoze nemeli Mexikany ... Tihle Americane propravuji podminky pro ilegaly a proto sem prichazeji ... ty suverenito! *2* *2*

*18394* *24664*

 #76773 

| Předmět: RE: RE:
17.07.22 23:27:49 | #76793 (1)

Nic z toho co pises nijak neřeší nic z toho, co jsem ja tu jmenoval.


 #76791 

| Předmět: RE: RE: RE:
18.07.22 23:46:26 | #76891 (2)

Zase prikazujes frajere co se tu ma/smi psat a co ne? Ja ti jen doplnuji veci o ktere maji lide zajem a ty jsi je zapomel vypsat. Zkus si to dat dohtomady s tim tvym.

Ja neposloucham Blejtfarta tak neplacam. Jestli ano, tal mi to dokaz ... budu ti vdecny vysokoskolaku *18394* *24664*


 #76793 

| Předmět: RE: RE:
17.07.22 23:47:03 | #76795 (1)

Samozřelmě že zájmy teploušů a genderqueers, nebo to jestli by desetilety holky mely byt schopny bez vedomi rodicu prcat, nejsou pro Republikány tak důležité, jako pro Demokraty. Naše strana je strana tradičních společenských hodnot, což je neco za co jsou Republikani ochotni politicky zaplatit. Na rozdil od morálně zvrácených Demokratů.


 #76791 

| Předmět: RE: RE: RE:
18.07.22 23:53:59 | #76895 (2)

Vase strrana je strana ignorantu. Dukaz? Tohle je starsi, ale ten idiot, vazeny clen GOP, vas stale ve Washingtonu representuje. Jestli potrebujes take vysvetleni jak to funguje, tak nakresli na Googlu píču a oni ti to tam vysvetlí … *2* *2*

Anti-abortion lawmaker gets anatomy lesson – women cannot swallow camera for exam
Idaho representative Vito Barbieri asks if a woman can swallow a camera for remote gynecological exam before medical abortion — the answer is no

https://www.theguardian.com/us-news/2015/feb/23/idaho-republican-anti-abortion-swallow-camera

“Zákonodárce z Idaho dostal krátkou lekci o ženské anatomii poté, co se zeptal, zda žena může spolknout malou kameru, aby lékaři provedli gynekologické vyšetření na dálku.

Otázka z pondělního republikánského státního zástupce Vita Barbieriho přišla, když si sněmovní výbor pro státní záležitosti vyslechl téměř tři hodiny svědectví o návrhu zákona, který by lékařům zakázal předepisovat léky vyvolávající potraty prostřednictvím telemedicíny.

Dr. Julie Madsenová svědčila v opozici k návrhu zákona, když Barbieri položil otázku. Madsen odpověděl, že by to bylo nemožné, protože spolknuté pilulky neskončí ve vagíně.”
+++++++++++++++++
Vase “strana tradičních společenských hodnot, což je neco za co jsou Republikani ochotni politicky zaplatit.” Jste ochotni zaplatit za “non disclosure agreements” (dohodu o mlčenlivosti)? … Je s tebou prdel ty spolecenska hodnoto! *2* *2*

Ted mi je rada na tobe mi vysvetlit: Kdyz teplousi nemaji existovat a lide “s tradičníma společenskýma hodnotama” je zamitaji, biji a zabijeji, tak proc je tvuj Buh stvoril? Urcite na to mas odpoved pro vsechny tady … ty vsevedo s tradičníma společenskýma hodnotama.
*18394* *24664*


 #76795 

| Předmět: RE: RE:
18.07.22 02:30:01 | #76826 (1)

Zrovna jeden panak, zurivej Pro-life dement od republikanu, onehda obstaral potrat naky stetce, co napichal a jeho zena mela potraty dva.*3719*


 #76791