Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3428219x
Příspěvků:
108665

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #100923

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 13:09:06 | #100923
Reakce na příspěvek #100916

Ale ano. Asi každý si kovídek prožil. Někdo lépe, někdo hůře. Taky jsem na čtyři dny lehla a ani se nehla. Nějaká viróza, možná chřipka.-) Děda si prošel kovídkem v 70 a zjistili to až v jiné souvislosti s vyšetřením ve špitále. Ničeho si nebyl vědom a babču to minulo úplně... A to jsme spolu byli i po 21 hodině a dokonce jsme ani okna nezatemňovali.-)))) Já tu nemoc nezlehčuji. Jenom odsuzují tu obrovskou bublinu kolem ní.


 #100916 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 13:17:01 | #100929 (1)

Která ovšem nebyla bublina a bublinu ti jen vsugerovali do hlavinky deoláti a vaxbebíčka. přičemž kdybys k ním alespoň trošku nepatřila, tak na ty sračky neskočíš

byla to pandemie, kterou každá existující generace lidí prožívala poprvé, nikdo z nás neměl s něčím podobným vůbec žádnou zkušenost. zahlůtilo to zdravotní systémy, zabíjelo to, zprvu jsme na to neměli ani léky, tak si magoři cpali do krku mast na klouby pro koně a podobný sračky s písní o zaručené záchraně - pak i chcíply nebo se oddělali. tihle idioti byli převážně mezi tvými, mezi dezoláty.

ze zdravotního hlediska byl CELÝ SVĚT úplně v prdeli, to my tady měli zdravotnictví ještě zlatý.
z ekonomického hlediska si myslím, že dnes už by politici postupovali opatrněji, už by nejevili tak nekontrolovanou a nedomyšlenou touhu "zachraňocvat za každou cenu", protože ta cena byla a je vysoká.
ale zlob se na ně, taky to zažívali a museli řešit poprvé a nevěděli.

takže dneska s odstupem času víme, že leccos možná nebylo úplně adekvátní, i já jsme ekonomická opatření a vypínání ekonomiky odmítal zcela, se zdravotními opatřeními jsem problém neměl, proč bych se měl krpoutit, když bylo jasné, že bych mohl někomu, i kdyby nevědomky a nechtěně, přivodit smrt?
mnozí z nás jsme už tehdy tvrdili, že vypínat ekonomiku nemá cenu a je to špatně, a měli jsme pravdu, ale proč bych tady teď měl dělat machárka, co něco správně ODHADL, když tehdy to prostě byl problém?
proč bych tu jen proto, že s enakonec něco, co jsme tvrdil, potvrdilo, a něco jiného třeba ne, měl machrovat, jak mne celej svět podváděl a cpal mi do těla čipy?

copak jsme TAK OBROVSKÝ KOKOT, že nejsme schopen posuzovat realitu rozumně, ale jen jako debil?


 #100923 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:18:56 | #100931 (2)

Navíc, a to píšu schálně extra : to, jestli by bez vypnutý ekonomiky nakonec nebylo mnohem, mnohem hůř, to nejsem schopen doložit ani já. vše tomu nasvědčuje, že leckterá opatření byla zbytečně přehnaná, i když třeba švédskou a novozelandskou benevolenci nelze automaticky roubovat na jiné země, natož když NZ na tu benevolenci nakonec doplati a švédsko nakonec dopadlo "jen" podobně jako my (bez těch opatření).

prostě mým zvykem není být po bitvě generálem, ale už vůbe cne být lhářem.


 #100929