Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: Arion , kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3215174x
Příspěvků:
100070

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodne o vsem o cem chcete. Myslete pritom na to, ze vas projev je zaroven i vasi vizitkou. Vulgarni napadani jinych diskuteru budu mazat ,bonzování je tedy zbytečné.
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #17457

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.01.23 21:24:21 | #17457
Reakce na příspěvek #17452

Rozumis Cesky.

Kdo jednostranne odstoupil od plneni uz driv i diky Rusku vyjednanych mirovych dohod uz koncem roku 2021 a pozadoval zbrane na nasilne reseni sporu na Ukrajine nebylo Rusko, ale prave Ukrajina.

Ukrajina proste chtela valcit a misto demokraticke federalizace a respektovani obcanskych a lidskych prav a svobod lidi zijicich na Ukrajine si zvolili mocipani z Kyjevu slouzici ekonomicko mocenskym zajmum parazitu z USA a zapadu nasilnou cestu.

Rusko jako ucastnik driv vyjednanych mirovych dohod pouze zabranilo tomu, aby Ukrajina realizovala se zbranemi lifrovanymi ze zapadu jeste horsi genocidu, nez jakou tam tito Kyjevskym zlocinci provadali celych 8 let porusujic tim vyjednane mirove dohody a cilene pachajic zlociny vuci civilnimu obyvatelstvu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.01.23 21:29:07 | #17458 (1)

A za tou agresi a valecnymi zlociny pachanymi na Ukrajine od zacatku stoji zlocinci z USA a zapadu.

Tento konflikt s cilem kolonizovat a ovladat tuhle zemi z ni se stala pracka na spinave penize a skorumpovana mafianska dira plna parazitu ze zapadu obchodujicich se zbranemi drogami a pod smeruje i k tomu, ze je likvidovana nejen ekonomika Ukrajiny, ale i ekonomika Ruska a Evropy, kde i v te Evrope diky tomu profituji pouze zaprodani zlocinci slouzici zajmum predevsim bankeru z USA.

Jinak tomu nebylo ani v 2 sv. valce.

Válkou se to vyřeší


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.01.23 21:32:15 | #17460 (1)

Kájo Kájo. Čemu Rusko zabránilo? Aby se tam pár lidí mezi sebou "fackovalo" tak rozbilo východ Ukrajiny a nebýt pomoci západu Ukrajině, obsadí Ukrajinu celou???


1  
 #17457 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.01.23 21:53:16 | #17465 (2)

Zrejme nechapes, ze do te doby nez tam USA zorganizovali ten nasilny politicky puc, aby tam meli poslusne loutky na realizovani jejich zlocinne kolonialni politiky, tak tam i nazdory vsem rozporum lidi dokazali zit v miru.

V Ruskem zajmu skutecne neni to valceni na jejich hranicich a poskozuje to dlouhodobe jejich ekonomiku.

Pro Rusko by bez jakychkoliv pochyb bylo mnohem vyhodnejsi mirove obchodovani a spoluprace i se zememi ze zapadni Evropy jenz je ale plne zavisla od dodavek energetickych i jinych surovin z jinych zemi, kde ale prave dodavky techto surovin z Ruska byli pro Evropu nejvyhodnejsi, co ale blokuje ksefty prosperitu a konkurenceschopnost USA i vuci te EU.

Zlocinci ze zapadu by nejradeji obsadili i samotne Rusko, aby ty ksefty s tim nerostnym bohatstvim Ruska mohli delat sami bez ohledu na to ci to bude v prospech lidi zijicich v teto zemi a nebo i v prospech lidi z jinych zemi treba tech zijici na zapade v Evrope.