Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: Arion , kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3213068x
Příspěvků:
100047

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodne o vsem o cem chcete. Myslete pritom na to, ze vas projev je zaroven i vasi vizitkou. Vulgarni napadani jinych diskuteru budu mazat ,bonzování je tedy zbytečné.
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #18278

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.01.23 15:13:59 | #18278
Reakce na příspěvek #18243

Je to možné. To ukáže až čas. Já jsem o nějakém Pavlovi donedávna nevěděla, takže mu důvěru nedám... Babiše beru jako úspěšného podnikatele a má moje sympatie. Ale jako prezident fakt ne... Asi bychom si mohli všichni sspoň v duchu přiznat, že nám chybí kandidát, který si vydobyl léty práce pro tento národ respekt, má koule, dokáže pro svoji ideu získat masy lidí a není zatížený temnou minulostí... Takže budeme volit mezi menším a větším zlem. Které zlo je menší a větší necháme na posouzení voličům. Já ani jedno zlo volit nebudu. Za možná 40 let hodím do urny svůj hlas a předpokládám, že vyhraju hned v prvním kole.


1  
 #18243 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.01.23 16:42:22 | #18339 (1)

Trochu jsem se nad tim zamyslela, co ho k tomu vede, vychazi mi , ze slava, ani penize to asi nebudou, spis si mysli, ze zemi neco dluzi , uz proto, ze otevrene polozil karty na stul. Myslim, ze i kdyz nebude zvolen, na cti netrati. A to je gesto, na ktere kazdy nema. Proto si myslim, ze ma format, byl vybran pro vysokou funkci ne proto, ze je Cech, ale zrejme pro svoje vojenske a snad i lidske kvality. Na rod by mel na neho byt i pres jeho komunistickou minulost, hrdy. Babis podle me format nema, obzvlastni lidske kvality taky ne.


2  
 #18278