Rozcestník >> Sport >> Olympiáda >> Olympiada

Informace

Název: Olympiada
Kategorie: Sport / Olympiáda
Založil: buddyc1
Správci: buddyc1
Založeno: 27.11.2020 00:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 11018x
Příspěvků:
91

Toto téma sledují (1):


Předmět diskuze: Olympiada - Mozna ze se pozvolna schyluje je konci!
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #26

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: Nova zprava
28.01.21 16:24:47 | #26
Reakce na příspěvek #25

Také si myslím, že ty lidi dost omezí, neli celkově, ale jestli se to proočkuje do léta všude možně a bude to zabírat, tak si myslím, že to řešit tolik nebudou.
Nevěděla jsem, že to je tak prodělečné. Myslela jsem, že na tom právě dost i rejžují. :)



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Nova zprava
28.01.21 18:32:57 | #27 (1)

Kanada '76 v Montreal, myslim plati jeste ted!
Atlanta v '96 tady byla jak Vietnamska trznice. Docela velka ostuda.
Ale ze by nechali prodavat kde koho co koliv to tak snadne nebylo. Uplatky az do nebe.
Dokonce Guverner statu Georgia tisknul tricka *14967*
Par firmem si namastilo kapsy. Jako napriklad firma z Las Vegas co delaji vystavy a vystaviste po celem USA. Uplnou nahodou jsem u nich v Atlante pracoval hned po OH. "Vypujceni" zidli, stolu, odpatkovich kosu! Zaclon, kobercu a plotu stalo vic nez kdyz by je koupily a zahodily. A my to pak stejne z casti zahodily. 100metrove kusy kobercu. Brcalove zeleneho a hnusne cerveno-ruzoveho! Neco se dalo pouzit znova na vystavach ale milony dolacu slo do zavazky. Skladovani totiz stoji take prachy.
Atlanta mesto tedy ztoho nemelo zadny prijem. Zviditelneni ano, ane ne vsechno bylo pozitivni.

Konecny vysledek? Vystehovani chudiny a nejakych bordelaru /jak cikani/ z Atlanty ven, znamelo zniceni dalsi ctvrti ktera sidce neni v Atlante ale je cast metropol a takze dnes lide ktery pracuji na mezynarodnim letisti, nejvetim na svete! Se musely odstevovat jinam. Ale ceny za nemovitost tam zacly klesat tak rychle ze netery dluzily i po dlouholetm zplaceni vic nez mohly za domek dostat! Skoly tam jsou dnes tak mizerne ze i kdyz vyjdou 12letku jejich diplom nekde ani necheji uznat!
Vpodstate Atlanta na Olympiade prodelala.
Nas kanoisticko veslarsky oddil ale neco stoho ma, jako jediny! Velky pozemek. Obrovska Lodenice, Startovni vez, motor cluny skladistni budova na vsechno co je treba k vybojkovani 2 km dlouhe veslarske drahy. Dokonce tunel pod silnici mezy lodenici a stadionem! Ale plovouci tribuny se po OH rozebraly a prodali. Takze k Mistrovstvi Sveta, o 7 let pozdeji v '03 se muselo hodne dostavovat. Ale my jako oddil jsme znova malicko vydelaly. Z nuly na oddil ktery uz 10x vyhral bodove cele Mistrovstvi USA. A jeden clen se dokonce dostal jako zavodnik na OH do Londyna, kde byl 11ty.
Zatim co Kanada vyuzila jejich olympiady ke zlepseni sportu, v US se moc nezmenilo ani dvouma letnima a dvouma zimina olympiadama. Montrelska stadiony zchatraly. Ani kanadske kanoisticke M.Sveta se v Montrealu nejelo.


 #26 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Nova zprava
28.01.21 22:24:39 | #28 (2)

Masakr...