Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 656662x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #11820

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:55:11 | #11820
Reakce na příspěvek #11811

Ty lzive statistiky mne ale nijak nezajimaji. Fakta mluvi jasne. Anticovid vakciny jsou experimantalnim velice nebezpecnym sajrajtem, ktery uz zabil vice lidi nez samotny covid vir a pouze vazne poskozuje zdravi a imunitu lidi, ale nejsou zadnym prinosem v ochrane lidi pred covid virem a to plati obzvlast pri tech novych mutacich covid viru.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:58:01 | #11822 (1)

A prosim te prestan blabolit i ty nesmysli o tom sireni viru. Ty co byli vakcinovani ho sirili uplne stejne jak nevakcinovani, co uz bylo prokazano i vice vedeckymi studiemi, kde se ukazalo, ze vakcinovani lidi nemaji absolutne zadnou sliznicni imunitu a to byl i duvod stejneho sireni viru jak u nevakcinovanych.

Jediny kdo vir siril mene byli lidi, co vir prekonali vlastni imunitou a tito lidi pak nebyli prakticky ani hospitalizovani a stejne tak ani neumirali narozdil od tech vakcinovanych.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:07:23 | #11830 (2)

Ne, nikdy ho něšířili stejně :-)))))))))))))­)))))))))))))))
Už jen proto, že ho v sobě měli méně, také proto, že mu vzdorovali hned a ne až po inkubační době :-))))
Fasinuje mne, jak ty o tom VŮBEC, ALE VŮBEC NIC NEVÍŠ, ale nableješ toho tady valnáky .-)))))))))) a samá antivařeří a staršpytlí hovna .-))))))))))))


 #11822 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:19:33 | #11840 (3)

Nechapes ze na sliznicich byla zjistena u vakcinovanych lidi stejna naloz viru, jak u tech nevakcinovanych. A co myslis jak se asi ten respiracni vir siri jakou cestou ?


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:31:56 | #11848 (4)

Poslední, co ti dnes vysvětlím .-))))

Vzpomeňme na realitu - bylo období, kdy se musely udržovat odstupy asi 2 metry, roušky ... a také se objevovali informace, kolik asi tak viru musí člověk vdechnout, aby onemocněl.

Tak pojďme na to - dejme tomu, že ty jsi neočkovaný, já očkovaný - ona to bude asi i pravda ... tak pojďme - projdeme mrakem aerosolu s cov-19, oba si nadýchneme stíjné množství ..... ona máme na sliznici stejné množství viru. v obou případěch tímto množstvím NIKOHO AUTOMATICKY NENAKAZÍME, ani když mu to vdechneme z úst do úst. To je vstupní paametr, nikli tvrzení, že to tak platí vždy, jistěže ne, ale to je pak dáno primárně tím, kdo by se od nás nakazil ... aleať to stíháš chápat.

Oba v sobě máme stejně cov-19
V tobě, neočkovaném, se virus začína na sliznicích a orgánech množit - napadá buňky a využívá je ke své replikaci. Než se tvoje neočkované tělo dá do kupy, zjsití, o co jde a co musí udělat, jaké protilátky, uběhne 5-7 dní inkubační doby. Za tu dobu se to původní stejné množství viru jako mám v sobě i já zdesateronásobí. Těch 5-7 dní inkubační doby, kdy ještě nevíš, že jsi nakažený, potože tělo s eještě nezačalo bránit a devastace tvých orgánů jestě nepostoupil do fyzických pojevů, ty vesele vychrchláváš 10x větší množství, než jsi do sebe nabral a rozdáš ho 10 jiným.

Co se děje v té době ve mně? Protože jsme očkovaný, protilátky v těle již mám před vdehcnutím cov-19. a protilátky ho začnou okamžitě napadat. nejen mu nedovolí se replikovat, ale dokonce ho likvidují. čili já vydechuji den za dnem stále méně cov-19, než kolik jsme ho vdechnul.

Z toho je naprosto logicky jasné, že zatímco neočkovaný (a neprodělaný, samozřejmě, prostě bez protilátek) byl pro cov-19 množírnou, semeništěm dalšího viru, očkovaný (pokud neměl nějakou poruchu imunitního systému, samozřejmě) viru nic uvedneého neumožnil

a z toh lyne jdiný možný a statistikou potrvený závěr :

ŽE OČKOVANÝ NEMOHL NAKAZIT STEJNĚ LIDÍ JAKO NEOČKOVANÝ :-)))) (pro jistotu - v průměru, jistě se mohl najít nějaký očkovaný, s nefungujícím IS, který nejen mohl, ale i nakazil, plno dalších, ale proti neočkovaným, kde to bylo pravidlem, tohe byla výjimka :-)))


 #11840 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 01:21:19 | #11868 (5)

Realita je ale jina jak to ted opisujes, nebo tva imunita jako ockovaneho te diky tomu ockovani nijak nechrani pred virem, na ktere ani to ockovani vyvinuto nebylo, ale ti navic tvoji vlastni imunitu poskodilo a tak jsi pred virem mene chranen, nez neockovany a tak si i vecsim rizikem pro jine.

U 2 srovnatelne zdravych lidi se srovnatelnou imunitou tedy plati, ze neockovany na tom bude pri nakazeni nesrovnatelne lepe nez ten ockovany tim pochybnym experimentalnim sajrajtem.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 01:22:04 | #11869 (6)

A v pripade ADE reakce si jako ockovany uplne v prdeli narozdil od toho neockovaneho.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:35:23 | #11892 (7)

:-))))))))))))
V případě ADE reakce samozřejmě v řádné prdeli být nemusím, ADE reakce ti může vzniknout NA JAKÉKOLI OČKOVÁNÍ, ty pitomče vymaštěná, že tii to u jiných vakcin nevadí?
Protože jsi příliš hloupej, vůbec tomyu nerozumíš a navíc jsi nakupoval tady u tohohle pana. Doktora, že? :-))))))))))))))

https://manipulatori.cz/jan-vavrecka-ockovani-proti-covid-19-a-ade-syndrom/


 #11869 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 18:21:24 | #11902 (8)

Ne zdrojem je vedecka studia publikovana v medicinske literature, kde probiha radne odborne schvalovani pred vydanim podobne informace.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 10:14:32 | #11912 (9)

Tak nám ji odhal, název, autor - ať to můžeme posoudit a případně si ji koupit, jako jsi učinil ty, po roce covidu .-)))
Nebo pokud je dokonce na netu, příště ji rovnou nalinkuj, ať to není hen v rovině "TPLB" - TOTÁLNĚ POMATENÝ lORAK BLÁBOLÍ :-)))))))))))))­)))))))))

šup jsem s tou vědeckou publikací


 #11902 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:33:23 | #11921 (10)

Journal of Infection je odborný lekársky mesačník z odboru infekčných ochorení, venujúci sa mikrobiologickej, epidemiologickej a klinickej praxi. Vznikol v roku 1979 a pôvodne ho štvrťročne vydávalo vydavateľstvo Academic Press. Prvým šéfredaktorom bol Hillas Smith.

Časopis prináša najnovšie informácie pre lekárov, špecializujúcich sa na infekčné choroby. Je považovaný za každomesačné „povinné čítanie“ špecialistov na infekčné ochorenia.

Infekciu zosilňujúce protilátky na SARS-CoV-2 rozpoznávajú wu-chanský kmeň D614G a varianty delta. Potenciálne riziko pre hormadné očkovanie

Táto štúdia ukázala svetu desivú správu:

Na protilátkach závislé zosilnenie (ADE) infekcie je bezpečnostnou obavou očkovacích stratégií.

V nedávnej publikácii Li a kol. (čl. 184:1-17, 2021) uviedli, že infekciu zosilňujúce protilátky namierené priamo proti N-terminálnej oblasti (NTD) hrotového proteínu SARS-CoV-2 napomáhajú vírusovej infekcii in vitro, ale nie in vivo. Táto štúdia však bola vykonaná s pôvodným wu-chanským kmeňom D614G.

Keďže pandémii Covid-19 teraz dominujú varianty delta, analyzovali sme interakciu pomáhajúcich protilátok s NTD týchto variantov.

Za použitia prístupov molekulárneho modelovania dokazujeme, že zosilňujúce protilátky majú vyššiu afinitu k variantom delta než k N-terminálnym oblastiam wu-chanského kmeňa D614G.

Dokazujeme, že zosilnenie protilátok posilňuje viazanie hrotového trimeru na membránu hostiteľskej bunky upnutím NTD k mikrooblastiam lipidových kier.

Tento stabilizačný mechanizmus môže napomáhať prispôsobovacej zmene, ktorá spôsobuje demaskovanie domény viažucej sa na receptor.

Keďže na NTD sa zameriavajú aj neutralizačné protilátky, naše dáta naznačujú, že rovnováha medzi neutralizačnými a pomáhajúcimi protilátkami je u pôvodného wu-chanského kmeňa D614G naklonená v prospech neutralizácie.

V prípade variantu delta však majú neutralizačné protilátky afinitu k hrotovému proteínu zníženú, zatiaľ čo napomáhajúce protilátky ju vykazujú desivo zvýšenú.

ADE syndróm môže byť teda obavou pre ľudí dostávajúcich vakcíny, založené na hrotovej sekvencii pôvodného wu-chanského kmeňa (či už mRNA alebo vírusové vektorové).

Na protilátkach závislé zosilenenie (ADE) je najhoršou nočnou morou všetkých virológov. Znamená, že vakcína robí opak toho, na čo bola určená.

„Pri zosilenení závislom na protilátkach sa suboptimálne protilátky viažu tak na vírusy, ako aj na gama receptory vyjadrené na imunitných bunkách, čím potom infekciu týchto buniek podporujú.“

Povedané inak, nakazenými sa STÁVAJÚ a vírus prenášajú samotné vaše imunitné bunky.

Zaočkované protilátky budú trójskym koňom, ktorý vírusu umožní vstup do buniek. VŠETKÝCH BUNIEK. Celého ľudského tela.

U zaočkovaných tak môžeme byť svedkami hromadných ochorení a úmrtí. Posilňovacie očkovania situáciu pravdepodobne ešte viac zhoršia (poznámka redakcie: zhoršia tým spôsobom, že na chvíľu síce zvýšia počet žiaducich neutralizačných protilátok, tie však čoskoro opäť klesnú a v tele zostanú len suboptimálne viažúce sa protilátky vo väčšom množstve než predtým).

Citát: „A tak sa syndrómu ADE môžu obávať ľudia, ktorí dostávajú vakcíny založené na hrotovej sekvencii pôvodného wu-chanského kmeňa (či už mRNA, alebo vírusové vektorové).“

Preklad: Očkovanie robí následnú infekciu „nápadne“ horšou (ich slovami). S použitím pôvodného kmeňa boli pritom zaočkovaní všetci, lebo vakcíny na varianty zatiaľ neexistujú.

Mimochodom, keďže syndróm ADE z mRNA vakcín v pokusoch na zvieratách všetky zabil, slovo „znepokojenie“ je eufemizmom pre „pekelne vydesený“.

Citát: „Možnosť bližšieho skúmania ADE ako takého môže počas súčasnej pandémie variantu delta predstavovať potenciálne riziko pre hromadné očkovanie.“

Bližšieho skúmania? To určite… kedy? Kým? Tými istými šarlatánmi, ktorí nás do tohto problému predovšetkým dostali?

Citát: „Keďže pandémii Covid-19 teraz dominujú varianty delta.“

Takže… toto je „dôvod na obavu“ pre každého, kto sa dáva očkovať prvotnou vakcínou (v skutočnosti pre všetkých), keďže hromadné očkovanie je rizikom pri variante delta, ktorý je teraz dominantným druhom.

Tu je priamy link na štúdiu na pôvodnej webovej stránke.
https://1url.cz/DrQ90



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:30:02 | #11923 (11)

Děkuji.
Takže jsme se dozvěděli, že :
něco je potenciální nebezpečí ...
něco se může stát ...
něco vyvolává obavu ...
budou trojským koněm ...
můžeme být (v nudoucnu) svědky ...

Takže jse se nedozvěděli nic, co bychom nevěděli od začátku, nebo co je rovnou píčovina (ta poslední )mrtí), ale jěště nikdo neprokázal, že by se tak dělo.
No ale ty z toho děláš, jako kdyby ta nebezpečí už někdo prokázal, že jsou? :-)))))))))))))))))

Takže abychom se dohodli : neposkytl jsi důkaz, že by se něco uvedeného již dělo. V podstatě si to můžeš nastrkat do prdele, tam to patří, v kntextu naší diskuse .-)))


 #11921 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:40:53 | #11925 (11)

Mimochodem, když jsme si to přečetl, tak tam se píše, mj. že : "Zesílení infekce závislé na protilátkách (ADE) představuje bezpečnostní problém pro vakcinační strategie." - čili VŠECHNY vakciny - a to víme dávno, od první chvíle. Neblo ale zatím nikde potvrzeno.

A úplně jsi koukám zapomněl zmínit závěr té studie :
"ADE tedy může být znepokojující pro lidi, kteří dostávají vakcíny založené na původní sekvenci spiku kmene Wuhan (buď mRNA nebo virové vektory). Za těchto okolností by měly být zváženy vakcíny druhé generace s formulacemi spike proteinu bez strukturálně konzervovaných epitopů souvisejících s ADE."

Čili očkování je stále doporučováno i tvojí studií :-))) Nebezpečí ADE je mizivé, zatím nikde nepotvrzené (přitom naočkovány již stamiliony lidí 2-víckrát). A vakciny budou jistě zdokonalované i dál, už i na deltu měl Pfizer v trezoru manuál, ale nakonec nevyráběl, protože postařili pvůodní vakciny

děkuji, že sis tak krásně opět nasral pod sebe. Jinak ten tvůj rozhovor v té studii není, takže pardon, to už si povídali nějací dva vaši pitomci, že, :))))


 #11921 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:46:09 | #11927 (11)

Přečetl jsme si tu originál studii, to jsem tím přečtením toho myslel.
A mimochodem, v podstatě asi nehctěně, protože nemáš potenciál na to to pochopit, jsi nám naopak dokázal, že minimálně na alfa beta gama byla vakcina v pořádku, že určité riziko s ADE hrozí (ale zkus najít něco o tom, že se už stalo) až od varianty delta .-))))))))))

tak ještě jednou díky :-))))


 #11921 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:41:51 | #11893 (6)

Očkování imunitu nepoškozuje, poze aktivizuje (imunitní systém)
Bylo prokázáno, opět statisticky, ale i logicky a odborně, že i když vakciny byly vytvořeny primárně na alfu až gamu, významně snižovaly i rizioko onemocnění a hlavně následků (průběhu onemocnění, o to toiž jde v prní řadě, ty hloupá snůško podělaných píčovin), které by zaplnili a přetížili zdravotní systém, jak se stalo na jaře 21, myslím) i u varinat delta, omikron a co já vím jaké ječt byly. už někdy v půlce 2001 vědci znali přes 4000 variant cov-19, z nich jen uvedených 5 bylo významěji nebezpečných)

u 2 steně zdravých lidí se stejným imunitním systémem na tom ten očkovaný bude 10x hůře jak z heldiska možného nakažení, tak hlavně z hlediska průběhu onemocnění a možných škod na jeho organismu.
Já soudím, že ty jsi tak zblblej a vymaštěnej, že ani nevíš, že mRNA vakcina do těla nedodává virus v žádné substituci (vektorová, proteinová, ...) ani formě (aktivovaná, inaktivovaná), taže žádné onemocnění vyvolat nemůže. i ty vektorové s aktvvaným virem třeba opičím jsou ale 100x bezpečnější, než samotný cov-19


 #11868 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 18:27:37 | #11903 (7)

Covid ockovani ji prokazatelne velice vazne poskozuje a imunitu proti aktualnim covid virum nevytvari uz jen proto, nebo neni ani na tyhle nove mutace delane a i proti puvodnimu kmenu covid viru vytvorila velice nekvalitni protilatky jen na velice kratky cas.

Proto se i pak uplne nesmyselne zacalo mluvit o opakovanem ockovani v radu nekolik mesicu. Pritom pozname vakciny jenz vytvareji pouze v jedine ockovane davce imunitu, az do konce zivota a mnohem bezpecneji bez toho obrovskeho mnozstvi nezadoucich ucinku koncicich i smrti co je zcela bezny jev u vsech covid ockovacich sajrajtu.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 10:12:35 | #11911 (8)

Žádná vakcina nemá potenciál imunitu poškozovat :-)))))))))))))­))))))))))))
Imunitu, eboli tvorbu protilátek, lze zjistit testem na protilátky :-)))))))))))))­)))))))))))))))))))))
Původní vaciny fungvaly i na další a další varianty cov-19, nestálo ani za to je předělávat, každopádně předělání té vakciny na novou variantu viru je celkem snadná záležitost (byť vždy s logickým zpožděním z atím virem) - cožpak ty vážně netušíš, že proti chřipce se přeočkovává rok co rok a většinou s poupravenou vakcinou právě ze stejných důvodů, teré miňuješ?
LORAKU, ty jsi vážně tak duševně protinkej?

Žádná vakcina nevytváří imunitu navždy - prostuduj si konečně už ty www.vakciny.net, ať nejsi do smrti za debila :-)))
Za druhé i mentální retardant pochopí, že viry mají různou virulnci a že tam, kde se nemění, lze vystačit třeba s 2, 3 očkováníma za život, kde je ta virulence vyšší, jako třeba i u té chřipky, očkuje se klidně každý rok A NIKOMU TO NEVADÍ .-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))

Očkování proti covid má ty samé nežádoucí účinky a v zhruba stejném množství, jako ostatní vakciny. Vždy jsou tyto negativní důsledky očkování O NĚKOLIK ŘÁDŮ SLABŠÍ A MNOŽSTEVNĚ MENŠÍ, než způsobí samotný covid .-))))))))))))

Kaolko, co kdybys už místo zoufalého blábolení začal dávat dkazy od odborníků? .-)))))))))))


 #11903 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:36:35 | #11922 (9)

Zadna z covid vakcin nevytvari protilatky jenz by mohli lidi chranit pred aktualnimi mutacemi covid viru a tak jen zbytecne zatezuji a poskozuji imunitu kazdeho komu jsou podany a navic jeste vazne ohrozuji zdravi takto ockovanych lidi nebezpecnou ADE reakcii, jen byla seriozne vedecky skoumana a potvrzena o cem uz sem se v teto diskusi zminoval na jinem miste, ale opakovane dokladam link na zavery teto vedecke studie.

https://1url.cz/DrQ90



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:32:09 | #11924 (10)

Původní covid vakciny vytvářejí protilátky, které, sice s o něco menší účinností, ale chrání i před současnými variantami cov-19, takže nezatěžují zbytečně a už vůbec nepoškozují :-)))))))))))))

https://www.fnusa.cz/efektivita-vakcin-proti-omikron-variante/


 #11922 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:43:36 | #11926 (11)

Mne ale tahla lziva covidi propaganda nijak nezajima. Uvedl sem jasne prokazane fakty vyplyvajici ze seriozniho vedeckeho vyskumu.

Ty az si zmanipulovanym *30557* a *26960* si klidne dej do sebe i 4 davku, az veris temto lzim. Pak se ale nestezuj, ze si nebyl varovan, az prijdou i ty vazne zdravotni komplikace, kterym uz dnes velke mnostvi lidi postizenym v dusledku toho covid vakcinovani musi celit.

Tu si ale ten geroj, ktery ma ve vsem jasno i kdyz hloupe jako ten *30557* a zmanipulovana *26960* jen slepe a nekriticky prijimas tu oficialni lzivou propagandu a fake news sirene temito zlocinnym pharma zlocincemi a jejimi prisluhovaci, kde stejne zlocinci ted siri lzivou propagandu i ohledne toho co se deje na Ukrajine.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:51:45 | #11929 (12)

Ne ne, ty jsi uvedl nějakýho antivaxinačního blba a vaxposeru, který o té studii jen někde s někým blábolil, ale tu samotnoustudii necitoval přesně a správně, ale i tak blábolil, posera jeden vakcinační, že "je hrobou, mže se stát, ap. Ty tady už ormálně lžeš, že se to děje :-)))))))))))))))

Tebe je těžké nazvat přisluhovačem, ty jsi prostě nadšený užitečný idiot, který vykusuje hemoroidi svým vaxdebilním páníčkůma ukusuje jim jejich hovan přímo u prdele a ještě škemrá o nášup.

Poskytuješ pouze zprostředkované názory a výroky, sám nejsi schopen samostatného myšlení, vlastního názoru, kritického myšlení.

Prostě vymatlanej blb jako i v otázce nepadení tou ruskou sviní a šíleným magorem Ukrajiny


 #11926 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:54:00 | #11931 (13)

Ty tvoje "překlady" v původním příspěvku jsou překlady vaxposeroutčího debila :-))))
a tobě to ani nedocvakne, že ty překlady prostě účelově vymýšlí

když studie konstatuje, že NĚCO MŮŽE BÝT NĚČÍM, ten tvůj blbec a ty pitomec po něm si to překládáte, jako že se to vždy stane :-)))))))))))))))))

ty si prostě vemeno :-))))))))))))


 #11929 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:04:57 | #11827 (1)

Jaká fakta|? To tvoje vyznání složené z antivaxeřích hoven a sraček, co předvádíš? Tedy jen bláboly, žvásty, lži, kombajny?
Mohu se ti vysmát do xichtu? *27179* *27179* *27179* *27482*


 #11820 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:22:09 | #11842 (2)

Kdyby s tebou byla normalni rec a nebyl by si tak moc postizenym chudakem, tak bych ti zde uvedl i ty vedecke studie co ma tvrzeni potvrzuji, ale v tvem pripade je to zcela zbytecne.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:41:09 | #11857 (3)

Neuvedl bys nic, zas ejen trapná výmluva senilního dědka. Kdybys cokoli měl, jakýkoli důkaz těch tvých hoven, tak bys tím vždy začínal.


 #11842 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky