
ad Mnichal:
jelikoz se dnes celkem resilo hajlovani a ty jsi pro zlepseni nalady postoval
Funese, nemohlo se mi vybavit snad nic jineho, nez recept na bramborovy
nakyp..
Lui, chybíš nám tu...
aine grosse katastrofe...
neumět německy, ja?
Zdravím všechny. Vyřešili jste něco ten týden, co jsem tady nebyla?
Ano už jsem se zlepšil ve vaření kávy v džezvě. A jak pracovat se ghi
"Jak pracovat s ghi" mne naučila stařenka ale ona tomu
neříkala "ghi" - to bylo prostě přepuštěné máslo. Protože to je
nejlepší způsob, jak máslo uchovat z doby, kdy kráva dojí, máš mléko i
máslo. No a pak kráva dojit přestane, protože čeká další tele a ty
nemáš nic.
Ano ghi se dělá podobně jen déle jak přepuštěné máslo. Ano přepuštěné je lepší na smažení i pro zdraví
moje snacha koupila ghi na doporučení. A pak měla problém to spotřebovat. Je to vina zpracování nebo opravdu ghi divně páchne
někomu ta vůně může páchnout rozpuštěným máslem. to je jiný pach než čerstvé máslo.
Si člověk zvykne mě také na astma vadí mnoho věcí a musím se s tím
vyrovnat.
Zde na DF se nic neřeší, realizuje se jen prostá a neškodná zábava.
Co jsi řešila ty?