Rozcestník >> Náboženství >> Bůh Tě miluje!

Informace

Název: Bůh Tě miluje!
Kategorie: Náboženství
Založil: -
Správci: DominiqueD
Založeno: 21.11.2020 04:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2497760x
Příspěvků:
64341

Předmět diskuze: Bůh Tě miluje! - 🤍 ❤️ I kdyby hory někam odešly, i kdyby se chvěly pahorky, má láska od tebe nikdy neodejde, smlouva mého pokoje se nezachvěje,,❤️🤍
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1769

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 20:25:57 | #1769
Reakce na příspěvek #1759

Jezis Kristus je pouze bohem jako i mnoho jinych osob jenz jsou v Bibli oznaceni titulem buh oznacujici osobu s velkou moci.

Pouze nebesky OTEC, BUH se svatym jmenem JeHoVaH je v Bibli oznacovan za toho NEJVYSSIHO, VSEMOHOUCIHO, JEDINEHO PRAVEHO BOHA, kde ho takto nazyva i sam Bozi Syn, ktery sam uznava, ze i veskera jeho bozka moc a autorita vychazi a je plne zavisla a podrizena prave moci tohoto JEDINEHO BOHA ktereho oslovuje i jako sveho nebeskeho OTCE.

Kristus a jeho ucenici nas v Bibli uci, ze OTEC je ten jediny vecny BUH od ktereho je VSE a kteremu za svou existenci a pocatek vdeci i sam Bozi Syn Jezis Kristus, ktereho OTEC vytvoril jako PRVOROZENEHO a pak SKRZE neho vytvoril VSE ostatni jak v nebi tak i na zemi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 20:32:29 | #1770 (1)

Loraku, to jsem psal Robinovi.
Robin čerpá své vědění od ufonů, proto s ním nehledám shodu, protože ke mně ufouni nemluví.
Ty se ale odvoláváš na Bibli, proto spolu diskutujeme. Prosím, argumentuj Biblí, jiné argumenty jako křesťan nemohu uznat.


 #1769 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 21:31:54 | #1781 (2)

Loraku, to jsem psal Robinovi.
Robin čerpá své vědění od ufonů, proto s ním nehledám shodu, protože ke mně ufouni nemluví.
Ty se ale odvoláváš na Bibli, proto spolu diskutujeme. Prosím, argumentuj Biblí, jiné argumenty jako křesťan nemohu uznat.
_--------------------

Zdravím

Já jsem říkal že vědomí, nebo vědění čerpám ufonů v tomto ohledu pouze částečně. Co se týká studia Bible a poznávání Boha, tak jsem říkal, že čerpám spíše z učení svědků Jehovových, se kterými jsem Bibli studoval. Je to ale zajímavá otázka, protože i v těchto věcech od těch ufonů něco čerpám, ale to vám z pochopitelných důvodů říct nemohu nehledě na to, že to ani není pro vás určeno.

Vy máte Bibli a všechny vědomosti ohledně Boha máte čerpat z ní. Jelikož nejsem tak úplně jeden z vás, tak některé věci ohledně Boha čerpám od těch ufonů, ale sám pro sebe, protože jediné, co vám o tom mohu říci je skutečnost, že to co vím o Bohu od těch svých ufonů já, To poznáte až po smrti v dalším životě, který bude věčný.

možná bych tady měl ještě takovou malou organizační poznámku, že by bylo možné dobré, abychom se oslovovali V případě, že jeden z nás mluví z konkrétní jinou.osobou. já to nedělám, protože mluvím s vámi se všemi. Takže bych tě, Selene rád poprosil, aby jsi pokud mluvíš s konkrétním uživatelem ho oslovoval. Děkuji.

R.H.


 #1770 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 21:45:07 | #1784 (1)

1759

Zdravím,

Shodneme se asi na druhé polovině reakce na můj příspěvek, protože jsem to v podstatě říkal také. Nicméně se mi nezdá, že by bůh byl pouhý titul pro nějakou mocnou bytost.

Jedině, jak bych tomu mohl tak co rozumět by bylo kdyby se jednalo o různé bohy například pohanů nebo jiných národů, kterých bylo spousta, protože v té době, kdy se toto všechno odehrává ještě stále existovali národy s politickým náboženstvím, jakými byl třeba starověký Řím, nebo antické Řecko v Bibli se sice přímo o Řecku nemluví, ale Egypt tam zmíněn je A ten měl také polyteismus zejména bohy nebeských těles

Co se týká Ježíše Krista, jako takového, tak je to asi možné, ale jenom jsem předkládal a jiné tak názor ale spíše vědomosti, které mám.

R.H.


 #1769