Rozcestník >> Náboženství >> Bůh Tě miluje!

Informace

Název: Bůh Tě miluje!
Kategorie: Náboženství
Založil: -
Správci: DominiqueD
Založeno: 21.11.2020 04:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2312205x
Příspěvků:
64319

Předmět diskuze: Bůh Tě miluje! - 🤍 ❤️ I kdyby hory někam odešly, i kdyby se chvěly pahorky, má láska od tebe nikdy neodejde, smlouva mého pokoje se nezachvěje,,❤️🤍
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
29.08.21 16:01:13 | #26551

Stephen Hawking: Vítězství vůle a rozumu nad slabým tělem
Měl šťastné dětství: Oba rodiče byli lékaři, doma vládlo přejemné intelektuální prostředí, plné harmonie. Oxford vystudoval snadno, ne příliš svědomitě studoval, ale úspěšně, nechal se spíše unášet svými zálibami - veslováním a tancem.
A potom najednou začal ztrácet vědomí. Lékař mu poradil: ′′ Méně alkoholu a tance!"
Pak přišla na řadu hůl, poté berle a kompletní vyšetření s příšernou diagnózou: Vedlejší amyotrofická skleróza, což znamená, že všechny nové neurony v mozku se ohromí, ztrácí se kontrola nad svaly, které tak přestávají fungovat, včetně těch, které regulují dýchání - dotyčný se stále a pomalu dusí a pak smrt... Lékaři mu dávali maximálně dva roky života.
A on bojoval dál. Jeho články o fyzice, astronomii, matematice se objevují jeden za druhým. A on prohlašuje z vozíku: ′ Život stojí za to, aby ho člověk žil!"
Téměř všechny svaly mu už odmítly poslušnost - ovládá elektrický vozíček a počítač jediným pohyblivým prstem pravé ruky - a vydává knihu ′′ Krátká historie času ". A směje se: ′′ Udělal jsem lepší a úspěšnější knihu o zemi, než Madonna o sexu!"
Po zánětu plic dýchá trubičkou vstříknutou do průdušnice, takže nemůže mluvit, vytvořili mu syntezátor řeči. Jeho prst už odmítl pracovat, ale naučil se ovládat vozíček a počítač pomocí jediného aktivního svalu na tváři.
Žije aktivním životem: píše články a knihy, účastní se vědeckých konferencí, dokonce navštívil stav beztíže! Jeho zájmy jsou: Velký třesk vesmíru, gravitace a černé díry.
Hawking ovládal své pojízdné křeslo jediným svalem v těle v pravé tváři.
Potom tiše usnul ve věku 77 let a už se neprobudil.

Zanechal nám tu však předpověď o čtyřech možných nejtragičtějších cestách dalšího lidského vývoje:

1.jaderná válka,

2.geneticky modifikované viry

3, globální oteplování

4. vývoj umělé mysli, která rozhodne, že člověk je nadbytečný.

Pravda, existuje ještě pátá cesta, že lidstvo pochopí a místo destrukce se zapojí do tvorby, včetně cesty do vesmíru na jiné planety. Vědec sám tuto cestu považoval za nejnepravděpo­dobnější..

  • ,,Člověk je jediný tvor, který ví o své smrti, ale žije, jako by byl nesmrtelný."
  • ,,Život by byl naprosto tragický, kdyby nebyl zároveň tak zábavný."



| Předmět:
29.08.21 15:42:03 | #26550

Když kolem sebe cítíte hodně negativní energie, ať už v práci nebo doma kvůli hádkám zkuste si zakrýt pupík.

Když s vámi někdo bojuje, dostáváte negativní energii nebo jste v „těžkém“ prostředí. Nebo když jste příliš unavený začínáte příliš zívat, cítíte, že tělo začíná být slabé, přikryjte si pupek jednou rukou a uvidíte, jak špatné pocity, které to místo nebo ta osoba vysílá najednou ustanou.

Pupek je první částí vytvořenou po početí a spojuje se s mateřskou placentou přes pupeční šňůru. Oblast, kde se nachází náš pupek, je 'Umbilical Plexus'. Čtyři prsty nad pupkem je „Solar Plexus“. Nachází se v něm jedna z nejdůležitějších 'čaker', která je zodpovědná za zachycování špatné energie či únavy. Přikrytím pupku tyto energie nezachytí.

Kdykoli nedůvěřujete místu nebo osobě, se kterou se musíte setkat, zakryjte si pupek kouskem pásky; Budete se cítit mnohem silnější a negativní energie lidí nebo prostředí se k vám nedostanou😉




| Předmět:
29.08.21 15:34:05 | #26549

ODPUŠTĚNÍ ARCHANDĚL RAFAEL.

Říkám vám nyní, že bez Odpuštění nemůže dojít k uvolnění

Odpuštění je klíčem k ukončení jakéhokoliv vaší duše a těla trápení. Když duše dojde k Odpuštění, ukončí se každé její trápení a může dojít k vyléčení. K vyléčení každého neduhu na vašem těle, k hlubokému uvolnění a ve velké hloubce k pochopení.
Odpuštění je klíčem k vašemu vyléčení, k vyléčení jakékoli situace, všeho, co vás zraňuje. Odpusť, duše krásná sobě, jemu, jí a dojdeš ihned k pochopení a vyléčení. Odpusť všemu, co tě trápí a oblékni se do nových gatí.
Tvé nohy naberou nový, lehčí směr. Ve tvém těle uvolní se spousty strasti, stresu a bolesti. Tvá duše zůstane volná a k radosti a lehkosti opět svolná. Otevře se ti zrak a ty budeš schopen vše vidět jinak. Každá situace se ti vyjasní a ty zažehneš opět dětskou radostí.
Vše, co vedlo tě k neodpuštění bylo a je navždy tvým velkým učením. A ty můžeš tomu všemu teď odpustit. Odpustit i sobě a začít se v lehkosti a uvědomováním si souvislostí orientovat v každé i nelehké době. Odpuštěním dojdeš k pochopení. Vše se vyjasní, vše kolem tebe dostane nový frak- věř mi, je tomu tak.
Nedrž se více člověče svých trápení, starých programů, ran a utrpení. Dávám ti dnes opět klíč ke tvému vyléčení a tím je ODPUŠTĚNÍ.
Stačí se rozhodnout k tomuto kroku. A i když ještě nedovedeš si představit, procítit ono ODPUŠTĚNÍ v nějakém tvém osudu, bolesti, situaci - netlač na sebe. S láskou si i toto odpusť sobě.
Pokračuj cestou odpuštění do NEBE. Do nebe ve tvém srdci, kde skrze odpuštění dojdeš ke klidu a novým pochopením.
Jsem tady a vždy byl jsem pro tebe, pro každého z vás. Podávám vám svou ruku k léčení, už je čas. S láskou předávám vám své léčení skrz toto, do slov předaného veršení.
Vnímejte tato slova svým srdcem a přijměte tento klíč, ať už je vaše trápení pryč.
ODPOUŠTĚJ, ODPOUŠTĚJ A NECH TO JÍT.
S láskou, úctou a velkým pochopením Rafael.

S láskou a úctou přijala a do slov ukotvila Petra Saíra
www.cesta-duse.cz



| Předmět:
29.08.21 00:57:06 | #26532

Proč to tu ten Syn Boha opustil?



| Předmět: RE:
29.08.21 01:13:58 | #26533 (1)

nikdo mu nežral ty jeho kecy....



| Předmět: RE:
29.08.21 09:36:29 | #26535 (1)

miláček boha už to není..tatíček ho opustil, protože se nechal opíchat vražednou "vakcínou"...



| Předmět: RE: RE:
29.08.21 09:46:16 | #26536 (2)

tuhle bitvu tohoto jednoho z mnoha životů prohrál..a bude se muset narodit znova a znova..i když tomu nevěří...☺☺☺



| Předmět: RE: RE: RE:
29.08.21 09:49:36 | #26537 (3)

a to jen kvůli tomu, aby mohl křepčit na diskotéce na primitivní hudbu..... Tuc, tuc, tuc...


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.08.21 12:47:51 | #26540 (4)

jestli to fakt udělal z takovýchto důvodů..namísto aby mu tatíneček vnuknul úplně naopak hodit přes sebe pytel a jít kázat mezi lidi: NENECHTE SE OČKOVAT..! JE TO ÚSKOK SATANŮV..! CHTĚJÍ VÁS TAK ZABÍT..!! ..tak se provalilo, že ten tatíneček bude asi něco jiného..že mu vnuknul jít na injekci smrti...přestože zde byl mnou rok varován různými články a texty...



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
29.08.21 13:08:34 | #26542 (5)

Neříkal, že by mu to tatíček vnuknul, bylo to jeho rozhodnutí... Ale je to poučení i pro Tebe, koně můžeš dovést k vodě, ale napít se musí sám.
Dát lidem informaci je super, a může to mnoha lidem pomoci.....
Ale nutit jim to smysl nemá....
Takových lidí, co informace četli a nakonec podlehli tlaku je hromada... ono se z těch liudí uvolňují i spike proteiny, dokonce myslím, že na amerických stránkách pfizer bylo i varování, aby se očkovaní nestýksli s neočkovanými.... Že spike proteiny by v určitém případě mohli například u těhotných způsobit potrat.... A jiné zdravotní problémy.....
https://otevrisvoumysl.cz/zdravotni-sestra-naleha-drzte-se-dal-od-ockovanych-proti-covidu/



| Předmět: RE: RE: RE:
29.08.21 09:50:53 | #26538 (3)

bude to krása, až miliony vychcípaných na "vakcínu" nahradí miliony hrdlořezů muslimského vyznání, kteřé človíček tolik miluje...



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.08.21 12:55:23 | #26541 (4)

a ti ten neopíchanej zbytek pěkně eliminujou...ve jménu jejich boha satana alláha



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
29.08.21 13:22:11 | #26543 (5)

Alláh je arabsky Bůh. Když arabští křestané mluví o bohu, mluví o Alláhu.
Anglicky God, německy Gott atd... Proto nám v ČR léta zpíval sám Bůh)))



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
30.08.21 15:01:55 | #26597 (5)

Jen ty, co nemyslí na nic jiného, než na negace, což nám tu stále předvádíš, jak Tě to rozežírá.



| Předmět: RE: RE:
29.08.21 10:32:39 | #26539 (2)

Ono jde spíše o to, že se to dotyčnému tak může jevit, ale Světlo nikoho neopustí, jen to, co do sebe píchl zabraňuje člověku Světlo vnímat...



| Předmět:
28.08.21 21:56:44 | #26525

USA - Armáda odmítá povinné očkování

27.8.21
USA:

Generál námořní pěchoty a úřadující předseda sboru náčelníků štábů David H. Berger zesílil svou rétoriku proti povinnému očkování poté, co mluvčí Pentagonu John Kirby a ministr obrany Lloyd Austin oznámili, že všichni vojáci musí okamžitě podstoupit povinné očkování. Berger zintenzivnil svou rétoriku proti povinnému očkování poté, co mluvčí Pentagonu John Kirby a ministr obrany Lloyd Austin oznámili, že všichni vojáci by měli okamžitě začít dostávat vakcínu Covid-19.

Generál Berger dodal, že se bude silou bránit jakémukoli pokusu o nezákonné očkování své námořní pěchoty.

Ve zprávě se uvádí, že 800 000 z 1 346 000 příslušníků aktivní služby, včetně 156 000 příslušníků námořní pěchoty, odmítlo očkování.

Pro srovnání, tyto počty představují 59 % - většinu - celé země a 86 % námořní pěchoty.

Zdroj: https://changera.blogspot.com/2021/08/etats-unis-larmee-refu...

Klasifikace: politika,veda,zdra­vi Zprávu vložil/a Mika
Komentářů: 0



| Předmět: RE:
29.08.21 09:28:12 | #26534 (1)

rozpad a zánik USA a pád a úplný konec celé západní civilizace se blíží..amíci už se začínají bouřit...



| Předmět:
28.08.21 21:49:59 | #26523

"Dědo, jak se dá ztratit život?'
Život se dá ztratit mnohými způsoby. Život ztrácíš, když chceš žít životy druhých a ne svůj.
Ztrácíš ho, když kritizuješ chyby druhých a nezlepšuješ ty svoje. Ztrácíš ho, když každou chvíli lituješ, že si v něčem selhal a nehledáš řešení jak uspět. Ztrácíš ho, když trávíš čas závistí druhých a nepracuješ na sobě. Ztrácíš ho, když se soustředíš jen na negativní věci a přestaneš si užívat ty dobré. Život se neztrácí, když přestaneš dýchat, ale když přestaneš být šťastný."



| Předmět: RE:
28.08.21 21:58:39 | #26529 (1)

pěkné



| Předmět: RE: RE:
28.08.21 22:46:49 | #26530 (2)

Ano je


 #26529 

| Předmět: RE: RE:
28.08.21 22:47:29 | #26531 (2)

Ano je poučné


 #26529 

| Předmět:
28.08.21 16:41:09 | #26516

Co je to Namasté?
Co vlastně toto gesto znamená?
Gesto Namasté reprezentuje víru, že uvnitř každého z nás je "boží jiskra", která je uložená v oblasti čakry srdce. Gesto je uznání jedné duše duši druhé.

"Nama" znamená poklonit se, "as" znamená já a "te" je tobě. V doslovném překladu tedy Namasté znamená "pokloň se mně" nebo "já se kloním tobě."

Při provádění Namasté umístíme spojené ruce na úroveň srdeční čakry blízko očí a skloníme hlavu. Toto gesto můžeme také provést tak, že spojené ruce umístíme v oblasti "třetího oka", skloníme hlavu a poté posuneme spojené ruce k srdci. Toto je obzvláště hluboká forma respektu.

Ačkoli v západním světe je Namasté vyslovováno ve spojitosti s gestem, v Indii je rozuměno, že toto gesto samo o sobě znamená Namasté, a proto není nutné při tomto úklonu nic vyslovovat.

Spojené ruce umisťujeme k srdeční čakře, abychom tak zesílili proudění Boží lásky. Uklonění hlavy a zavření očí pomáhá vzdát se Bohu v našem srdci. Člověk může provádět Namasté sám jako meditační techniku, při které lze proniknout hlouběji do srdeční čakry.

Učiteli a žákovi, dvěma jednotlivcům, dovolí Namasté shromáždit jejich energii v jednom bodě, bodě spojení a věčnosti. Jedině tak jsou schopni osvobodit se od pout svého ega.
Pokud je taková meditace prováděna opravdu s hlubokým citem v srdci a odevzdanou myslí, dochází k rozkvětu takového duševního spojení.

❤ Namaste ❤
Sanskrtové slovo Namaste znamená "Skláním se před dokonalostí v tobě."
Namaste je božská jiskra v jedné osobě rozpoznávající božskou jiskru v jiném.
Život ve mně vidí a ctí život v tobě.
Toto je zvlášť hluboké vyjádření úcty.
Namaste rozeznává dualitu, která vždy existovala v tomto světě a svědčí o snaze na naší straně dát tyto dvě síly dohromady.
Nakonec vede k vyššímu souladu a ne-duálnímu stavu Jedinečnosti.
Jinými slovy, rozpoznává rovnost všeho a respektuje nedotknutelnost všeho.

Celý projev Namaste se odvíjí ve třech rovinách: duchovní, fyzické a slovní.
Ctím místo v tobě, kde přebývá Duch. Duch ve mě se setkává se stejným Duchem v tobě.
Zdravím ono místo, kde ty a já JSME JEDEN.
Zdravím místo v Tobě, které je z LÁSKY. Cítím svobodného ducha v tobě.
Klaním se místu v tobě, které je z PRAVDY. Ať je život v tobě silný.
Cítím v tobě místo, které je ze Světla.

Poznávám místo v tobě, které je z vyrovnanosti. V každém z nás je místo, kde přebývá pokoj.
Uznávám, že jsme si všichni rovni. Uznávám, že každý je svým způsobem hodnotný a schopný rozšířit mé obzory.
Když ty jsi v místě v tobě a já jsem v onom místě ve mě, pak jsme JEDEN.
Jsme schopni rozpoznat Dobro v jiných.
Uvědomujeme si jedinečné vlákno, které nás všechny spojuje s Vesmírem a všemi jeho Bytostmi. S Vesmírem a všemi jeho Bytostmi.
Stejně jako ke zdroji onoho spojení.
Přijímám Jedinečnost. Jsme patřičně vnímaví k poznání, které k nám přichází v podobě příkladů, doporučení a přímého učení.

Každý může prozřít k moudrosti, která nám otevírá oči k možnostem nových světů.
Když předpokládáme, že každý koho potkáme je zvláštní a jedinečný ve své podstatě.
Vždy bychom měli všem lidem ukazovat stejně velkorysou úroveň laskavosti, starostlivosti, soucitu a porozumění.
Bez jakýchkoliv sobeckých myšlenek nebo postranních úmyslů nad bezvýhradnou úctou.

Způsob, jakým žijeme naše každodenní životy, má nesmírný dopad na všechny kolem nás.
Namísto přilnutí k tomu, co nás odděluje, provádění Namaste nám umožňuje cítit se méně osamocený ve světě.
Začínáme chápat, že se musíme chovat ke všem lidem jako k rodině.
Jsme jednotní s kosmem ať už si to uvědomujeme nebo ne.

Prováděním Jednoty získáváme vědomí o mnohem jemnějších stránkách našeho bytí s konečným závěrem.
Naprostého sblížení se světelným tělem.
Kdyby všechny bytosti mohly najít a udržet štěstí. Kdyby se všechny mohly oprostit od utrpení a nemocí. Kdybychom všichni mohli při pohledu do zrcadla vidět odrážející se všechny ostatní.
Kdybychom všichni mohli být jedno, žijící v jednotě, jedné rodině, jedno srdce, žhnoucí srdce nejzářivějšího světla soucitu.

Takže, NAMASTE, přátelé 🙏




| Předmět:
28.08.21 15:36:39 | #26515

Uzivatel smazal nick…. To je vam podobny….. samej shnilej zalud se tu povaluje……



| Předmět: RE:
28.08.21 21:57:24 | #26527 (1)

maže se jen čenda..furt dokola..vyštěkne a smaže se...protože je plachej..



| Předmět: RE:
28.08.21 21:58:29 | #26528 (1)

čenda je tak moc plachej, že to bude asi ještě panic..měla bys ho spasit baruško moje..☺☺



| Předmět:
28.08.21 12:06:47 | #26513

Houby z octem. ……… Papoušci……. Kritizujte u sebe….. mate na to cas………..



| Předmět:
28.08.21 11:15:02 | #26512

Dušek, skvělý jako vždy

https://vimeo.com/584454830